Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן מיכל העיבוי של האלפא הזאת נפרץ הרבה בגלל איכות פלסטיק ירודה, זה פחות מדאיג. לגבי הטורבו זה סימן שהרכב טופל בצורה לא נאותה, הייתי מתרחק.

פורסם

איזה טיפול לקוי יכול להביא למצב של בוצה קשה, ב-30000 ק"ם,{או אף לפני כן}, שתדרוש החלפת טורבו?

ייתכן שהשתמשו בשמן שאינו מתאים? במוסך מורשה?

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

לא החליפו שמן עד אותו טיפול, אם מישהו עוד צריך הוכחות למחדל הזה של טיפול פעם ב-30 אלף. גם ב-20.

לפחות במוסכי סמל"ת יש הקפדה יתרה על סוג השמן. אמר לי מנהל ב"כוכב" שמעבר לזה שאלו ההוראות,

אם כושל חלק משמעותי בזמן האחריות, באים מהמחלקה הטכנית ובודקים מה בוצע בטיפול ולוקחים דגימת שמן מהרכב התקול.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כרגע בעלים של ג'ולייטה תלתן, לפניה ג'ולייטה 170.

לגבי מיכל העיבוי, זה נכון, סוג של "מחלה" של הרכב, המיכל לאחר כמה שנים נסדק ויש צורך להחליפו.

לגבי השמן והבוצה, הוראות היצרן אינן נכונות, יש להחליף שמן כל 10-15K ק"מ. ומידה ומחליפים לפי הוראות יצרן, מתפתחת בוצה שיכולה לפגוע במנוע / יחידת המולטיאיר / טורבו.

עכשיו, הבעלים של הרכב לא אשם, היצרן קבע מתי להכנס לטיפול וכך הוא עשה (זאת במידה והוא אכן החליף שמן) אבל.... אני אישית לא הייתי נכנס להרפתקאה עם רכב שהייתה בו בוצה, יחידת המולטיאיר מאוד רגישה ויש אנשים שהחליפו יחידות MA בעלות לא זולה בכלל.

פורסם

אם זוהי השגרת טיפולים שהיצרן ממליץ וכפי שאתם אומרים השגרה איננה נכונה לאקלים פה, האם כל הרכבים מעל 15/30 אלף בבעיה? כלומר אין טעם בכלל לחפש מעל קמ זה?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

כשאתה מחפש, אחת השאלות שלך צריכה להיות "כל כמה זמן הוחלף שמן" וזה צריך להיות כמובן מגובה בקבלות מהמוסך. כשאני חיפשתי רכב וכל בעל אלפא אחר, זה אחד הדברים הראשונים ששואלים.

אם הרכב הוא עם 100K ק"מ ובוצעו 3 החלפות שמן, בעייתי מאוד. אם הרכב עם 40K ק"מ והוחלף שמן פעם אחת, פחות בעייתי אבל דורש בדיקה והתייעצות.

פורסם

מה שמצחיק זה שאני מעמיד למכירה כבר יותר מחודש גולייטה עם אותו קילומטראז' רק שנת 2015 שעברה 3 טיפולי החלפת שמנים כולל פלאשינג של המנוע ואין טלפון אחד אפילו!

כשאנשים קונים את הרכב, מעניין אותם רק המחיר, ולא איך ואיפה טופלה המכונית, כאשר רכב כזה שלא טופל בצורה הזו יעלה הרבה יותר אח"כ בתיקונים.

אני סבלתי מאותו סיפור אם ה-159 שקדמה לה, שטופלה לפי הוראות יצרן - אבל סבלה מכל התופעות הידועות של בוצה - וזה עלה לי אלפים רבים.

נכוויתי וכשקניתי את הגולייטה (חדשה) דאגתי לבצע טיפולים בתכיפות גבוה ובמוסך מומחה.

פורסם

כשמכרתי את הג'ולייטה הקודמת (רכב שמור ומטופל כל 10K), הממוצע היה שיחת טלפון אחת לשבועיים. מה שכן, לא התקשרו טמבלים או אנשים שבלבלו לי את השכל, התקשרו אנשים שיודעים מה הם מחפשים.

פורסם

מתעלק, אני גם בדקתי גולייטה 2012 שהוחלף יחידת מולטי אייר ב19K לאחר שנה ועוד הפעם ב 64K לאחר 3 שנים על הכביש ושנתיים מהחלפה הראשונה.

והרכב מטופל במוסך מורשה.

מתחיל להדאיג אותי הסיפור הזה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

Car Man, כשאתה אומר "מטופל במוסך מורשה", אתה מתכוון שהוא טופל באותו מוסך לפי הוראות יצרן כל 30K או טופל באותו מוסך כל 10-15K?

במידה וברכב הוחלף שמן מנוע + מסנן שמן כל 30K, אני לא מתפלא שהלכה יחידת ה MA.

• תוכן חדש...