Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש או יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב סביב ה 90 אלף שח

מתלבט האם נכון לקנות רכב כמו טיוטה אוריס היברידית יד 2

או לקנות כבר רכב קטן חדש.

לרוב אני נוסע לבד מודיעין-ירושלים. רק בבקרים לוקח את הילדות הקטנות.

שיהיה אוטו קצת יותר גדול מה i10 שיש לי היום וחשוב יותר שהיה אוטו יציב וחסכוני עד כמה שניתן.

תודה.

פורסם

אני הייתי מתעניין בc3 החדשה. זה הרכב הכי מעניין שיש כרגע בתקציב הזה לדעתי (האישית) :)

ואני חושב שהוא גם עונה לדרישות שציינת. (חסכוני ויותר מרווח מi10).

אם אני הייתי קונה עכשיו רכב חדש מתחת ל100K, בוודאות הייתי קונה את הC3.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אפשר לקנות סופר מיני בת שנתיים, למשל, הונדה ג'אז כזאת:

yad2.co.il/s/c/i69hci

רכב אמין, חסכוני מאוד, יחסית מרווח, שומר טוב על המחיר, מתאים יותר לנסיעות בינעירוניות מאשר יונדאי i10.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לך המון אפשרויות, כדי שתעשה סקר שוק קצר ואז תחליט. בגדול אם אתה נוסע הרבה בכל יום אולי שווה לך להשקיע ולקנות רכב חדש שיבוא עם אחריות. לא שווה לך להשקיע ברכב יד שנייה ואז להתחיל לשבור תראש על תיקונים. אבל תראה מה מתאפשר לך בתקציב ואז תחליט.

פורסם (נערך)

בטח...

הונדה ג'אז 2015 עם 17 אלף קילומטרים שעדיין באחריות או 2014 עם 33 אלף קילומטרים ( דוגמאות מלוח יד 2 ) ישר דורשת תיקונים. לא הגזמת קצת? רכבים חדשים לגמרי, שעוד לא התחילו לנסוע.

ירידת ערך בשנתיים- שלוש הראשונות גדולה יותר מעלות התיקונים ברכב בן שנתיים - שלוש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...