Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו ישן בן 23 שנה.

תוכנית הגריטה הופסקה.

איך אני מתפטר מאוטו ישן ללא מכירה?

וכל מה שקשור לנושא?

בתודה מראש לכל העונים

פורסם

סליחה על העברית.

יש לי אוטו ישן בן 23 שנה.

תוכנית הגריטה הופסקה.

איך אני מוחק מרישום משרד הרישוי?

נושא גרירה?

וכל מה שקשור לנושא?

בתודה מראש לכל העונים

פורסם

ניגשים למשרד הרישוי ומבקשים לבטל את רישיון הרכב, ולהוריד את הרכב מהכביש. לאחר מכן, הורד את לוחיות הרישוי מהרכב והשמד אותן.

עכשיו תוכל לפנות לחברה כלשהי שקונה רכבים לפירוק \ ברזל, שיקחו ממך את הרכב בעד תשלום סימלי או אפילו ללא עלות אם אין לו ערך.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אתה צריך לגשת למשרד הרישוי אישית (אם אתה הבעלים הרשום) ולבטל את רישיון הרכב. את הרכב אתה יכול למכור למישהו שקונה לפירוק.

מאתה שפה מתעניינים בכלי רכב שאלו אותך באיזה רכב מדובר כי אולי תוכל למצוא פה קונה (אולי מישהו ירצה לקנות ולפרק)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתפלא אבל יש שוק ער לרכב שלך. אם הוא תקין תוכל לקבל עליו כמה שקלים. פשוט תפרסם ותמכור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב בעל ביקוש גבוה בקרב בני דודים, סיבוב קצר לאיזור ב"ש רבתי ותראה רבות מהן דוהרות בכבישי הנגב. אם הרכב במצב נוסע ובעל טסט תוכל לקבל עליו 5K ש"ח בלי בעיה

פורסם

אני מסרתי איזו גרוטאה נוסעת, עם טסט לשבעה חודשים תמורת העברת בעלות. לראות את הפרצוף של הילד שקיבל אותה..:lol: היה שווה את האלפייה שתיים שהיא שווה.

פורסם

תפרסם אותה למכירה , אני מאמין שהיא תתאים לגרוטאשטח .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ניגשים למשרד הרישוי ומבקשים לבטל את רישיון הרכב, ולהוריד את הרכב מהכביש. לאחר מכן, הורד את לוחיות הרישוי מהרכב והשמד אותן.

עכשיו תוכל לפנות לחברה כלשהי שקונה רכבים לפירוק \ ברזל, שיקחו ממך את הרכב בעד תשלום סימלי או אפילו ללא עלות אם אין לו ערך.

אני צריך לתת את לוחות הרישוי למשרד הרישוי?

פורסם (נערך)
טויוטה קורולה 94

אם הרכב נוסע במצב טוב - פרסם מודעה ביד 2 ותראה איך הרכב יעוף בין 2000 ל5000 שקל - תלוי במצב, טסט וכו'

תתפלא אבל הרבה יותר קל למכור מכונית ישנה מאשר מכונית חדישה יותר, אני מכרתי מיצובישי כריזמה 1998 תוך יום במחיר של 5000 שקל ובלי יותר מידי ריצות,בדיקות וכאבי ראש.

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הוא לא נוסע אפשר למצוא קונה. חבל לוותר על כמה אלפים בודדים שהרכב שווה ולהוריד אותו מהכביש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...