Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר בשם עצמך. אני בהחלט בעד מצלמות בנת"צ ומחכה ליום שבו יופעלו המצלמות בכביש החוף. בינתיים הפכנו למדינה שבה יש אנרכיה וכל אחד עושה על הכביש מה שבא לו - וזו לא המדינה שאני רוצה שנהפוך אליה.

:turn-l:
פורסם

גם אני בעד שמירת חוק אבל מפה ועד מעקב 24/7 זה כבר משהו אחר לא רחוק היום שהמצלמות האלה יתעדו כל דבר ונחיה תחת מעקב מתמיד. ולא, זה לא שיש לי מה להסתיר...

פורסם
לאט לאט אנחנו הופכים למדינה הזאת שאנחנו לא רוצים להפוך אליה

שאלה מצויינת. למה במדינה אחת מותר לפנות ימינה ברמזור אדום, ותקינות הרכב היא על אחריות הנהג, ובמדינה אחרת צריכים להציב מצלמות בנת"צים ולעשות בדיקת תקינות שנתיות/חצי שנתיות לרכבים?

כנראה משהו שקשור למנטליות של האזרחים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נו מה הבעיה בזה? זה שיש אספלט סלול לא אומר שמותר לנסוע עליו. אם הגדירו את מקטע האספלט הזה לסגור פרט לא' ב' וג' בין השעות X Y וZ, מבחינתך אין שם בכלל מקטע אספלט. אם מפריעה לך האכפיה שיש בנושא, אפשר להמיר את המילה נת"צ בשוליים ונראה מה תהייה התגובה.

אף אחד כאן לא תמים ובאמת חושב שהסיבה שהמצלמות האלה מוצבות כי למישהו אכפת מאיתנו, אלא מהסיבה היחידה בלבד שיש כאן פוטנציאל כלכלי. אבל, ויש כאן אבל גדול, אם נהגי מדינת ישראל לא היו מאפשרים את הפוטנציאל הכלכלי הזה - לא היינו נתקלים בזה. בדיוק כמו שאין מצלמות בכל תחנת אוטובוס בשביל לראות מי מחנה לדקה את האוטו בשביל לרדת לקנות סיגריות (או לפחות עדיין אין).

פורסם

סוף סוף הכסף הולך למקומות נכונים. אי אפשר לעודד שימוש בתחבורה ציבורית בלי לאפשר לה להתקיים באופן שיעניק לה יתרון. כל הנדחפים למיניהם, שישלמו.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אנחנו לאט לאט .דמוקרטיה סטייל צפון קוריאה. מעניין מה יהיה השלב הבא?

אני מאמין גם שישימו ברכבים אמצעי ניטור לבדוק מה אמרת ואיך נהגת. שיוויון וחירות לא הולכים ביחד.

כאשר המדינה לא מאפשרת אלטרנטיבה לתחצ. אין ספק שיהיו בעיות בערים הגדולות. לכל מי שחושב שהדבר טוב. נראה אתכם חוטפים בכיס ואתם תחטפו כי זאת מטרת המחוקק.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

במקרה הנ"ל, איך אפשר להאשים את המחוקק כשהאזרח הפשוט מספק את כל הסיבות הדרושות מעצמו? הרי עד לפני שנה או שנתיים, כשלא היו המצלמות הקטנות מעל הנתיבים באיילון, הכביש בפועל היה 3 נתיבים. רק מאז שהותקנו המצלמות מעל כל נתיב אפשר לראות בשעות הכתובות את הנתיב באמת פנוי ורק תחב"צ בתוכו. מה המסקנה מכך? בגרמניה צריך להגיד תעשו ככה ואל תעשו ככה, בישראל שיטת הגזר והמקל.

פורסם

ספציפית בכביש החוף זה החמיר את המצב. אנשים עדיין נוסעים בנת"צ רק שעכשיו לפני המצלמה הם דופקים בלימה, חוזרים לכביש, ואז שוב להנ"צ. הייתי מעדיף שבכביש החוף יהיו מצלמות וידאו כמו בכתבה. שבפקחים יוכלו לצפות ולהנפיק דו"חות לכל מי שעלה על הנת"צ.

דבר בשם עצמך. אני בהחלט בעד מצלמות בנת"צ ומחכה ליום שבו יופעלו המצלמות בכביש החוף. בינתיים הפכנו למדינה שבה יש אנרכיה וכל אחד עושה על הכביש מה שבא לו - וזו לא המדינה שאני רוצה שנהפוך אליה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לאיזו מדינה אנחנו לא רוצים להפוך, למדינה שערסים משלמים קנסות על ההתנהגות שלהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...