Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב לכולם,

כפי שרשמנו באחד משרשורי הייעוץ ברכישת רכב, אנחנו חושבים איך לגרום לכם לעשות נסיעת מבחן על MG3.

אחד הרעיונות שעלו על הפרק זה עוד בוקר שישי נעים וכייפי, עם כיבוד קל, שיחה עם ניר, מנהל מותג MG, ובעיקר נסיעות מבחן. אין לנו מגוון של דגמים לנסיעה למעט ה MG3, אבל יש מגוון של צבעים.

אנחנו בוחנים אפשרות להביא רק בשביל הרפרנס גם MG350 ו MG550 לאפשר לכם להתנסות במכוניות הללו שהן רלוונטיות בעיקר לשוק היד השניה, אבל מראש אומרים שלא בטוח שנוכל לגייס אותן למשימה.

השאלה שלנו היא האם יש היענות מבחינתכם לבוקר כייפי כזה עם MG?

(מראש אומרים לא יהיו פיג'ו, לא סיטרואן, לא DS וגם לא טרקטורונים של פולאריס. רק MG. )

אם זה יצא לפועל זה יהיה באחד מימי שישי הקרובים.

נשמח לחוות דעתכם.

צוות לובינסקי

פורסם

אם תהיה התארגנות כזו, אשמח להשתתף.

אני חושב שהרעיון הוא טוב על מנת לשנות את דעת הקהל שסולד מרכב סיני וגם לגרום לקהל שלא מכיר את המותג להכיר אותו טוב יותר ואת האיכויות שלו (ביחס למחיר).

פורסם

בכיף ולמה לא... תרשמו אותי +1. סה"כ 2

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

נשמע טוב! לגבי דגמי עבר - MG550 בהחלט מעניין, ה-350 הרבה פחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא שאני קהל יעד למוצר הזה, לפחות לא בשלב הנוכחי, אבל בהחלט מסקרן אותי לבחון רכב סיני מקרוב, כך שאם לא אכפת לכם שגם "סתם סקרנים" יגיעו, אז אני בפנים.

פורסם

אני אשמח להגיע.

ד"א אני עדיין מחכה ליום של פיג'ו שדובר עליו ביום של סיטרואן, וגם יום של ds יכול להיות מאוד מעניין ( אולי בכל זאת תעשו יום משולב של ds ופיג'ו?).

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

נשמע מעניין.

למרות שלא רואה את עצמי קונה כזו חדשה אשמח לבוא ולגלות שאני טועה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנחנו בוחנים אפשרות להביא רק בשביל הרפרנס גם MG350 ו MG550 לאפשר לכם להתנסות במכוניות הללו שהן רלוונטיות בעיקר לשוק היד השניה, אבל מראש אומרים שלא בטוח שנוכל לגייס אותן למשימה.

צוות לובינסקי

מכירים את המושג חרב פיפיות? תחשבו שנית :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מכירים את המושג חרב פיפיות? תחשבו שנית :oops:

הם מאמינים במוצר שלהם. והם צריכים להעביר את זה בצורה כזו שהם מדגישים את התמורה למחיר.

וגם לקחת בחשבון שחלק פחות יאהבו ויתחברו.

בתאכלס המצב של המותג במיילא לא להיט, אני חושב שכן מגיע למותג הזה יותר חשיפה אחרי מבחן הדרך שפרסמו כאן.

מסתבר שזה לא עוד סתם רכב זול, יכולה להיות אנדר דוג מעניין וזה מה שהייתי רוצה לבדוק בעצמי.

פורסם

אם האירוע היה קל"ב בצפון, אולי הייתי מעונין להתרשם מהרכבים האלו, אפילו שאני לא בדיוק קהל היעד. אולי זה היה משנה את מה שאני חושב על הרכבים האלו.

האירוע בטח הולך להיות במרכז, לכן זה לא רלוונטי עבורי :(

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הם מאמינים במוצר שלהם. והם צריכים להעביר את זה בצורה כזו שהם מדגישים את התמורה למחיר.

וגם לקחת בחשבון שחלק פחות יאהבו ויתחברו.

בתאכלס המצב של המותג במיילא לא להיט, אני חושב שכן מגיע למותג הזה יותר חשיפה אחרי מבחן הדרך שפרסמו כאן.

מסתבר שזה לא עוד סתם רכב זול, יכולה להיות אנדר דוג מעניין וזה מה שהייתי רוצה לבדוק בעצמי.

התייחסתי לדגמים הישנים. קצת כמו לירות לעצמך ברגל...

יותר ברור מזה?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...