Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף דור 6 מנוע 1.6 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז אחרי שחיפשתי רבות A3 ידנית ולא הצלחתי למצוא משהו שתפס את עיני (רובן קרועות, השמורות נמכרות יקר מדי) החלטתי לשנות כיוון ולחפש גולף ידנית.

מצאתי 09 דור 6 עם נתונים מעולים, המנוע 1.6 בלי שבלול ותיבת הילוכים ידנית כאמור.

מחפש המלצות - בעיקר מה לבדוק לפני קניה, אשמח לקבל פרספקטיבת מחירים (במיוחד כי אני עובר מיפני) לדוגמא טיימינג (מיישר קו ישר אחרי הקניה) במורשה.

הכי חשוב - איך הביצועים? אין הרבה מידע ברשת על הדגם הידני (דור 6!), לא הצלחתי להבין אפילו כמה הילוכים יש (בביקורת אחת שמעתי שיש 6) - אשמח לחידוד.

מודה לכם,

משה

פורסם

למיטב זכרוני יש 5 הילוכים.

הרכב לא איטי, ובזכות התיבה הידנית ינצל סוסים טוב, אבל המנוע לא חזק במיוחד, מספיק בהחלט לנסוע בקצב התנועה ואפילו יותר מכך אם רוצים, אבל אם אתה נהג שודים זה לא הרכב בשבילך.

פורסם

לא ספורטיבי, אבל עשוי היטב.

המנוע מיושן אבל סוס טוב.

הגיר והקלאצ' קלים לתפעול.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אל תחפש ביצועים כי לא תמצא.

אבל - מנוע סופר אמין.

בזמנו (2009) חיפשתי ג'טה 1.6 ידנית ואולם הסתפקתי לבסוף ב-1.6 אוטומטית (פלנטרית) - ידנית לא היו 1.6, רק דיזלים (מנועים אחרים) ועל ה-DSG/TSI לא רציתי בכלל לשמוע.

קנייה טובה ובטוחה הייתי אומר (בכפוף לבדיקה כמובן).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני בעלים לאוטו כזה שנה ו8 חודשים. אחת המכוניות הכי טובות שנהגתי בהן בקטיגוריה ובתקציב הזה. 2009 שמרגיש חדש עד היום (נפלתי על אקסמפלר מטופל היטב).הדבר הכי חשוב זה שמבחינה בטיחותית האוטו הזה מתעלה על כל אופציה אחרת ואני מרגיש בטוח להסיע את בני משפחתי כולל שני אחיינים קטנים באוטו. המנוע לא ספורטיבי אך אתה לא תרגיש שאין מספיק כח, סוחב את העליות בחיפה ללא שום בעיה עם מזגן ו4 אנשים באוטו. צריכת הדלק הכי טובה שקיבלתי זה 1:12, נהיגה עירונית תמשוך את המספר הזה לכיוון 1:9. הגיר חלק וקל לתפעול, יש גם כן HILL HOLD אם אתה מתקשה בהתחלה עד שתתרגל אליו. אכן מרגיש לי שחסר הילוך חמישי אך זה ממש לא קריטי. סובייקטיבית, אני נהנה לנהוג באוטו ובמיוחד לנוכח העובדה שהוא ידני. זה לא GTI ולא מתיימר להיות, אך מאוד מהנה.

הגימור ואיכות ההרכבה הם הכי טובים בקטיגוריה, הכל נאה ואיכותי ונותן הרגשה של רכב בן שנה שנתיים. בידוד הרעשים מצויין +.

בקיצור אני לא מתחרט על הקניה וממליץ לך בחום. (לא הייתי לוקח אוטומוט בכל זאת.)

• תוכן חדש...