Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ממגרש, שעבר תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הציעו לי במגרש גדול למדי (לא של חברות הליסינג) רכב משפחתי משנת 2014 במחיר נמוך מאוד וקילומטרז' נמוך מאוד כשהם מצהירים שהרכב עבר תאונה ותוקן.

הרכב היה של חברת ליסינג, עבר תאונת פרונט, נמכר לחברה המוכרת ותוקן. אין נזק שילדה.

אני חוששת מכיוון שברור לי שהרכב תוקן "רק" כדי שיתאים למכירה, זה לא תיקון של אדם פרטי שיסתכל על כל פרט.

אשמח לדעתכם.

פורסם

ענית לעצמך, תסמכי על האינסטינקטים שלך. זה לא שמדובר פה באיזה רכב אקזוטי נדיר, זה פוקוס שהלוחות מוצפים בה. כל רכב שמדליק לך נורת אזהרה לא שווה את הריזיקה ואפשר לעבור לרכב הבא ברשימה.

פורסם

תראו, השאלה היא תמיד כמה הייתם מוכנים "לשלם" על כך.

רכב דומה היה עולה עוד 25000 שקל (ולא מדובר על פוקוס)

פורסם

לברוח, מהר ורחוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אוקי, ואם נשווה זאת לאדם פרטי שעשה תאונה, תיקן ומיד הציע למכירה? איך אני יודעת שלא בוצעה עבודה חאפרית גם שם?

עריכה אחרונה על ידי danaob
פורסם

אי אפשר לדעת בוודאות, גם במקרה כזה העצה המתבקשת הייתה להרחק - אמנם בטון פחות תקיף מאשר סוחר רכב - אבל עדיין עצה מתבקשת. ברכב שנקנה מתאונה אי אפשר לדעת מה באמת הנזקים שתוקנו ומה הנזקים שתוקנו, הכל תלוי בכמה את סומכת על הצד המוכר. מכיוון ששניכם זרים... לא הייתי מציע לסמוך יותר מדי.

מה שכן, ואני לא יודע אם זה גורף או דוגמה אינדיבידואלית בלבד -

באחד הרכבים שלנו קרתה תאונה שהכניסה את הרכב למוסך. כמובן שבמחירון התאונה הזו משוקללת. אממה? הנזק שהיה בתאונה הוא פח בלבד - מכסה מנוע, פנס וכו' וללא שום נזק מכני. על פניו, ירידת הערך שהאוטו מקבל מהתאונה מתשלמת לצד הקונה - הוא מקבל רכב תקין לחלוטין (ללא פגמים מכניים בכללי, ומהתאונה בפרט) עם "הנחה" של ירידת ערך במחירון עקב התאונה. כלומר, הוא קונה את אותו האוטו "בלי" התאונה בסכום כסף מופחת. האם הוא יכול לסמוך עליי כשאני אומר לו שהנזק שנוצר בתאונה הוא אך ורק קוסמטי ולא נגרמה שום תקלה לאף מכלול מכני (כמובן שמצורפים מסמכים המאמתים את כל העניין)? האדם שיסמוך ירוויח, אבל מה אם אני שקרן? האדם שיסמוך נדפק.

לכן, ברכבים כאלה שהשוק מוצף בהם ואין באמת בעיה למצוא רכב שעונה על הדרישות שרלוונטיות אלייך (ק"מ, יד וכד') כדאי מאוד לעבור לאקזמפלר הבא ולא לקחת ריזיקות מיותרות.

פורסם
אוקי, ואם נשווה זאת לאדם פרטי שעשה תאונה, תיקן ומיד הציע למכירה? איך אני יודעת שלא בוצעה עבודה חאפרית גם שם?

בבדיקה כיוון שהמכון די מכסתח את עצמו הוא ירשום בדיוק איפה הרכב עבר פגיעות.

רכב אחרי תאונה קשה לא קשה לזהות עוד לפני,למשל מרווחים לא זהים בין מכסה המנוע כנפיים כנל גם מאחור,פגוש שלא יושב טוב,יש סימנים מקדימים שהייתה תאונה ואיך תיקנו אותה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שאתה כותב אין סיבה לא לבדוק רכב כמו שתיארתי במכון - "המכון די מכסתח את עצמו"...

בבדיקה כיוון שהמכון די מכסתח את עצמו הוא ירשום בדיוק איפה הרכב עבר פגיעות.

רכב אחרי תאונה קשה לא קשה לזהות עוד לפני,למשל מרווחים לא זהים בין מכסה המנוע כנפיים כנל גם מאחור,פגוש שלא יושב טוב,יש סימנים מקדימים שהייתה תאונה ואיך תיקנו אותה.

פורסם

רק שבמקרה הזה המחיר זול במיוחד,מה שמעלה חשד שהרכב עבר תאונה קשה.לכן הייתי מוותר,המגרש לא פרייאר שימכור רכב טוב במחיר זול משמעותית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי הוא חושב שבגלל שאת לא מבינה ברכבים הוא יציג לך מה תוקן וינסה להציג זאת בתור תאונה לא רצינית ובנוסף לשכנע שגם המחיר זול.

אני הייתי מדלג,חבל שעל הכסף של הבדיקה.

פורסם

מחיר זול מאוד לתאונה על פניו ללא שלדה? פה חשדתי.

לברוח ויפה שעה אחת קודם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לקנות רכב שעבר תאונה מאדם פרטי - יכול בהחלט להיות מציאה. רוב האנשים מתרחקים מרכבים כאלה, המוכר מתייאש ומוכר בזול.

סוחר שמוכר בזול - כנראה יודע שהוא מוכר סחורה ירודה.

חד וחלק - לעזוב ולחפש משהו אחר.

• תוכן חדש...