Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו, אתם סתם טוחנים מים 60 הודעות.

עכשיו שמתי לב שהשם שלו זה 106 וכנראה זה מה שקרה שהבחורה גילתה את הכינוי שלו, גם אני הייתי עושה אותו הדבר במקומה ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Big_White מעניין מי מייצר את הבחורות זבל האלה!

אני חושב שזה קשור לדת. ולעובדה שחינכו אותן להיות "נסיכה קטנה של אמא", שיכולה לעשות מה שבז** שלה. ולזה שבארץ, כנראה בגלל שיש עודף גברים על נשים, כל ייצורה, גם אם היא שילוב של ריאו קאמינס והשטן באופי וביופי, תמצא גבר שהסטנדרטים שלו זה "עדיף מכלום".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני חושב שזה קשור לדת. ולעובדה שחינכו אותן להיות "נסיכה קטנה של אמא", שיכולה לעשות מה שבז** שלה. ולזה שבארץ, כנראה בגלל שיש עודף גברים על נשים, כל ייצורה, גם אם היא שילוב של ריאו קאמינס והשטן באופי וביופי, תמצא גבר שהסטנדרטים שלו זה "עדיף מכלום".

יש במה שאתה אומר אמת :) אבל! למה להעליב ריאו קאמינס שהוא מפלצת אמינה.

mqdefault.jpg

קובי

:-)

פורסם
ועדיף שאותו כוסם יהיה פסיכוטי באותה מידה, אם לא יותר.

אני אהיה ישיר.

זו בדיוק הגישה שהביאה אותך עד הלום.

אותך, ואת כל אלו שמסתובבים בדייטים אינסופיים ומחפשים את המושלמת.

אחרי המידע החדש, אני חוזר בי מכל מה שאמרתי בפוסט הראשון.

אין מושלמת, ואף אחד לא מושלם, ולכל אחד יש את השריטות שלו (חלקן עמוקות) והכל שאלה של כמה אתה יכול להיות סבלני ואמפטי לשריטות של האחר, וכמה הוא יכול לסבול אותך, וכמה החלקים הבריאים יותר שווים מאלו שלא.

אתם דור של מפונקים, שחושבים שיחסים זה פוציניו מוציניו נטו, כי זה מה שמשדרים כל הזמן בפייסבוק. אז שבאה בחורה עם קושי, כנראה אמיתי, מסווגים תחת 'דפוקה' ועוברים הלאה.

אז היה לבחורה ההיא וגניסמוס, כנראה.

אבל היא אהבה את פותח השרשור. הוא מצא חן בעיניה. וגניסמוס זה כמעט תמיד לגמרי פתיר, עם פתיחות, עם התחשבות, כן... עם אהבה. עם רצון לפתור דברים. אתה מתאר לעצמך אילו יחסי מין מצויינים יכולים להיות לזוג שעבר מחסום מנטלי כזה, של תקשורת זוגית?

אבל אם בתחילת קשר, כשיש את כל ההתלהבות והרצון הטוב, לא מסוגלים לראות את השני ממטר... נו, אז מתי כן?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מזכיר לי מקרה שקרה ממש לפני שבועיים בערך..

הכרתי בחורה, ניראת סבבה, גם לא טיפשה..

היינו גם בקטשר טלפוני כמעט כל יום..

לפעמים היא מתקשרת, לפעמים אני. זורם..

אחרי שבועיים עמוסים הצעתי לה להיפגש בסופש, היא הסכימה, אמרתי שאני אתקשר אליה בשעה 9 בערב כדי לתאם שעה.

וכך היה, ביום שישי בשעה 2100 התקשרתי, אבל אין מענה, אף אחד לא מרים את הטלפון. למזלי עדיין הייתי בבית אז לא כזה היה אכפת לי.

יום ראשון שולחת לי הודעה, אמרה שהיא לא מרגישה טוב. והייתה במיטה חולה וגם במיון, ואכן זכיתי לתמונה שלה מהמיון חח

עובר עוד שבועיים, שאלתי אם בה לה להיפגש בסופש. אמרה שכן. תיאמנו שעה 2000 בערב, קיבלתי ממנה כתובת ברמת גן ( ברחוב הכי מעפן בלי חניה. והייתי צריך להנדס את עצמי על המדרכה)

הגעתי בשעה 1955 מתקשר... בממתינה.. טוב. מחכה עוד קצת. ומתקשר עוד פעם ממתינה. מפה לשם בשעה 2025 התקשרתי הפעם האחרונה והיא עדיין הייתה בממתינה, הפעם חיכיתי כמה וכמה צילצולים... אין מענה, הסתובבתי ונסעתי הביתה.

ככה שרפתי בערך כמה עשרות שקלים על דלק... וכמה שעות על הכביש.

ומאז לא שמעתי ממנה...

לכל בחורה שיש לה מחזרים יש תמונות לבקאפ לכל מצב תאמין לי... יש מצב שגם לא הייתה במיון וזו תמונה של 7 חודשים קודם לכן :(

פורסם

טוב זה מקרה קצת מיוחד כי הוא כן יצא איתה תקופה מסויימת...

בכל מקרה אני מנסיוני ברגע שמישהי אומרת בוא ניפגש, ומגיע היום המיוחל והיא "נעלמת", זה סימן לברוח. מראה על אי רצינות וחוסר עניין תהומי. בן אדם שלא שווה להשקיע עליו שניה אחת. כמובן שיש יוצאות מהכלל, אבל לרוב זה כך.

פורסם

דווקא יש יותר נשים מגברים.

פורסם
Big_White מעניין מי מייצר את הבחורות זבל האלה!

יש לי אחיות ואני יודע ב200% שהן בחיים לא יתנהגו ככה, כנראה זה חינוך מהבית

לא רוצה להישמע גזען אבל רוב המקרים האלה שאני מכיר ושמעתי אלה היו דווקא בחורות "לבנות"

(אל תקחו אתזה למקום של גזענות כי דווקא מאוד נמשך ליופי הזה, פשוט האופי קצת מקולקל)

הבחורות האלה הן פשוט, אין נקרא לזה... "זונות של אתרי הכרויות" ואני אסביר.

מדובר בבחורות שכמו שיש את המכורים לפייסבוק או את המכורים להימורים, הן פשוט מכורות לאתרי הכרויות. גם אם הן יצאו לדייט ויפגשו בגבר יפה, מצחיק, מלומד ומבוסס שמתאים ב99 אחוז לדרישות שהן ציינו, הן ימשיכו לשוטט באתרי הכרויות כי "אולי יש מישהו יותר טוב". פעם הכרתי מישהי בקיופיד, נפגשנו והיה דייט שלטעמי היה ממש מוצלח, הוא גם היה כ4 שעות(לעולם לא היה לי כזה דייט ארוך) ותמיד היה על מה לדבר. כשהגעתי הביתה היא שלחה לי הודעה שלא מתאים שזה בסדר גמור, אבל היה משהו בדייט שהיא אמרה לי ונזכרתי בו רק אחרי שהגעתי הביתה אשר העלה בי תהיות. אמרה שהיא אוהבת מאוד לצאת לדייטים והיא יצאה להמון דייטים בשנה האחרונה. עקבתי קצת אחרי היוזר שלה באתר ובכל פעם שהתחברתי לאתר, ראיתי שהיא מחוברת גם. באג באתר? לא חושב. היא נראת לי כמו הבחורות שציינתי בתחילת ההודעה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אל תתבאס בכלל על ה"מיליון דולר" שלא אספת, היית בסיטואציה אחרת לגמרי אם פתאום היית מקבל מהמטורפת טלפון "מאמי, אני בהריון!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מבין אתכם, בחיי.

יש בחורות שמוצאות חן בעיניך, וזה לא הדדי.

יש בחורות שאתה מוצא חן בעיניהן, וזה לא הדדי.

יש בחורות שאתה יכול להעביר איתן ערב שלם של דייט כייפי מבחינתך, אבל היא רואה את זה שונה.

יש בחורות שאתה רק 'מת' שלא יראו אתכם ביחד, ולהחזיר אותה כמה שיותר מהר הביתה, ואתה לא מספיק לנשום עמוק ב "וואו, איזה כיף שאני לא אראה אותה לעולם יותר" והיא כבר בסלולרי מתקשרת לספר לך כמה היה לה כיף, והיא מזמינה אותך להורים שלה.

נהייתם חבורה של כוסיות, שיושבות שעה עם מישהי בדייט וכבר מפנטזים על חתונה ומשכנתא ובית עם גינה ושלושה ילדים. יאללה שלכם, תשתחררו, תצאו, תבלו, תהנו, ה'מישהי' שאתם מחפשים תגיע בדיוק ברגע שאתם לא מוכנים לו.

מישהי משחקת איתכם - רק אתם יודעים איפה עובר הגבול הסובייקטיבי שלכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתם דור של מפונקים

כמה שבא לי להקיא מהמשפט הזה (בוא לא ניכנס לזה), אבל המשכתי לקרוא הלאה.

אתה יודע, יש לי ג'וקים מספיק גדולים ועצבניים משל עצמי בראש, וכמו שאני צריך להתאים את עצמי לסביבה, ולא להעמיס את הג'וקים של עצמי על אחרים, ככה אני לא רוצה לקבל על עצמי את הג'וקים של מישהי אחרת.

לא קריזות, לא היפוכים קיצוניים במצבי רוח ולא חזרה פתאומית בתשובה עם חצי סנדביץ' בייקון בפה.

יש לי מספיק את זה משל עצמי, וכמו שאני מבין לא מוכנים לקבל את השגעונות שלי (כי הרי כל אחת מחפשת גבר יציב, שסיים עם המשחקים, אה, ושיהיה גם גבוה, נראה כמו בראד פיט, ועשיר כמובן), ככה אני לא מוכן לקבל את השגעונות של מישהי אחרת.

האם זאת הסיבה שבגללה אני לבד? כן, בין היתר. אבל עדיף להיות לבד, מאשר להיות במערכת יחסים כואבת, עם ריבים אינסופיים, שתסתיים בפרידה מכוערת.

אתה צודק במשהו אחד - כן, יהיה מישהו שבגלל מראה חיצוני יתעלם מנורות אזהרה כמו הדשבורד של סיטרואן, אבל מישהו כזה יכול להיות גם לא פחות מטורלל ממנה, במקרה הטוב הזוי בקטע חיובי, במקרה הבינוני איזה man child שבגיל 31 עדיין לא החזיק בעבודה קבועה, וכל מה שמעניין אותו זה לעשן סמים, לז**ן ו"יא אללה, איפה תאילנד ואיפה אני", או במקרה הגרוע, ערס אלים שיעמיד אותה במקום בדרך היחידה שהוא מכיר, ועד כמה שהוא משוכנע, עובדת באלף אחוז (רמז - אגרופים).

וזאת הכוונה שלי שאותו כוסם יהיה פסיכוטי באותה מידה, אם לא יותר. אני מאחל לה שהיא תגיע למישהו שהוא חזוי חיובי, ולא תגיע חס וחלילה לשלב הערס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...