Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל שאני שמן ומכוער, ויודע מה בדיוק אני שווה בשוק הזה (צריך לשלם בשביל שיקחו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

[אגב אם נכנס ליחסי מין שלא היו, אז היה פעם אחת שכן הצלחתי לשכנע אותה אבל למעשה נכשלתי,

היא הייתה כלכך צרה שזה לא נכנס :evil: הפעם היחידה שהיה נסיון למשהו אמיתי :-D]

איך אומרים גם שמוק קטן לפעמים מרוויח.:-)

בפעם הבא דבר איתי...

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

הרגשתי כאילו איכזבתי מדינה שלמה :lol: נותנים לך מיליון דולר אומרים לך קח ואתה לא מצליח לקחת

אכזבת עד לרגע שכתבת את המשפט הזה, עכשיו אנחנו סולחים לך כי תכל'ס רצית לתת לה אבל הייתה בעיה טכנית.

להבא - כבר כתבו לך - תקרא למרק10 :lol:;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

[אגב אם נכנס ליחסי מין שלא היו, אז היה פעם אחת שכן הצלחתי לשכנע אותה אבל למעשה נכשלתי,

הרגשתי כאילו איכזבתי מדינה שלמה :lol: נותנים לך מיליון דולר אומרים לך קח ואתה לא מצליח לקחת

היא מה זה התבאסה עליך.

בטוח היה לה pink balls.

פורסם

לפני שזה יהיה גיבוב, תמונה שלה ליד אבטיח.

;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדקת טוב את מצב הארנק לאחר הפרידה?

דרך אגב, הבעיה היא בה ולא בך, אבל האשמה היא עלינו... אנחנו נותנים לבחורות להרגיש שהן מיוחדות כשבתכלס כולן ז*****

פורסם
בבקשה:

סרטון מעולה :)

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אגב אם נכנס ליחסי מין שלא היו, אז היה פעם אחת שכן הצלחתי לשכנע אותה אבל למעשה נכשלתי,

מחזיקים ברכב או בבית בקבוקון חומר סיכוך על בסיס מים ויש בכל חנות פארם... לכל מצב גם אם נמצאים בקשר.

פורסם

יוסי אל תקח אתזה לשם כי זאת לא הסיבה

הפוך גוטה הפוך היא בעצמה אמרה שזה רחב מדי ולא חושבת שזה ייכנס וכך היה :|

אין כל קשר למין, אם היא הייתה דוחפת בעצמה למין והייתה נוטשת לאחר מכן הייתי מבין (יש לי טיפה שכל)

אך היא נמנעה מלהגיע לשם מלכתחילה

היא דווקא נראתה לי די מנוסה כי היא ידעה איפה לגעת.. אבל נכשלתי כשלון חרוץ, זאת האמת

היה שם משהו מוזר, לא חושב שזה גולדיגריות כי איזה בחורה לא תשמח לקצת סקס כשהיא יושנת איתך במיטה כבר תקופה?

מוזר והזוי, לא קרה לי ובטוח שלא יקרה לי שוב כי בטוח שאנהג אחרת במקרה וסיטואציה דומה תחזור :-D

היה לה סיפור מאחוריה זה בטוח

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

איך אפשר לישוןעם בחורה smokin hot במיטה תקופה בלי ללטף לה את הנושנוש ולטגן את החציל? אני אומר שתחזור בתשובה, במגזר הדתי אותן בחורות לפחות יתחתנו איתך מהר יותר מאשר תקבל סקס מהבחורה ההיא.

פורסם

לפחות לדתיות האלו כמו שאתה מתאר אותן, אלי, יש כבוד. אמנם כבוד שמחייב בגלל הדת, אבל עדיין כבוד.

היום צריך להרים גבה כששומעים שילדה בת 15 עדיין בתולה. והכי מצחיק שיש את הבנות והאנשים שכותבים ואומרים שהמחשבות על כבוד זה פרימיטיבי, תמשיכו ואנחנו נצחק עליכם :).

• תוכן חדש...