Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנטליות הדייטינג בישראל ממש מעצבנת. מצד אחד בחורות הן יחסית שמרניות ולא שוכבות מוקדם מידי עם גבר. מצד שני אתה יכול למצא את עצמך בסיטואציה כזאת שאתה משקיע המון בבחורה ובסוף היא מתנדפת לך.

המדיניות שלי בהיותי רווק היתה עד 4 דייטים, אם אין סקס אחרי זה כנראה שלא יהיה בחיים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עשתה לי בי''ס ונכנעתי רק בגלל איך שהיא נראית,

זה קלאסיקה.

הרבה עוברים את זה.

מישהי נראית מספיק טוב בשביל לטמטם אותך מלראות שאין בה שומדבר חוצמיזה.

וכשמגיעים לחלק האנושי של קשר, מגלים שאתה קופץ ראש לשלולית שטוחה. קרש במיטה ובדיחת קרש באינטלקט.

תייג תחת 'זדייני' ותמשיך הלאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ושוב, כפי שהמליצו אל תעשה את הטעות של לענות בפייסבוק חזרה (אין צורך לחסום וכו').

אם היא פונה אלייך, התעלם, מחק ואל תענה אפילו.

במידה ומתקשרת? תסביר לה שהיא יכולה ללכת לחפש את החברים שלה במילים עדינות וטיפוס גועלי כמוהה עוד לא ראית ונתק.

לך תדע, אולי בסוף עוד תזיין בזכות זה, אולי.

-לא-.

פורסם

בבקשה:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

העיקר שתלמד מזה הלאה ותדע לא להתקרב לבחורות שישר אחרי שבועיים מתחילות לדבר על חתונה, זה לא אמיתי היא סתם מחרטטת אותך כי היא שמה לב שככה אתה עושה את כל מה שהיא מבקשת, או שהיא סופר נואשת.

בכל מקרה לא מדובר באהבה אמיתית ובקשר תקין עם בחורה נורמלית. במצב נורמלי, הצהרות האהבה הבומבסטיות אמורות להגיע רק אחרי שמכירים את בן הזוג מינימום כמה שבועות לפחות וקודם מכירים במשך לפחות כמה חודשים (עדיף לפחות שנה +) ורק אז ברצינות מתחילים לדבר על חתונה. ככה לפחות בחורה נורמלית אמורה לפעול.

עוד דבר שמאפיין את הבחורות האינטרסנטיות מהסוג הזה הוא שהן מיד סופר לוחצות ולא נותנות לך לנשום לשניה בלעדיהן, על ההתחלה. קשר יום יומי אינטנסיבי עם בחורה שרק עכשיו היכרת אמור להיות במצב תקין רק אחרי כמה שבועות של היכרות ואחרי שבניתם את הקשר.

אני מדבר גם מנסיון מר, אבל אין מה לעשות עולם הדייטים בנוי מנסיון שצוברים, בפעם הבאה כבר תשים לב לסימפטומים הבעייתיים האלה וידלקו לך נורות האזהרה שלא באמת מדובר בהצהרות אהבה אמיתיות.

פורסם

הבחורה כנראה מתוסבכת, באמת מוזר אבל לא מפתיע.

אבל רבאק, נישקת בכלל את הבחורה? כי אם אחרי זה שהיא ישנה אצלך והייתם כמה פעמים במסעדות לא היה כלום ושום דבר היית צריך או להוביל לזה (מקסימום לקבל דחיה), או לחתוך.

אבל אתה ענית לעצמך ... היית מהופנט מהיופי, כולם נופלים בזה.

Miata ND2

פורסם

אני הייתי באותו הסיפור איתך, אבל אצלי היא דאגה לקטלג אותי בתור ידיד מההתחלה.

עזרתי לה המון, היינו יושבים כל לילה ביחד, מדברים, נפתחים אחד לשני,

כל פעם שהבחורה הייתה הולכת ברחוב הייתי רואה ממנה סוג של הילה

מהנסיכות המרוקאיות האלו שלא המציאו מילה יותר עדינה מעדינה, פשוט נסיכה.

שלא נדבר על היופי שהיה לה.

כל דבר בוכה, כל דבר רגישה.

אבל התחלתי אז כבר להתעלם מהרבה נורות אדומות מאוד קריטיות,

עד שזה הגיע לריבים ולמפגש האחרון שהיא אמרה לי משפט שאני לא אשכח ומאותו לילה ששמתי אותה בבית לא ראיתי ולא שמעתי ממנה עד היום (כמעט שנתיים).

השאירה לי שריטה, אבל מצד שני צריך גם להיות מפגר כדי לא לראות שהיה מדובר כאן על מישהי לא הכי נורמלית.

מקווה שטוב לה היום עם החזרה בתשובה ובחיים שלה.

פורסם
בבקשה:

אחד המצחיקים שראיתי לאחרונה

וואלה אני לא מבין מה עושים עם בחורה כוסית במיטה כמה חודשים בלי סקס

מה עשיתם אז כאילו?

כל כך הרבה סימני אזהרה...

פורסם

תסתכלו על הנקודה החיובית, הבחור יכל להסתובב איתה בכל מקום ולהשוויץ שהוא יוצא עם פצצה כזאת.

עם יד על הלב, כמה גברים שרואים גברים עם בחורות פצצות לא זורקים הערות בלב לגבי הגבר?:lol:

פורסם (נערך)

הנורה האדומה הגדולה ביותר היא האינטנסיביות הפתאומית והלא הגיונית של הקשר.

במצב נורמלי לא מתחילים להתראות בבת אחת במשך כל יום עם מישהי, בין אם זה קשר רומנטי או סתם ידידים.

קודם לומדים להכיר קצת והקשר נבנה בהדרגה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

יש משפט שאומר: אם היא רווקה ושווה כנראה שהיא משוגעת

מבחינתי זה נמחק, פשוט עלה לי פתאום בגלל איזה פוסט שקראתי

לא אשכח שכל התקופה רצתה שנלך לרב לדעת אם אני הזיווג שלה :shock:

- כן כן קראתם נכון, דתייה לשעבר

[אגב אם נכנס ליחסי מין שלא היו, אז היה פעם אחת שכן הצלחתי לשכנע אותה אבל למעשה נכשלתי,

היא הייתה כלכך צרה שזה לא נכנס :evil: הפעם היחידה שהיה נסיון למשהו אמיתי :-D]

הרגשתי כאילו איכזבתי מדינה שלמה :lol: נותנים לך מיליון דולר אומרים לך קח ואתה לא מצליח לקחת

היא גם הייתה כלכך דרמטית ברמות אחרות,

פעם אחת קניתי לה סוכריות גומי, הייתה אוהבת, אמרתי לה אל תאכלי הרבה זה לא בריא,

מה אמרה לי? "אתה רומז שאני שמנה?" לקחה את התיק ויצאה מהבית שלי ב23:00

פה כאילו הסתכלתי על הרצפה בחדר ואמרתי לעצמי ?WTF

והיו עוד הרבה סצינות דומות אבל נשמור אותם לעצמי

עכשיו ברצינות, נכון שזה לא היה זוגיות אמיתית והיה פה משהו לא מובן

אבל את האמת? קיבלתי כלכך הרבה ניסיון מה"זוגיות" הזו שאני לא כזה מצטער שזה קרה

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

• תוכן חדש...