Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 מחודשת - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הבעיה היא שאין 2.0 עם DSG רטוב. לפחות לא בדגמים האחרונים. אלא אם אתה מתכוון ל-S3 שזה סיפור אחר.

http://audi.co.il/wp-content/uploads/2017/01/A3-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99-3.pdf

דגמי 2.0 ליטר עם מומנט 32 קגמ, לא משודכים לdq200.

להבנתי התיבה היא dq381. אמנם 7 הילוכים אבל רטוב.

עריכה אחרונה על ידי Metronome
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דגמי 2.0 ליטר עם מומנט 32 קגמ, לא משודכים לdq200.

להבנתי התיבה היא dq381. אמנם 7 הילוכים אבל רטוב.

לפי מה שידוע לי ב 2 ליטר tfsi התיבה היא אכן dq381, שהיא תיבה בעלת מצמד רטוב שהחליפה את dq250 הישן. מה שמוזר הוא, שבצמפיון הסוכן התעקש כי התיבה של מנוע 1.4 היא גם מאותו סוג שזה מנגד את הרשום בכתבה פה באתר ובעוד מספר מקומות.

פורסם
אודי טובה בכל פרמטר? עולה לי לראש סקודה סופרב, במה A3 יותר טובה מסקודה סופרב? (שבמחיר של ה A3 עם שראפ אתה יכול להביא את הדגם הבכיר).

ואיך בדיוק A3 וסופרב פונות לאותו לקוח פוטנציאלי, למרות שלגרסאות מסויימות בשתיהן עשוי להיות מחיר דומה?

The older you get, the better you used to be

פורסם

עוד מישהו שם לב שרמת הגימור הסטנדרטית שונמכה ממה שפורסם בזמנו באתרי הרכב?

http://cars.walla.co.il/item/3012338

ציוד התקני מורכב מפנסי קסנון עם תאורת LED, חיישני חניה אחוריים, מושב נהג מתכוונן חשמלית, ריפודי עור משולב, בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת, מערכת Start & Stop, מערכת מולטימדיה עם 8 רמקולים, מסך צבעוני 7 אינץ', דיבורית BT, חישוק 16" עם 10 צלעות ועוד.

ולפי האתר של אודי כבר אין: חיישני חניה, מושב נהג מתכוונן, ריפודי עור משולב, חישוק 10 צלעות הוחלף ב5 צלעות

פורסם
The 2.0 TFSI engines* are accompanied by a totally newly developed seven-speed dual-clutch transmission with two wet clutch systems. It supersedes the previous six-speed dual-clutch transmission and is designed for higher torque values.

מאתר אאודי

פורסם

כמו לשאול מה ההבדל בין מאזדה 3 ל6, או סדרה 3 לסדרה 5, וכו...

מדובר ברכבים משני סגמנטים שונים. אחת סופר מיני, והמרווח שאתה מקבל לנוסעים ולמטען בהתאם, והשניה משפחתית קומפקטית מרווחת יותר.

לגבי פוזה אני לא מבין בזה, ובורח מזה, אבל אני מניח שביחס לקבוצה שלה A3 היא יותר פוזה מגולף, מאזדה 3 או i30 לצורך העניין, אבל אם פוזה בעיניך זה ״ג׳יפ״ אז כנראה שלא, הA3 לא נותנת שום פוזה...

אגב, בדקת את הפרשי המחירים בין A1 וA3 מקבילות מבחינת המנוע? אני סבור שלא...

פורסם (נערך)

אני אשאל אחרת - מה ההבדל מגולף ? הסמל ? כמה שמיכות בידוד נוספות ? כיול שונה של המיתלים ? תוכנה שונה לניהול המנוע ? גג 1000$ תוספת עלות ליצרן לעומת גולף מקבילה (8000 שח הבדל במחיר רכישה ... בפועל ההפרש הוא 30000 שח ! ככה עושים כסף ממיתוג ! )

עריכה אחרונה על ידי El_LOBO
פורסם
אנשי ב.מ.וו ינופפו בדגם הקומפקט, שהוצג בשנת 1993 בטענה שהוא הוא היה הראשון בפלח של מכוניות הפרימיום הקומפקטיות. במקום מסוים הצדק עימם, אבל מצד שני הקומפקט לא באמת הייתה דגם נפרד לחלוטין, אלא יותר גרסה מקוצרת של סדרה 3 דאז (36E). אודי לעומת זאת ב-1996 הייתה מכונית שישבה על פלטפורמה נפרדת לגמרי, פלטפורמת A של הגולף ושות'.

ב.מ.וו באמת "מנפפים בזה"?

כי בתקופה הזו כבר היה ותק של כמה שנים לאוודי 80 קופה כולל דגם S2 סופר ספורטיבי ומפואר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אודי 80 קופה לא הייתה קומפקטית כמו A3. אלא גרסת קופה לאודי 80.

לא זוכר מספרים בשליפה, אבל היא הייתה קצרה יותר.

הכוונה בכל אופן היא לפנייה לקטגוריה של מכוניות פרימיום קטנות בעידן המודרני יחסית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

יתרון או מגרעת, תלוי בפוזיציה, בוואג יודעים לארגן תחושה דומה במרבית הדגמים שלהם, לפחות מדרגי הביניים ומעלה וללא קשר לסמל שמודבק לגריל ולהגה. בכל אלו התחושה היא מוקפדת, איכותית ומעודנת, ללא קשר למיתוג. האודי היא דוגמה מצוינת לכך שסמל מסתבר שווה וגם עולה הרבה כסף.

פורסם
אני אשאל אחרת - מה ההבדל מגולף ? הסמל ? כמה שמיכות בידוד נוספות ? כיול שונה של המיתלים ? תוכנה שונה לניהול המנוע ? גג 1000$ תוספת עלות ליצרן לעומת גולף מקבילה (8000 שח הבדל במחיר רכישה ... בפועל ההפרש הוא 30000 שח ! ככה עושים כסף ממיתוג ! )

את השאלה הזו ניתן לשאול ביחס לכל מוצר או תוספת אבזור (מקור הכנסה חשוב של יצרני הפרימיום), בשורה התחתונה אם יש מי שמוכן לשלם יש מי שמוכן לייצר ולספק. דרך אגב, ההפרש בפועל בין שני הדגמים קטן משמעותית (תכלס מחיר סגירה).

• תוכן חדש...