Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 מחודשת - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יתרון או מגרעת, תלוי בפוזיציה, בוואג יודעים לארגן תחושה דומה במרבית הדגמים שלהם, לפחות מדרגי הביניים ומעלה וללא קשר לסמל שמודבק לגריל ולהגה. בכל אלו התחושה היא מוקפדת, איכותית ומעודנת, ללא קשר למיתוג. האודי היא דוגמה מצוינת לכך שסמל מסתבר שווה וגם עולה הרבה כסף.

לאו דווקא, וניקח נקודה שקרובה אל ליבי: מושבים. המושבים של אאודי הם תמיד ליגה. המושבים של גולף? בגרסאות הכניסה לא משהו בכלל עד מעליב ברמת לנסר מלפני שני עשורים, אבל ב- 150 סבבה כבר, וב- GTI כבר טובים. בסקודה? ב- VRS טובים, נכון, ב- 1.8 בסדר, אבל ב- 1.2 פשוט קשים ולא מספקים. לפחות מבחינתי.

יש כמובן גם הבדלים במערכת ה- MM, בבולמים (הנסיעה בסקודה 1.2 פשוט לא נעימה עבורי), וכו'.

ביחס לכתבה עצמה: הייתי שמח לו היה נכלל נתון 0-100 באופן קבוע במידע שנמסר בסוף הכתבה, אמנם לא תמיד זה מחייב אבל זה כן מעניין. עוד לא ברור באמת המשטח המטופש הזה ששמו במחזיק הכוס - זה חובה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הA3 מעניינת במנוע היותר חזק 2 ליטר עם 190 כ"ס ו32.6 קג"מ.

המנוע 1.4 נפוץ יותר גם "במתחרות" מבית.

מה שכן החבילת שארפ הזו מתומחרת בלי טעם בלי ריח ובוודאי שהיא לא כוללת שום מערכת בטיחות.

לדעתי הערך המוסף של רכבי יוקרה צריך להיות מערכות בטיחות מתקדמות של היצרן החל מדגם הכניסה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

עידן, בושה לצ'מפיון שלא מביאים בגרסת הבסיס חיישן תאורה,גשם ומראה מתכהה כבסיס. אתה רוצה שיתנו לך מערכות בטיחות מתקדמות בגרסת הבסיס?

פורסם

"בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל, התראה על סטייה מנתיב, מערכת נהיגה אוטונומית לנסיעה בפקקי תנועה (עד 60 קמ"ש) התראה על תנועה חוצה מאחור ועוד"

מכתבה בוואלה,מה באמת מגיע בגרסת בסיס ממה שצוין?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
"בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל, התראה על סטייה מנתיב, מערכת נהיגה אוטונומית לנסיעה בפקקי תנועה (עד 60 קמ"ש) התראה על תנועה חוצה מאחור ועוד"

מכתבה בוואלה,מה באמת מגיע בגרסת בסיס ממה שצוין?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

רק בלימה אוטונומית בכל הגרסאות.

פורסם
עידן, בושה לצ'מפיון שלא מביאים בגרסת הבסיס חיישן תאורה,גשם ומראה מתכהה כבסיס. אתה רוצה שיתנו לך מערכות בטיחות מתקדמות בגרסת הבסיס?

בגלל שאין לי את זה, אני בטוח שרכב הבא שלי חייב להגיע איתה. לא הייתי רוכש רכב רגיל בלי מראה מתכהה, אבל רכב פרימיום?? לגבי מערכות בטיחות כבר לא מפתיע אותי אחרי שראינו את המפרט של אטקה.

פורסם

אכן בושה תמיר.

זה חבל שאתה משקיע מכספך כדי ליהנות מרכב יוקרה ומסתבר שהיפנית או קוראנית "הפשוטה" של השכן מאובזרת יותר.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

האם הDSG במנוע 2.0 ליטר טורבו רטוב? ואם כן האם יש איתו אותם הבעיות הנפוצות של ה-7 היבש?

פורסם
האם הDSG במנוע 2.0 ליטר טורבו רטוב? ואם כן האם יש איתו אותם הבעיות הנפוצות של ה-7 היבש?

רטוב, 7 הילוכים. עד כה לא היה בעייתי מכנית.

• תוכן חדש...