Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי כבר "מעיפים" את ה 767 מאל-על ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאתמול, אש במנוע לאחר ההמראה

הקלטת ה ATC:

[video=youtube;-nelvsiJWs8]https://www.youtube.com/watch?v=-nelvsiJWs8

ומשהו מעניין ומאוד מאוד נדיר, בדיוק באותו זמן שהמטוס של אל-על היה בדרכו לנחיתת החירום, מטוס של Air Canada התכונן לנחיתה עם צוותי החירום כבר במסלול - עקב חשש לצמיג מפוצץ.

sdggsdg.png

דווקא מדובר ב Dreamliner חדש - בסופו של דבר התברר כלחץ אוויר נמוך.

sdfsdfsdfsdf.jpg

https://twitter.com/hashtag/LY30?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

ד"א,

לא כזה ישן ה 767 הזה - גילו 19 שנה

http://www.airfleets.net/ficheapp/plane-b767-28132.htm

עדיין, לא עולה על הטיסות הארוכות שלהם, כל כמה חודשים יש איזו בעיה טכנית.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נשמע מעודד..

אני במוצ"ש טס למזרח עם אלעל.. לא אני בחרתי, העבודה רכשה את הכרטיס.

מנושא לנושא באותו נושא, למה עושים סרטון שאין בו וידיאו??? לא יותר קל להעלות קובץ אודיו?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אלון - בוא נוסיף עוד כמה חברות שכדאי להמנע מלטוס בהן:

Singapore airlines

British airways

Turkish Airlines

Lufthansa (טוב, מטוס חכור מחברת בת).

כל זה מהשנה האחרונה, בלי יותר מידי חיפושים בזכרון שלי.

אהה. ובואו נוסיף את השריפות בכמה 788 חדשים לגמרי (ANA, אתיופיאן) שגרמו לקרקוע כל הצי עד מציאת פתרון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב ה 787 ידוע כנשרף סדרתי... :lol:

אין לי בעיה באופן כללי עם אל-על (זו פשוט הייתה הזדמנות טובה להראות מקרה מעניין לחובבי התעופה הרבים פה), טס איתם הרבה לאירופה. טיסות ארוכות אני מעדיף עם חברות אחרות, האמת שבאופן כללי אני נמנע מטיסות ארוכות, זה לא תענוג גדול.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

דומני שבעיית הסוללות נפתרה. הכלים האלה חזרו לאויר ומתרבים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אלון - בוא נוסיף עוד כמה חברות שכדאי להמנע מלטוס בהן:

Singapore airlines

British airways

Turkish Airlines

Lufthansa (טוב, מטוס חכור מחברת בת).

כל זה מהשנה האחרונה, בלי יותר מידי חיפושים בזכרון שלי.

אהה. ובואו נוסיף את השריפות בכמה 788 חדשים לגמרי (ANA, אתיופיאן) שגרמו לקרקוע כל הצי עד מציאת פתרון.

ANA היו הראשונים שקיבלו את ה787, הגיוני שתקלות יתגלו בהם למרות שהן לא קשורות לתחזוקה שלהם.

ד.א לא מזמן הם נאלצו לקרקרע חלק מהצי, בגלל תקלה במנועים של RR.

פורסם (נערך)

שייק. אתה לא הבנת אותי.

בפורום הזה אוהבים לשנוא את אל-על. הדוגמאות שהבאתי נועדו לומר שני דברים:

1. לא חסרות בעיות גם אצל חברות שבארץ אוהבים להעריץ.

2. תקלות קיימות גם במטוסים חדשים וחדישים.

חפש קצת ותגלה רשימה ארוכה של תקלות, כולל חמורות, בכל חברת תעופה וכל יצרן מטוסים ומנועים, כלים ישנים כחדשים. במקרה האמור מדובר במנוע - וכמובן שאף אחד מאתנו לא יודע מה היתה התקלה ומה ההיסטוריה התחזוקתית של המנוע הספציפי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

בפורום הזה אוהבים לשנוא את אל-על.

לא רק בפורום (:

מכל הטיסות בהן הייתי, הטיסה של אל-על לניו יורק היתה הטיסה הגרועה ביותר, כאשר במקום השני ניצבת... הטיסה של אל-על מניו יורק חזרה.

וכשאני אומר הכי גרועה, אני לא מתכוון לאיזה כשל נקודתי, אני מתכוון למדיניות: השירות הגרוע ביותר, המושבים הגרועים ביותר, המולטימדיה הגרועה ביותר (אם אפשר לקרוא למסך מפוקסל עם שידור stream וערוצים שגורמים לך להתגעגע לרשות השידור 'מולטימדיה'), האוכל.. לא בטוח במאה אחוז אם הוא היה הגרוע ביותר או סתם גרוע יחסית.

כשסיפרתי לאנשים נוספים, השאלה הראשונה היתה 'למה לעזאזל טסת אל על מלכתחילה', שזה אמנם קצת האשמת הקורבן אבל וואלה - צודקים.

יש לי עוד אינספור סיפורים כאלו על אל-על מקולגות וחברים, אין עוד אף חברה עליה יש לי database of shit כ"כ מאסיבי. אפשר לומר שזו אנומליה כי זו חברה ישראלית ולכן מצפים ממנה ליותר, אבל על זה התגובה שלי היא בעיקר 'ממתי מישהו מצפה לתודעת שירות גבוהה במיוחד דווקא מישראלים?'.

וזה לפני שמשקללים פנימה אלמנטים כמו 'מוכנים להאריך את הטיסה בשעה בשביל לקבל אוברטיים, ושיזדיינו הנוסעים', או כל מיני שביתות ודחיות, ושאר מרעין בישין.

כיום כשמזמינים לי טיסה מהעבודה הדבר הראשון שאני אומר לסוכנת נסיעות זה "אל על לא על הפרק, אל תחשיבי אותם כאופציה", אח"כ מדברים על תאריכים ... :\

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

דווקא השרות של אל על לדעתי בסדר גמור, לא קרה לי אף פעם שביקשתי משהו מאיש צוות ולא קיבלתי.

נכון שהטייסים של אלעל מתנהגים בחזירות, אבל שביתות של טייסים יש בכל מקום (בלופטאנזה המצב הרבה יותר גרוע).

הבעיה העיקרית של אלעל היא לדעתי מטוסי ה 747 המתפרקים שלהם, בעיקר מערכת הבידור העתיקה שבקושי עובדת ושאף פעם אי אפשר לדעת אם במושב שלך יהיה מסך שעובד או לא. טסתי עם ה 747 שלהם לניו יורק וזה נורא.

לעומת זאת ה 777 הם אחלה, טסתי איתו מלוס אנג'לס ולמרות שהיתה טיסה ארוכה היא עברה בכיף.

לא יצא לי לטוס ב 767 אבל הבנתי מאנשים אחרים שטסו שהם מאוד נוחים.

פורסם

שאלה לי: אני טס בחודש הבא עם אל-על לברלין (הלוך וחזור) אבל הם העבירו את כל הטיסות למותג Up שם צריך לשלם על כל פיפס מה שלא היה פעם.

האם מדובר באותם מטוסים או שיש פה חיסכון נוסף? שואל לידע כללי בלבד ותו לא. תודה.

אגב, לא מצאתי טיסה זולה יותר...

פורסם

Up לא שונה מאל על לא באיכות ולא בשירות.

לפני שבועיים טסנו עם אשתי לקפריסין בטיסת "up" כביכול, רק שהמטוס לא הגיע ויצאנו באיחור של שעתיים על ה767 בכלל.

לפני כמה חודשים טסנו עם "up" לליסבון, רק שגם זה היה כביכול כי בסוף טסנו עם חברה ספרדית שדווקא שמחנו שהיא לא אל על.

פורסם

איזה כיף, שרשור אל על חדש.

להזמין טיסה באל על משול לבחורה עם מעט מאוד כותנה שמסתובבת בשכונה מפוקפקת בריו דה ז'נירו עם ארנק גדול שמבצבצים ממנו שטרות.

פורסם
שאלה לי: אני טס בחודש הבא עם אל-על לברלין (הלוך וחזור) אבל הם העבירו את כל הטיסות למותג Up שם צריך לשלם על כל פיפס מה שלא היה פעם.

האם מדובר באותם מטוסים או שיש פה חיסכון נוסף? שואל לידע כללי בלבד ותו לא. תודה.

אגב, לא מצאתי טיסה זולה יותר...

UP = 737_800.

בני שנתיים בערך.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

גיל המטוס וגיל המנוע הם לא קבועים, מנועים "מטיילים" חופשי בין מטוסים

הבעיה העיקרית לדעתי עם 767 זה שהם זללני דלק רציניים אבל סה"כ דווקא סוסי עבודה די טובים

מנועים הולכים בכל מטוס, אפילו באירבוס 380 היתה תקלה קשה של מנוע רולס רויס שהתפרק לגמרי באוויר, אם אני זוכר נכון הגלגל תנופה הגיעה למהירות גבוהה מידי עקב נזילת שמן, התפרק ועף לכמה כיוונים וקרע כמה וכמה מערכות בדרך וזה ממש פלא הנדסי שהוא נחת בשלום

מכל מה שאפשר לרדת על אל על דווקא את התחזוקה שלהם אני מעריך לחיוב

טסטי אפ לצכיה הגיע מטוס וצוות צכי ולא מטוס ישראלי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...