Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם רכב זול, אבל בלמי תוף מאחור? בימינו? קצת מבאס. ומה שעוד יותר תמוה - לדעתי לא הגיוני כיום ולכן פשוט טעות - האם גם מלפנים?

מצ"ב צילום מתוך דף הנתונים שרנו הוציאה. צד ימין - הדגם הזול הידני, צד שמאל, הדגם היקר, טורבו אוטומטי.

TWINGO.jpg

ואם כבר עסקנו בבלמים, מאד מעניין - מאחור הצמיגים שונים -רחבים יותר. האם קשור לכך שהמנוע מאחור ויש יותר משקל בחלק זה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הבלם מפיק מספיק כוח בלימה כדי למצות את אחיזת הצמיג בכל טווח מהירויות הנסיעה של הרכב - זה לא משנה כל כך הרבה מה סוג הבלם.

ואם כבר עסקנו בבלמים, מאד מעניין - מאחור הצמיגים שונים -רחבים יותר. האם קשור לכך שהמנוע מאחור ויש יותר משקל בחלק זה?

כנראה שכן. זה או זה או לדרוש לנפח את האחוריים ללחץ מאוד גבוה כדי "להתמודד" עם העומס הנוסף על הצמיגים. אחרת היית מקבל רכב לא מאוד יציב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בלמי תוף בולמים משאיות במשקל עשרות טונות, גם היום.

דווקא ברנו טווינגו האימתנית אין להם זכות קיום?!

יום טוב גם לך

פורסם

גם אני לא רואה שום בעיה עם בולמי תוף. אם זה עובד במשאיות, אוטובוסים, טנדרים. למה שתיהיה בעיה ברכב בסדר גודל של טוינגו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מעניין איך אף אחד לא שם לב ליחס העברה של ההגה - 3.9 (!) סיבובים מנעילה לנעילה.

הרבה שנים לא נתקלתי במכונית עם יחס העברה כזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם כבר, דווקא מקדימה זה הגיוני, אין שם משקל. היה יכול להיות עוף מוזר, בלמי תוף מקדימה ודיסק מאחור. אני מניח שהמהנדסים עשו את החישובים...

לגבי הצמיגים, זה כדי שחס וחלילה לא תעשה דריפטים ;)

פורסם

פרסום מוזר. חיפוש חלקים על הדגם הזה מראה דווקא רפידות שמתאימות לדיסקים. האתר האנגלי מראה תופים, האתר הצרפתי לא מראה כלום. ה-press kit פשוט כותב no על ventilated discs וזהו. קארפוליו מראה דיסק רגיל. אשכרה תעלומה. זה יהיה מבחן הרכב הראשון שבו יורידו גלגל ויצלמו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...