Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

אני מתלבט רבות , לגבי קניית רכב ,

כרגע במשא ומתן לגבי קניית שרבולט קרוז סטיישן 2014 נפח 1.8 140 כוחות סוס , עם 55אלף קמ מליסינג

ידוע ששרבולט בעבר היתה עגלה , ורכב עם תקלות רבות בפרט בדגמים 2010-2012

וכן ידוע לי שהחברה פשטה רגל והתמזגה עם דייהו

השאלה :

מישהו יודע משהו לגבי הרכב הנ"ל ? מודל 2014

האם הרכב אמין ?

התקציב שלי 50 אלף וזקוק לרכב משפחתי עם תא מטען גדול

הרכב עשה עלי רושם של רכב נוח שבתוך הרכב האגרונומייה ממש טובה כולל תאי איחסון בקרת שיוט מולטמדיה וכו

המנוע לא מוכר לי

הגיר הבנתי שבעבר היו תקלות ואין לי את מי לשאול לגבי 2014

אשמח מאוד בעזרתכם חברים

תודה רבה

פורסם

כמו שצינו לפני בסה"כ הרכב אמין ומרווחת, נוחות נסיעה סבירה עם צריכת דלק מעט גבוה מהממוצע בקטגוריה, במחיר שהוצע עיסקה לא רעה בכלל (כמובן שתיקח לבדיקה מטעמך),

סייד סטיישן או I30 CW יהיו יותר יקרות ב15% לפחות.

פורסם
הי לכולם

ידוע ששרבולט בעבר היתה עגלה , ורכב עם תקלות רבות בפרט בדגמים 2010-2012

וכן ידוע לי שהחברה פשטה רגל והתמזגה עם דייהו

תודה רבה

חייב להתעכב על זה רגע - שברולט ממש ממש לא פשטה רגל, ובטח לא התמזגה עם דייהו.

שברולט זה מותג של ג'נרל מוטורס - אחד משני יצרני הרכב הגדולים בעולם.

הם קנו את דייהו.

פורסם

תודה חברים

שוב אני לא מכיר את החברה שרבולט אך עלי הרכב עשה רושם טוב .

שוחחתי עם בן אדם שמקצועו בודק רכבים לפני קנייה ,והוא אמר לי לא לגעת בשרבולט, שיש איתה בעיות ב : תיבת הילוכים , התחממות מנוע , חלקים יקרים וירידת ערך של רכב שככל הנראה אף אחד לא יקנה ממני את הרכב לעולם . וציין שהתקלות גם במודלים החדשים כגון 2014 ומעלה

אך אומרים תמיד כדאי לשמוע מס אנשים ולא אחד (ידוע לי מהחברה שבה עבדתי שבה חילקו שרבולט קרוז משפחתית עם הרכב 2013 כגון לא מגיבה בעליות , תיבת הילוכים נתקעת.

תודה לכל המגיבים וכעת אצטרך להתבשל עם עצמי אם אני הולך על זה או לא

וכמובן שאשמח מאוד לשמוע מעוד אנשים לגבי הרכב הנ"ל חוות דעתם ,ניסיונם ,

הרכב מחברת ליסינג עם אחריות לשנה על גיר +מנוע אך שעשיתי על הרכב נסיעת מבחן לא היתה תחושה של רכב חדש , אלא תחושה על רכב שקרעו אותו (ואולי זו רק דעתי )

כמו כן אמרו לי שאחרי שאני עושה בדיקת קניה חברת הליסייניג לוקחת את הרכב למוסך מורשה לשם תיקונים במידה ויהיו (וגם כאן הבנתי שמה שיתוקן הינו בחזקת המינימום האפשרי )

כמו כן ברגע שהתמקחנו על המחיר וגם בזמן שלקחתי את הרכב לנסיעת מבחן , חברת הליסינג המליצה לי שלא כדאי לי לקחת את הרכב לבדיקת ולחסוך לעצמי את ה500 שח (האם כדאי לשמוע בעצתם ?)

שוב תודה

פורסם

לא , לא כדאי , אם הרכב נראה לך אין סיבה לסמוך על הבדיקה שלהם ואם הם אומרים לך.לא לקחת.לבדיקה אולי הם מסתירים משהו.

ואומרים שברולט.

פורסם

בשום אופן לא לסמוך על הבדיקה שלהם.

אם הם מנסים לשכנע אותך לא לקחת לבדיקה - נדלקת פה נורה אדומה. מנסים להסתיר משהו.

יש לי נסיון ברכישה מחברות ליסינג והשכרה, דווקא אמרו לי שהם מעדיפים שאבדוק את הרכב בעצמי בבדיקה מטעמי. פה נשמע שמנסים להסתיר משהו.

• אחראי פורום
פורסם

היה לאבא שלי כזה בדיוק כשנתיים ומשהו, עשה כ-100 אלף ק"מ ללא תקלות.

גם עם המנוע הזה האוטו די איטי אבל יספק צרכים משפחתיים.

תא המטען טוב, המרווח מאחורה לא משהו.

לגבי הבדיקה, ממליץ על בדיקה במוסך ולא במכון עמוס כסת"חים, שזה פלוס מינוס ערימות הכסת"ח שתקבל בבדיקה של המגרש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
היה לאבא שלי כזה בדיוק כשנתיים ומשהו, עשה כ-100 אלף ק"מ ללא תקלות.

גם עם המנוע הזה האוטו די איטי אבל יספק צרכים משפחתיים.

תא המטען טוב, המרווח מאחורה לא משהו.

לגבי הבדיקה, ממליץ על בדיקה במוסך ולא במכון עמוס כסת"חים, שזה פלוס מינוס ערימות הכסת"ח שתקבל בבדיקה של המגרש.

אם

תוכל

להסביר

מה

הכוונה למוסך

ולא

למכון

האם במוסך מבצעים בדיקות קנייה ?

האם במוסך מורשה של שרבולט אני יכול להיות בטוח שאקבל פירוט אמיתי ולא פירוט מפוחד מפני חברת הליסינג ?

פורסם

הי לכולם

אולי ישמע קצת הזוי פרנואידי , אבל גיליתי שבפורום הנ"ל ישנם משתמשים מטעם חברות ליסיניג , שנכנסים לכאן במטרה למצוא את הדגים הקטנים שמנסים להתייעץ לגבי הנ"ל והם משחילים להם עצות שהינם עצות אחיטופל .

יש מישהו שהינו גורם נטרלי שיוכל גם להווכיח שהוא לא מטעם חברות הליסינג ולהמליץ/לא להמליץ על הרכב הנ"ל ?

פורסם

ידידי,אחד הנכסים הגדולים הפורום הוא האובייקטיביות שלו, אם היה עולה בליבי חשד שמישהו מנסה להשיא עצות "מטעם" הודעותיו היו נמחקות, והא היה מורחק מהפורום לאלתר.יש בפורום משתמשים שמותר להם לפרסם והם מסומנים בצבע צהוב.לגופו של עניין מדובר ברכב ותיק ודי אמין. המגרעת המרכזית שלו היא שהוא לא חסכוני במיוחד.מוסך שברולט ידע לבדוק את נקודות התורפה של הרכב ויתן לך חוות דעת אובייקטיבית על מצבו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התיקון אוטומטי משנה

שברולט בבקשה

תודה על העצות ובכלל .

כמו כן הבנתי שכל רכבי הסטיישן משלל החברות לא הכי חסכוניות .

כמו כן ידוע לי שהאדון ז"ל שנסע לעבודתו בחיפה ונפטר ברכבו בתוך האגם שנוצר עקב הגשמים

הרכב היה מסוג שברולט סטיישן קרוז. ויכול להיות שהרכב נתקע בגלל שלולית המים ? עדיין חוקרים זאת או משום דום לב

• תוכן חדש...