Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בניסן נוט 2011 עם 217k

לפני יומיים החלפתי את כל התושבות מנוע 3 במספר.

אף תושבת לא הייתה קרועה אבל היו לי המון רעידות כל הפלסטיקים ברכב קרקשו פשוט סיוט.

אחרי שהחליפו תחושה של רכב חדש.

אני רושם את זה כי הרבה חושבים שהאשמה בקרקושים היא בפלסטיקה שמתבלה.

פורסם

נכון, הגומי עם הזמן מיתרכך יותר מידי והאלסטיות יתר שלו כבר פחות משככת את תנודות וויברציות המנוע בצורה טובה. תושבת לא חייבת להיות קרועה כדי לדעת שהיא בלוייה.

פורסם (נערך)

החלפת למקוריות?

לא להטעות, זבל חליפי יכול לעשות אפקט גרוע כמו קרועה או קצת פחות גרוע, מנסיון שלי ושל רבים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
נכון, הגומי עם הזמן מיתרכך יותר מידי והאלסטיות יתר שלו כבר פחות משככת את תנודות וויברציות המנוע בצורה טובה. תושבת לא חייבת להיות קרועה כדי לדעת שהיא בלוייה.

.

צריך לדייק קצת, ישנם סוגים מסויימים של תושבות, בחלקן יש נוזל בחלקן אין וכו', כך שזה ממש לא רק גומי.

פורסם

נכון מאוד, ישנם תושבות שהם ממש הידראוליות. אני אישית כבר החלפתי מספר פעמים תושבת שרק התגמשה בגומי שלה גם ללא קרע או סדק והתושבת החדשה פשוט עשתה פלאים.

פורסם

החלפתי תושבות מקוריות במוסך מורשה.

נ.ב הרכב מטופל מיומו הראשון רק במורשה, והם לוחצים עליי לקצר את מרווח הטיפולים 30k לפי היצרן לחצי מזה.

לדעתי בזבוז כסף מיותר, אני מגיע למוסך פעם ב10k להוסיף ליטר שמן מנוע.

החלפת גומיות שסתומים יכולה להעלים לגמרי את האכילת שמן?

פורסם

לא קיים שמן רכב שיכול לשמור על התכונות שלו במשך 30K קילומטרים.

גם 15K זה שנוי במחלוקת, הייתי שוקל לקצר ל 10K בשקט ולגבי אכילת שמן, צריך לבדוק מה הגורם לאכילת שמן.

פורסם

פעם בשנה או כל 15 אלף מספיק.

במקרה שלך עקב הזנחה של שנים יש מצב שתצטרך לפתוח אגן שמן ומכסה שסתומים על מנת לבדוק אם יש בוצה.

שמן מנוע סינטטי מלא 5w30 או 5w40 סביר עולה עד170 ש"ח פילטר שמן מקורי עולה 60 ש"ח.

החלפת שמן לוקחת פחות מחצי שעה.

תעשה את החישוב מחדש.

מנועי ניסאן ידועים כמנועים אמינים מאוד כשהם מטופלים בזמן.

וכשלא מטפלים עושים לא מעט בעיות.

שים לב שהחלפת שרשרת טיימינג במנוע כזה היא לא זולה וכשלא מחליפים שמן ופילטר כל שנה לפחות אז גורמים בלאי למנוע ולשרשרת.

• תוכן חדש...