Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט אבאו BIG 2008


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כרגע יש לי סוזוקי בלאנו שנת 98 אוטו' 177 אלף קילומטר . הציעו לי לקנות את שברולט אבאו BIG שנת 2008 תמורת 9000 ש"ח + הרכב הנוכחי שלי .

שמעתי שיש איתם המון בעיות והתיקונים יקרים , האם יש דברים בגו ?

 

תודה לעונים

פורסם

אכן רכב לא מוצלח במיוחד. מחירי התיקונים לא חריגים אבל הרכב לא מפגין אמינות וגם כשהוא תקין ופועל הוא בינוני לכל היותר, קיבל ציוני ריסוק גרועים מאוד, חלש, לא נוח ולא מזדקן יפה.

גם העיסקה שהוצעה לך לא נשמעת אטרקטיבית במיוחד. האוואו ביום טוב שווה אולי 9,000 שקלים. את הרכב שלך אתה בעצם נותן בחינם בעיסקה הזאת ואני מתאר לעצמי שהוא שווה לפחות 5,000 שקלים.

פורסם

מניסיון עבר עם שברולט, רכבים לא אמינים במיוחד לאחר כמה שנים על הכביש, עם בעיות גיר.

שברולט אוואו קיבל ציוני בטיחות נמוכים, כמו שציין MIKE.

 

המחיר שמוצא לך עבור השברולט גבוהה.

 

שכן פרסם למכירה שברולט אוואו 2008 במחיר של 7,000 ש"ח.

 

ממליץ לך לחפש רכב אחר, רצוי לא שברולט

פורסם

עסקה שלא נשמעת לי משהו בכלל.

 

אני יודע שמכרו אותן בנות 3 ב-30K, ישר מהליסינג. זה היה בשנת 2011. עברו מאז כמעט 6 שנים.

 

אני מניח שהן נמכרות היום סביבות 10K - כך שמבחינתך הרבה יותר חכם לקנות אחת שמורה עד כמה שאפשר בעצמך, ולנסות למכור את הבלאנו לבד.

 

גם אם תמכור אותה ב-5K ואפילו ב-4K - עדיין יישאר לך ביד יותר כסף מהעסקה שהציעו לך.

פורסם

רכב גרוע ולא מומלץ. לא בטיחותי, איכות פלסטיקה נמוכה, איכות נסיעה גרועה. (נהגתי)

מעבר לכך, אם תמכור את הרכב שלך תמורת 3000-4000₪, תוכל לקנות את האבאו הזאת תמורת 5000-6000₪. זה כאילו אתה נותן את הסוזוקי שלך בחינם עכשיו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

×
×
  • תוכן חדש...