Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה יד שניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מצאתי פורד פיאסטה יד שניה עם 72000 ק"מ שנת 2013 במחיר שפורסם 35K ..

האם יש ממה לפחד ? קילומטראז' לא גבוה מדי ?

פורסם

הקמ מעט מעל הממוצע אך לא משהו חריג.

מדובר על ידנית?

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה 1.6 רובוטי - תעשה לעצמך טובה ואל תיקח את הרכב הזה. הגיר בעייתי מאוד (כמו בפוקוס).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא סתם בן אדם קם בבוקר והחליט למכור רכב ככ זול... אני בדקתי את הרכב בשבילי ובטלפון אמרו לי שהרכב תקין והכל מעולה..

שבאתי לראות את הרכב הבחנתי שאיפה שהגלגל הרזרבי יש עיקום קטן ולקחתי את הרכב לבדיקה ושם הבנתי שברכב יש פגיעה בשסי לא רציני אך יש מספר פגיעות במכלולי הרכב.. ממליץ לחשוב פעמיים לפני שרוכשים רכב כזה

פורסם

קשה למצוא רכב מהנה יותר לנהיגה מהפיאסטה - במיוחד במחיר הזה. לא הייתי מודאג במיוחד גם מהק"מ, בטח אם אתה לא נוסע הרבה ותוכל לקזז אותו לאורך זמן. בכללי - רכב מומלץ מאוד, אמין, איכותי, נוח, חסכוני ומהנה לנהיגה. הביצועים יותר מסבירים למעט חולשה מסוימת ביציאה מהמקום, בהמשך בנסיעה עירונית/בינעירונית בהחלט מספק.

פורסם

זה הרכב מחולון?

תבקש לראות היסטורית טיפולים לפני הבדיקה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכשתי לפני כארבעה חודשים פיאסטה ידנית שנת 2013 שהייתה אז יד ראשונה. הרכב עבר אז 52K והסכום ששולם היה קצת יותר גבוה מהמחיר שציינת.

בגדול, אני מצטרף להמלצה של רועי על הרכב (ממליץ לך לקרוא את המבחן שהוא ערך לפיאסטה הידנית בווינט). הרכב מרגיש מאוד מכובד, מוצק ובכללי כיף מאוד לנהוג עליו ולהיראות איתו. הן מבחינת הבטיחות והן מבחינת האבזור כמעט ואין דברים שחסרים בו (בהשוואה לשאר דגמי הסופר מיני דאז).

דברים לחיוב- צריכת דלק לא מאוד נמוכה בהשוואה לשאר דגמי הסופר מיני הידניות.

שורה תחתונה- ממליץ בחום. קל וחומר לאחר שעברו כבר 3 שנים ואת ירידת הערך העיקרית היא כבר ביצעה. בכפוף כמובן לבדיקת היסטורית טיפולים וכו'.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

לא שנה

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

user-offline.png

מה צריכת הדלק שאתה מקבל?

פורסם (נערך)

עירוני- 11.5/12.5 קמ"ל

בין עירוני (מרבית הנסיעות שלי)-13.5/14.5 קמ"ל.

כאמור- צריכת דלק לא גבוהה, אבל התחושה שלי היא שהסוויפט המקבילה מניבה צריכת דלק טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי AvihuHe

פורסם

האמת אתה לא הראשון שקצת מאוכזב מבחינת צריכת הדלק.

מה המהירות הממוצעת שלך בבין עירוני?

הרוב עם מזגן?

כמה אנשים ברכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני סטודנט ולכן זה מאוד משתנה איך אני מבצע את הדרך מהבית לאוניברסיטה וחזור.

אפשר לומר כי המהירות הממוצעת היא 105 קמ"ש, הנסיעה לרוב בלי מזגן ובאוטו נמצאים ארבעה אנשים (פלוס תיקים בתא מטען).

פורסם

תצרוכת הדלק אצלי (ברכב האישי, לא רכב ההדגמה ששימש למבחן) נעה בין 14 ל-16 קמ"ל, תלוי כמה פקקים ועירוני נטו היו בכל מיכל ובעיקר כמה רגל ימין הייתה כבדה. אופי הנסיעה היה סובב רמת גן-תל אביב, 99.9% מהזמן נהג לבד ברכב.

לא הייתה בבעלותי סוויפט ידנית, אבל במבחן שביצעתי ל-ynet ושכלל 300 ק"מ נסיעה (100 עירוני ו-200 בינעירוני) תצרוכת הדלק הייתה כמעט זהה - 15.9 קמ"ל לסוויפט, 15.8 לפיאסטה.

• תוכן חדש...