Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון תערוך ״כלמוביל״ יבואנית יונדאי לישראל מסיבת עיתונאים לרגל תחילת השיווק של האיוניק ההיברידית.

אנחנו נהייה שם, וכמובן כרגיל מזמינים אתכם הגולשים להתלוות אליו בדיווחים ממסיבת העיתונאים ולהעלות כאן שאלות, תהיות או כל דבר אחר שתרצו לדעת על הרכב.

לכתבת ההשקה של האיוניק

image.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין אם הם דאגו לאיזשהו גורם מייחד לעומת הנירו.

בעיניים שלי הוא אחלה מוצר ויהיה קשה מאוד לשכנע אותי למשל אם אעמוד בהתלבטות בניהן לוותר עליו לטובת היונדאי, איך הם מתכוונים לעשות את זה? אבזור מסויים? אחריות ארוכה יותר, שירות מיוחד? מסקרן.

מעניין אם גם כאן ימנעו מהתקנות מקומיות, המערכת של כלמוביל עובדת לא רע לעומת התלונות על אלה של קיה ובסונטה הם מספקים אותה.

פורסם

מייק - קודם כל ההנחה כאילו הנירו זה הברירת מחדל לדעתי לא נכונה.

כמו שהם הצליחו לשכנע לא מעט אנשים לקנות טוסון ולא ספורטאז - הם יצליחו למכור איוניק.

המערכת של יונדאי - connected car פשוט מעולה - והיא דוגמא לאיך מערכת אנדרואיד צריכה להיות.

פורסם (נערך)
מעניין אם הם דאגו לאיזשהו גורם מייחד לעומת הנירו.

ה"פלסטיקה" עשויה מחומרים ידידותיים לסביבה. אגב המחיר המשוער בכתבה נראה לא הגיוני לאור התמחור של הנירו.. אם איוניק תעלה ~145K, זה לא יתקבל בהבנה.

אולי גם תהיה מולטימדיה גם בדגם שיביאו לארץ.

אני אישית מעדיף את האיוניק על הנייר, חושב שיהיה אצלי בעוד מספר שנים כיד 2.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם
מייק - קודם כל ההנחה כאילו הנירו זה הברירת מחדל לדעתי לא נכונה.

כמו שהם הצליחו לשכנע לא מעט אנשים לקנות טוסון ולא ספורטאז - הם יצליחו למכור איוניק.

המערכת של יונדאי - connected car פשוט מעולה - והיא דוגמא לאיך מערכת אנדרואיד צריכה להיות.

לא ברירת מחדל אבל עושה רושם שהוא רכב בעל מאפיינים שמאוד קוסמים לשוק המקומי שלנו שבעצמו מושפע ממגמה עולמית של מעבר לג'יפונים או קרוסאוברים.

טוסון יותר קל לשכנע לקנות כי הם פועלים שם עם קהל קיים וכזה שמוכר להם כבר כמה שנים טובות עוד מימי הטוסון, אני יודע שהצעות הטרייד אין שלהם למתעניינים בטוסון ובמיוחד כאלה שמגיעים מ-IX35 לא רעות בכלל והמלאי שלהם בכלמוביל טרייד גם מחזק את זה.

עם האיוניק הם פונים לקהל חדש מבחינתם, עד היום הלקוחות האלה בפלח העממי היו פונים לטויוטה בלי לפזול הרבה לצדדים (מאז הפסקת שיווק הסיויק ההיברידית) ונכון להיום גם המגוון של טויוטה רחב מבעבר (פריוס, אוריס האצ' או סטיישן, ראב 4 וגם יאריס) וגם צץ מתחרה מבית בדמות הנירו. הקהל הזה יכול להפתיע ולגדול פתאום עם פזילה של לקוחות מקטגוריות אחרות אבל כאן יהיה קל יותר לנירו שמציע מאפיינים שתואמים את דרישת הקהל מעבר ליחידת הכוח ההיברידית גם לטויוטה קל יותר כי הם מציעים 2 דגמים (וחצי, אוריס בשתי תצורות) ופונים גם לאלה שרוצים להיראות בפריוס ולתחזק תדמית מחבקי עצים וגם לכאלה שרוצים רכב קונוונציונאלי כמו אוריס.

הרכב עצמו מאוד מסקרן אבל אי אפשר להתעלם מסוגיות כמו מחיר, מתחרות וכוחות הפועלים בשוק שהרבה יותר משפיעים על כמות המכירות מאשר טיב הרכב.

המערכת שלהם בהחלט מרשימה והפיתוח הדומה של טויוטה רק מעיד על העבודה הטובה שהם עשו.

פורסם

לדעתי לטוסון הולך טוב בגלל שיש לו מראה יותר אגרסיבי, מה שלא מעט מרוכשי הג'יפונים מחפשים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני חושב שהאיוניק מעניינת מאוד. אפילו תוקעת אצבע ישירות בתוך 'הרטוב של העין' של הפריוס.

להתרשם על סמך הנתונים היבשים במקרה הזה זו תהיה טעות.

את הדעה שלי על הרכב אני מתכוון לגבש רק אחרי נהיגה ברכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני דווקא לא חושב שהאיוניק תצליח להדיח את הפריוס.

תרצו או לא - פריוס היא הצהרה. אפשר לחלק את שוק ההיברידיות לשניים - אלו שרוצים רכב חסכוני אבל רגיל למראה, ואלו שרוצים להחצין את העובדה שקנו היבריד.

לראשונים יש אוריס, עד לא מזמן סיוויק ועכשיו נירו. האחרונים קונים פריוס, כי אם כבר הצהרה - שיהיה עד הסוף, הפריוס היא שם נרדף להיברידית.

הונדה כדוגמא - סיוויק היבריד הצליחה הרבה יותר מהאינסייט.

אין קשר לכמה הרכב מוצלח.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אני דווקא לא חושב שהאיוניק תצליח להדיח את הפריוס.

תרצו או לא - פריוס היא הצהרה. אפשר לחלק את שוק ההיברידיות לשניים - אלו שרוצים רכב חסכוני אבל רגיל למראה, ואלו שרוצים להחצין את העובדה שקנו היבריד.

לראשונים יש אוריס, עד לא מזמן סיוויק ועכשיו נירו. האחרונים קונים פריוס, כי אם כבר הצהרה - שיהיה עד הסוף, הפריוס היא שם נרדף להיברידית.

הונדה כדוגמא - סיוויק היבריד הצליחה הרבה יותר מהאינסייט.

אין קשר לכמה הרכב מוצלח.

לא מסכים עם ההכללה הזו.

לחמי יש פריוס דור 3 ולהורים שלי פריוס דור 4 והם ממש לא רכשו את הרכב לצורך הצהרה.

למה הם לא רכשו אוריס? שניהם העדיפו את האבזור והמרווח המשופר (פנימי, לא תא מטען), במקרה של ההורים שלי מדובר גם ביחידת הנעה משופרת יחסית לאוריס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...