Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משום מה המפרט לא מפורסם בעמוד הרשמי .

עם כל הכבוד לכפתור התנעה , מושבים עם קירור הם אבזור יעיל יותר ,במחיוחד לקיץ התמידי שיש כאן .

אוף הקוריאנים האלה ,מייצאים לארץ רכבים מאובזרים ומרגילים אותנו לרכבים מלאים בכל טוב.

מעניין אם את הפתגם :"עם האוכל בא התיאבון" הגה חכם קוריאני .

פורסם (נערך)

יונדאי כרגיל מתעצלים לפרסם מפרט איבזור מלא באמת (הסתכלתי למשל על המפרט של I30 סטיישן והוא גם לא מלא)... הם שמו באתר את המפרט שהופיע כאן בשירשור. האם למישהו שהיה שהשקה יש רשימת איבזור מלאה? או איבזור ברכבי יונדאי זה סוד שמגלים רק לאחר רכישה? :roll: שלחתי להם מייל בעניין, אבל הם רוצים שאשאיר להם טלפון לחזרה. לא נראה לי שיש טעם, מפני שאין לי כל כוונה לרכוש את הרכב כחדש.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן בסוכנות חיפה(לב המפרץ).

יכול רק להגיד מה חסר לי ברכב הזה: מראה מרכזית מתכהה אוטומטית למניעת סנוור וגלגל רזרבי בגודל מלא.

בכללי מאוד מרוצה איך שהרכב הזה נראה ונוסע, ולדעתי האישית עדיף על טויוטה פריוס.

Hyundai IONIQ

פורסם

היום ראיתי את הרכב בסוכנות. גם לי הפריע המראה שאינה מתכהה אוטומטית. על זה חוסכים? מעבר לזה, במבחן אולם התצוגה, הרכב מרשים ביותר....בהחלט קורץ יותר מהפריוס. עכשיו צריך לבחון אותו בנסיעה.

פורסם

Nemesis לא יצא לי לבדוק האם יש זכרונות למושב הנהג והמראות, אך לא היתה לי בעיה למצוא תנוחת ישיבה אופטימלית.

המושבים די נוחים, בידוד רעשי כביש בסדר+, נוחות נסיעה טובה.

Hyundai IONIQ

פורסם

תודה. אלך בכל מקרה לאולם לראות. בשבילי זה פיצ'ר מאוד נוח. כל פעם בת זוגי מזיזה את המושב בצורה אחרת, מרגיז לכוון כל פעם את המושב ובמיוחד את המראות בחניון בלי נקודות יחוס טובות.

• תוכן חדש...