Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שקונה היבריד בשביל הפוזה קונה פריוס =! מי שקונה פריוס קונה אותה בשביל הפוזה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שהבנתי, אבזור הבטיחות של האיוניק יהיה אבזור מלא (בלימה אוטונומית, מערכת סטייה מנתיב מקורית) ולא ידחפו את המובילאיי.

שאלות שמסקרנות אותי:

-הסונטה היבריד הולכת להתייקר עקב עדכון המס, עם זאת לא ניתן להתעלם מהעובדה שהיא היתה השנה לרכב המנהלים הכי נמכר (עם מעל ל-2000 יחידות), מה התכניות לגבי הסונטה? האם הם יספגו חלק מהייקור או שפשוט המחיר יעלה באופן מלא, והאם בגלל זה נקבל קאמבק של יונדאי i40 שבמתיחת פנים שלא שווקה בישראל כבר קיבלה מנוע 1.6 טורבו ותיבה כפולת מצמדים.

-האם המערכות הבטיחות המקוריות שמגיעות עם האיוניק יזלגו גם לדגמי יונדאי אחרים שמשווקים בארץ? (בדרך כלל תמיד יש דגם שמקבל אבזור בטיחות מלא ואז האבזור הזה זולג גם לדגמים אחרים לאט לאט).

-במידה והאיוניק תהיה יותר יקרה מהנירו, איך משכנעים לקוחות לקנות איוניק ולא נירו שהם בעצם מבוססים על אותה פלטפורמה, אבל לנירו יש עיצוב של רכב פנאי שימשוך יותר לקוחות.

-ושאלה על מותג יונדאי בכללי, לאחרונה יובאה לארץ ג'נסיס G90 חדש שמצטרפת לעוד כמה דגמי ג'נסיס שהגיעו ע"י כלמוביל ועדין לא משווקים לציבור, האם יש כוונות לשווק את הג'נסיס בישראל ואיך בכוונתם למכור רכב פרימיום שמצד שני יש להם גם את מותג מרצדס?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא מסכים עם ההכללה הזו.

לחמי יש פריוס דור 3 ולהורים שלי פריוס דור 4 והם ממש לא רכשו את הרכב לצורך הצהרה.

למה הם לא רכשו אוריס? שניהם העדיפו את האבזור והמרווח המשופר (פנימי, לא תא מטען), במקרה של ההורים שלי מדובר גם ביחידת הנעה משופרת יחסית לאוריס.

כאחד הבודדים כאן עם פריוס דור 4 (גם הורים נחשב) וכאחד משועלי הפורום, יש מצב שתיתן סקירה על הרכב ? סקירות מקצועיות קראנו אבל רוצים סקירה של אחד משלנו.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

יונדאי איוניק בישראל.

כלמוביל הציגה הבוקר במסיבת עיתונאים את ההיברידית הייעודית הראשונה שלה האיוניק.

המכונית נכנסת לשוק בו היא תשחק בשני סגמנטים, הן ההיברידי (כעשרת אלפים כלי רכב בשנה) והן בקבוצת הקומפקטיות שהוא בעצם עדיין קבוצת המכוניות הגדולה יותר.

מבחינת מידות, היא בהחלט נמצאת בקבוצת המשפחתיות הקומפקטיות, 447 ס״מ לאורך ו-270 ס״מ בבסיס הגלגלים ו-550 ליטרים בתא המטען.

האיוניק מגיעה בשתי רמות גימור, שתיהן מאובזרות למדי; לוח מחוונים דיגיטלי, חישוקי 17 אינץ׳, כפתור הנעה, בקרת אקלים מפוצלת, משטח טעינה לסלולרי, דור חדש למערכת הקונקטד-קאר (סלולרי דור רביעי), בלימה אוטומטית וזיהוי הולכי רגל, בקרת שיוט אדפטיבית, תיקון סטייה מנתיב, התראת רכב ב״שטח מת״ ועוד וכל זה ברמת הגימור הבסיסית. רמת הגימור סופרים מוסיפה חיישני חנייה מקוריים, מושב נהג חשמלי ועוד.

יחידת ההנעה היא בנזין 1.6 ליטר ומנוע חשמלי בהספק משולב של 141 כ״ס ו-27 קג״מ. הסוללה היא ליתיום איון פולימר שהיא קלה, קומפקטית ובעלת אורך חיים ארוך יותר מסוללות ניקל מטאל.

תיבת ההילוכים היא כפולת מצמד, 6 הילוכים.

ביונדאי ישראל מתמקדים עם האיוניק בציי הרכב, המכונית נהנית מציון בטיחות גבוה (7) וציון ירוק נמוך (הטבת שווי שימוש כוללת לתקופת חכירה של כ-18 אלף שקלים), שני גורמים חשובים מאוד בשיקולי הרכישה של מכוניות לציי רכב.

איוניק תקבל 5 שנות אחריות או 100 אלף ק״מ לכלל המכלולים ו-7 שנות אחריות למערכת ההיברידית והסוללה.

רגע לפני מחירים, קיה נירו שהושק לאחרונה בישראל במחיר של 137 הציב אתגר גדול למכונית שהיא למעשה שותפה לפלטפורמה וחולקת מכלולים רבים. ביונדאי הצליחו להפתיע עם מחיר כמעט זהה. למרות שהם מדגישים כי המיקוד שלהם הוא פחות הלקוח הפרטי מוטה האופנה שנוטה לקרוסאוברים.

המחירים:

136 אלף שקלים לגרסת הבסיס

140 אלף שקלים לגרסת ה״סופרים״.

גרסאות הפלאג-אין והחשמל צפויות להגיע ברבעון הראשון של 2017.

כמענה לסונטה היברידית שצפויה להתייקר בשל תקנות המס החדשות של משרד התחבורה, היבואן הצטייד במלאי מכוניות שאמורות להספיק לחודשי המכירה הראשונים של 2017.

9ba674760e2c5a61e9a93bff82add589.jpg

מפרטים, תמונות ופרטים נוספים בהמשך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מצד אחד, מחיר מצויין.

מצד שני, מאחר וההכרזה שלהם עצמם היא שהם מתמקדים בליסינג, סביר להניח שבהעדר אופצית הליסינג המחיר היה נמוך ולא במעט כי ב"שוק חופשי", למרות האיבזור והאחריות העדיפים, היה קשה מאוד להתחרות בנירו (אפילו באותו מחיר) כל עוד אופנת הקרוסאוברים בשיאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מצד אחד, מחיר מצויין.

מצד שני, מאחר וההכרזה שלהם עצמם היא שהם מתמקדים בליסינג, סביר להניח שבהעדר אופצית הליסינג המחיר היה נמוך ולא במעט כי ב"שוק חופשי", למרות האיבזור1 אחריות העדיפים, היה קשה מאוד להתחרות בנירו (אפילו באותו מחיר) כל עוד אופנת הקרוסאוברים בשיאה.

כפועל יוצא, תככב בקרוב בערוץ ה"יד ראשונה 0 ק"מ" ב-125K...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני בהחלט מסכים עם שני הכיוונים האלו. ערוץ ה-0 ק״מ כבר לגמרי זרוע מכירות לגיטימית

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

מגמה מעניינת שכל הרכבים החדשים שמגיכים עתה מתברכים במערכות בטיחות בנהיגה שלא הכרנו עד כה. זה הופך להיות הסטנדרט החדש וזו אכן מגמה מבורכת. מניח שכל הדגמים החדשים שיגיעו עלינו לטובה בתחילת 2017 יצויידו במערכות אלו, אחרצ, יתקשו להתמודד מול המתחרות ...

פורסם

בכדי לשמור על ערך צי הליסינג הרכב מתומחר בערך גבוהה ונמכר במחיר נמוך משמעותית לליסינג.

היבואן שמח כי הוא מעיף ערמות של רכבים בליסינג.

היבואן שמח כי מעט הפראיירים שרוכשים את הרכב באופן פרטי משלמים פרמים שמכסה על מחירי הליסינג שמבטאים שולי רווח נמוכים.

חברת הליסינג מבסוטה כי זה מאפשר לה למכור את הרכב לאחר 3 שנים כמעט ללא הפסד ולאחרונה לפתוח ערוץ מכירה של יד 1 0 ק"מ.

ומי אוכל אותה, הצרכן הפרטי שפתאום נתקל בחומה בצורה בתצורה 125K ש"ח למשפחתית ערומה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל האמור, תקף לגבי רמת הגימור הבסיסית או גם לרמה המאובזרת יותר?

נ. ב אם נשווה את יונדאי ברמת גימור סופרים לקורולה, טויוטה עדיפה מבחינה כלכלית ללקוח הפרטי?

פורסם

איך שאני רואה את זה. הלקוח הפרטי חוטף את הביס בישבן כאשר הוא מנסה למכור רכב שנפוץ מאוד בליסינג באופן פרטי ומתמודד עם הצעות אטרקטיביות שנותנות חברות הליסינג האלו במגרשי היד 1 מליסינג במיוחד בתנאי המימון.

• תוכן חדש...