Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תתקנו אותי להבא :-)

אני מקפידה למלא אוויר בגלגלים בקביעות ובפעם האחרונה שמתי לב שהמד מראה ישר על מספר נמוך כמו 19\22 PSI, לאחר מכן הוא "משתגע"(המד עולה טיפה ויורד) ואז המספר צונח ל-12 PSI. ולבסוף מופיע E1 על הצג.

זה לא קורה רק בגלגל אחד.

חשבתי שאולי המכונה מקולקלת אבל מאז הלכתי לארבע תחנות שונות ואותו הדבר.

זה לא נראה כמו פנצ'ר כי הגלגל לא מעוך לגמרי.

השבוע יש לרכב טיפול 30 אלף ראשון. מפחדת קצת ללכת למוסך ושיסבנו אותי, אז רגע לפני -

יש סיבה שהדבר הזה קורה?

הרכב משנת 2012 ואני לא "קורעת" אותו בכלל. הגיוני שהגלגלים שחוקים? צריך להחליף?

תודה ויום מקסים! :)

פורסם

האם אלו הצמיגים המקוריים של הרכב? אם כן בהחלט יכול להיות שהם נשחקו, אם תצלמי ותעלי לכאן תמונות תקבלי חוות דעת על מצבם.

כמו כן יכול להיות שתקוע בורג שנותן לאוויר לצאת בגלגל הספציפי ההוא.

מה הכוונה בטיפול 30 ראשון? ראשון שהרכב אצלך?

פורסם

תודה רבה לכולם על המענה המהיר! ממש נחמד פה :angel:

יואב - הנה תמונה של הגלגל היותר בעייתי מבין השאר.

891742IMG_9967_tn.jpg

דיי מלוכלך. סליחה על זה.

והרכב הגיע ל-30 אלף ק"מ בפעם הראשונה מאז שהוא קיים.

Laurence - זה קרה בכמה תחנות שונות. בתחנה הראשונה גם אני חשבתי שזו לא אני, זה הם (:

Benor - אני מנסה ל-31. זה אפילו לא מגיע למספר הזה אלא צונח.

שוב תודה לכולם!

פורסם

יש מצב שאת לא מצמידה את האקדח היטב לפיית הוונטיל?

אם אין לך זווית ישרה וטובה (נראה בתמונה שהוונטיל די "עמוק" וצמוד לג'אנט) תשקלי לרכוש לך מאריך לוונטיל, מה שאמנם יאריך לך את הטרחה במילוי האוויר, אבל יחסוך את רוב הכשלים שנגרמים בגלל מיקום בעייתי של הוונטיל או פגמים באקדחי המילוי בתחנות הדלק.

*לא רצוי להשאיר מאריכים על הוונטילים, אלא לקנות אחד ולהשתמש בו רק בשעת המילוי.

ובהחלט יש מצב שהבחור צודק:

גשי לפנצ'ריה שיבדקו את הונטילים

וממילא, צמיגאי טוב יסדר/יחליף לך את הוונטילים כך שתוכלי למלא בנוחות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

E1 היא שגיאה שהמכונה לא מצליחה לספק לחץ אוויר יציב, ו/או שהלחץ הסופי נמוך מידי.

הבעיה יכולה להיות בצמיג או במכונה, אבל גם במי שממלא. לדעתי תבדקי אם בורח לך אוויר מהפיה בזמן הפעלת הלחץ.

ט.ל.ח

פורסם

כנסי לפאנצ'ריה תגידי לו שיבדוק לך אוויר בגלגלים, מקסימום תצטרכי להחליף 4 וונטילים שזה גג 100שקל, אבל אין מצב בעולם שכולם נסתמו ביחד. אם מצליחים למלאות לך אוויר לא ייקחו לך כסף גג דמי שירות.

הצמיגים עוד בסדר 30 אלף ק''מ זה כלום.

*לחילופין כל מתדלק תפני אליו, תגידי לו שאת לא מצליחה למלאות אוויר אם אפשר עזרה, תראי אם הוא מצליח?

אם כן אולי שכחת איך ממלאים אוויר :-)

*כמובן שאת מורידה את המכסה מהוונטיל, ולוחצת חזק עם הצינור מילוי אוויר. תנסי גם לקחת מסמר או משהו וללחוץ על הוונטילים תראי אם יוצא אוויר שאת לוחצת?

בהצלחה.

פורסם

אני מהמר על 3 אופציות:

1)תקלה במכונה , אני נתקלתי בזה המון פעמים וחזרתי הביתה אחרי "התקף עצבים" , שהמכונה אפילו מורידה אוויר במקום למלא.

2)את לא שמה טוב שזה גם קרה לי כשהייתי חסר נסיון באיך למלא אוויר בגלגלים.

3)בעיה בצמיגים\ונטילים.

תבקשי ממישהו שמבין פעם אחת שיראה לך ולבדוק.

בהצלחה!

פורסם

תנסי גם לקחת מסמר או משהו וללחוץ על הוונטילים תראי אם יוצא אוויר שאת לוחצת?

בהצלחה.

אל תנסי את זה לעולם, תשארי בלי אויר וחוסר יכולת למלא אויר בחזרה.

פורסם

היי שוב חבר'ה,

הקשבתי לעצות החכמות ובתור צעד ראשון הלכתי(בפעם השישית ביומיים האחרונים) לתחנת דלק.

ביקשתי מהתדלק לעזור לי, היה לחץ אוויר נמוך אבל איכשהו הוא הצליח למלא מבלי שהמד השתגע או רשם E1.

זה באמת אף פעם לא קרה לי ותמיד הצלחתי למלא בהצלחה. טוב נו... :roll:

כשחזרתי מסידורים הלכתי לבדוק את העניין שוב בתחנת דלק אחרת. בגלגלים מצד שמאל הכל היה בסדר, אבל בקדמי ובאחורי מצד ימין האוויר ירד ל-25 PSI.

כנראה שזו בעיה נקודתית.

אני אריץ חיפוש כאן על צמיגאי או פנצ'רייה ואגש בימים הקרובים.

שוב אלפי תודות לכולם, עזרתם לי מאוד מאוד! :-D

מעריכה המון.

פורסם
קחי בחשבון שלפעמים הכיול במכונות בתחנות דלק לא ממש מדוייק. זאת אומרת , יכולות להיות סטיות של כמה PSI לכאן ולכאן אבל שורה תחתונה זה צריך למלא כמו שצריך.

מה הסטיה של ה-PSI שנחשבת נורמלית?

אני מניחה שאחד או שניים לפה או לשם זה בסדר, אבל מה הגבול שיעזור לי להבין שמשהו לא תקין ולא סתם חוסר דיוק של המכונה?

פורסם

גם לי אין שמץ של מושג לגבי זה :)

אני בכל אופן לוקח "סיכון" כלפי מטה וממעלה תמיד שתי PSI יותר. באוטו שלי 32 בכל הגלגלים , אני שם תמיד 34. עד היום אני לא יודע אם זה ממלא 34 או 32 או 42 , סומך על המכונה. לא מצאתי ולא חיפשתי כל כך קומפרסור איכותי וזול שימלא אוויר בחנייה שיתחבר למצת הרכב.

• תוכן חדש...