Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרשור קודם כתבתי שקניתי אופטרה 2008 ב5000 ש"ח היו ספקנים חלקם אמרו שהאוטו כנראה דפוק, היו שטענו שאני משקר אבל..

אתמול בערב הלכתי למשוך כסף מהכספומט, בדיוק במקום בו ראיתי את הרכב, שבאתי לנסוע ניגש אלי בחור עם כלב ושואל אותי איך הרכב, עניתי לו שקניתי אותו לפני כמה ימים והוא ממש שמור , ואז הבחור אומר כן אני יודע הוא היה של אמא שלי,בקיצור אמא שלו הייתה חולה מאוד, הרכב הזה לא נסע 5 חודשים, לפני כחודשיים היא נפטרה והרכב עמד ליד הבית , אבא שלו לא הזמין שום אוטו כי כבר יש לו, האוטו היה מפורסם חודשיים ביד 2 והם דרשו מחירון אבל רק 2 אנשים התקשרו ולא באו, וככה האוטו המשיך לעמוד, ובא המזל יומיים אחרי שהם שמו את השלט אני ראיתי את האוטו,

הוא גם אמר לי שלא חשב שאבא שלו יגיע לסכום כזה כי הם לקחו את הרכב למגרש בצ'ק פוסט והציעו להם עליו 5000 ש"ח ואבא שלו כעס, בקיצור בחור נחמד אמר לי שכנראה מצאתי חן בעיני אבא שלו שנתן לי מתנה בכזה מחיר.

פורסם

מה שקורה הרבה פעמים זה שאנשים מבקשים מחיר הזוי ומקבלים סטירה אחת (אין טלפונים) ועוד אחת (הצעות הזויות) ולאט לאט הם מחליטים לרדת מהעץ ובסוף מגיע מישהו שקוטף את הפרי שהוא בשל.

מצחיק באותה מידה לראות חלק ממודעות המכירה כאן בפורום שמתחילות במחיר סופי, מעל המחירון, יודע מה יש לי ביד וממשיכות בהקפצות שכל אחת מהן מורידה אלפים רבים.

פורסם
לא הבנתי איך הרכב הניע לך אם הוא לא נסע 5 חודשים

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

תשמע אתה חד, אתה מושחז

אולי הם כן היו נוסעים בו מעט

אולי היו מניעים לפעמים למקרה שיבוא קונה(הרכב היה מפורסם גם ביד 2)

רגע, בסוף יום העבודה אני אגש אליהם, אני מרגיש שהם דפקו אותי

פורסם

חחחחחחחחחח

איך גלגל מתהפך

בהתחלה פתחת שרשור שבו אתה שמח על כך שקנית רכב במחיר נמוך.

אחרי מספר ימים - אתה כבר עצבני. חושד שאולי דפקו אותך.

בוא נגיד ככה - הפרה רוצה להניק בדיוק כמו שהעגל רוצה לינוק.

הם רצו להפטר מהרכב. ניסו לקבל מחיר גבוה.

אתה רצית לקנות את הרכב, אבל במחיר נמוך ככל האפשר.

מה שקרה - הם מכרו את הרכב, כנראה במחיר שהרכב באמת שווה (אולי מעט מתחת למחיר).

אתה עכשיו מרגיש מבואס מכך שלא הצלחת לתחמן אותם ושילמת מחיר ריאלי עבור הרכב.

מה זה, אם לא צחוק הגורל ??

פורסם

נראה שעדיין פותח השרשור קיבל את אחד הרכבים "הכי טובים" , שהוא היה יכול לקבל במסגרת התקציב.

מה היה עדיף דייהטסו שרייד ? רנו מגאן 2?

פורסם
לא הבנתי איך הרכב הניע לך אם הוא לא נסע 5 חודשים

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ייתכן מאוד ששבוע או יומים לפני שהרכב נמכר בעל הרכב הרכיב מצבר חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

תכל'ס קנית רכב ושילמת עליו את המחיר שהוא שווה.

אתה מבסוט והם מבסוטים, מה הבעיה?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הבעיה היא שהישראלי המצוי לא רוצה לעשות עיסקה וששתי הצדדים יצאו מרוצים , הוא חייב להרגיש שהוא דפק את הצד השני ורק אז מבחינתו העיסקה יצאה משתלמת

עצוב אבל ככה זה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם סוחר רכב הסכים לשלם 5000 ש"ח הציפיה שלו היא למצוא קונה במחיר גבוה יותר.

אז פות"ש קנה במחיר של סוחר והוא מרוצה עד הגג.

גויה

לא הבנת את הציניות בהודעה 4.

ואם בכלל החליפו למצבר חדש, כפי שחושד מרק 10, הוא בכלל עף על עצמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המחיר הוא לא באמת 5000.

הסוחר לוקח גם בחשבון בכמה הוא ימכור אותו (יותר מ-5000) וגם כמה זמן הרכב יישב לו במגרש.

ובגלל שהאופטרה לא רכב סחיר, אז הוא תמחר אותו במחיר רצפה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למרות שהשרשור הקודם ננעל ובצדק, נראה שזה הנוכחי פשוט ממשיך אותו.

האמת, הנושא לא מעניין, לא תורם במאום, לא ברור אם מדובר בהטרלה (חוזרת) או לא אבל הביקורת כלפי מר לוי היא על הסגנון בו פתח את השרשור הקודם ועל כך שמישהו מתחיל את פעילותו בפורום כאחד ש"גומר ורץ לספר לחבר'ה".השרשור הקודם היה מיותר, זה עוד יותר...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
חחחחחחחחחח

איך גלגל מתהפך

בהתחלה פתחת שרשור שבו אתה שמח על כך שקנית רכב במחיר נמוך.

אחרי מספר ימים - אתה כבר עצבני. חושד שאולי דפקו אותך.

בוא נגיד ככה - הפרה רוצה להניק בדיוק כמו שהעגל רוצה לינוק.

הם רצו להפטר מהרכב. ניסו לקבל מחיר גבוה.

אתה רצית לקנות את הרכב, אבל במחיר נמוך ככל האפשר.

מה שקרה - הם מכרו את הרכב, כנראה במחיר שהרכב באמת שווה (אולי מעט מתחת למחיר).

אתה עכשיו מרגיש מבואס מכך שלא הצלחת לתחמן אותם ושילמת מחיר ריאלי עבור הרכב.

מה זה, אם לא צחוק הגורל ??

קצת הבנת הנקרא וקצת הבנת ניואנסים לא תזיק לחברה כאן. כתבתי שנראה שדפקו אותי רק בתור עקיצה לזה שהגיב. מצטער שבלי הוספת אימוג'י מתאים בסוף משפט לא מבינים ציניות.

מרק 10 המצבר הוא מצבר ורטה בן שנה.

מנהל הפורום אתה יכול לסגור את השרשור הזה. גם אותי הוא כבר משעמם

פורסם

ניסית לעקוץ רומני מבוגר ואח״כ באת וצחקת עליו בפורום.

בסוף הרומני המבוגר עקץ אותך ובטח מריץ עליך דאחקות בזמן שהוא אוכל את הצ׳ורבה בארוחת שישי :-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...