Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
שאול, אתה מזלזל באינטליגנציה של בן אדם מבוגר.

אף אחד לא יוריד כל כך הרבה מהמחיר בגלל שרשור באינטרנט... סמוך עליי. מקווה שבאמת אתה תצחק אחרון בסוף.

באמת שלא מזלזל. כתבתי שאולי זה עזר בעקיפין.אם זה עזר אז יופי. אם לא גם יופי. טפו טפו לא נפלתי אף פעם עם מכוניות . אני בטוח ב100% שגם עם זו לא נפלתי.

פורסם
הלכנו לבנק משכתי 5000 ש"ח שילמתי לו מזה הוא לקח ושילם על העברת בעלות,

אחת הסיבות שאתה טרול

פורסם

יכול להיות שהוא ניסה למכור את הרכב כל כך הרבה זמן, שכל מי שבא והציע לשלם כסף, כל סכום שהוא - הוא ישר הסכים.

כמו שאל באנדי שאל פעם את ג'פרסון השכן:

You don't think I can get 4,000 Dollars for the Dodge?

Jefferson: I don't think you can get dollars!

פורסם
ותיכף יהיה שרשור איך החלפתי משאבת מים ב4000₪ בגולף ושוב פעם הלך הגיר ונגמרו השנתיים אחריות.

אם הכינוי שלי רמז איכשהו שיש לי גולף אז לא, אין לי גולף.

מה שכן יש לי זה חוש הומור.

טייק איט איזי הכל נכתב ברוח טובה.

פורסם

דווקא סיפור הגיוני. השוק של הדייהולט לא בקרשים אלא מתחת לקרשים, איפה שהאדמה והטחב..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אם הכינוי שלי רמז איכשהו שיש לי גולף אז לא, אין לי גולף.

מה שכן יש לי זה חוש הומור.

טייק איט איזי הכל נכתב ברוח טובה.

שמתי לב לאייקון עם החיוך בצד. גם אני התכוונתי בצחוק אבל לא מצאתי איך מוסיפים בטלפון

פורסם

היתה לי אופטרה, רכב זול ופשוט שעושה את העבודה שלו לא רע, גם כשהגיע לידיי עם ק"מ גבוה והיסטורית טיפולים לא ברורה לגמרי.

נשמע שניצלת בנאדם תמים בצורה ממש מכוערת

בדיוק.

ואם מישהו כאן חושבת אחרת - הזמן יגיד את האמת.

פורסם (נערך)

עסקה מצויינת, לסבא שלי יש פח כזה והוא די מרוצה.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

אגב על ניצול לרעה, לפני יותר משנה, אבא של חבר שלי קנה קורולה שמורה ב 28 מודל 2008 כשהמחירון היה מעל 45.. רק תסיקו מה קורה ביד 2..ורכב קוריאני בפרט

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

איך אדם שקונה אוטו ב 5000 ש"ח מנצל, וזה שקונה מכונית חדשה מהסוכנות ב 100000+ הוא המנוצל?

מישו כאן התבלבל.

אני כאחד מאלה שמחפש מכונית בטווח מחירים של 10000-20000 ש"ח, נוהג על אוטו שהצמיגים (2) ששמתי לו היום עולות יותר ממנו, מעשית לא יכול לנצל אדם שמסוגל לקנות אוטו חדש.

פורסם
בדיוק.

ואם מישהו כאן חושבת אחרת - הזמן יגיד את האמת.

אנשים תמימים יש בכל גיל ובכל מקום. אולי הקונה ידע בדיוק את מילות המפתח שיגרמו למוכר (הספציפי הזה) להוריד במחיר. גם אתה יכול ליפול בפח של קונה ממולח ויודע לעשות את העבודה. אבל מצד שני, הסיפור הזה לא הגיוני עבורי. בגלל סיבה אחת פשוטה: המוכר ירד מ-14,000 ל-5,000 ש"ח, כמעט 67% פחות בפגישה אחת. הסיבה שיכולה לגרום לנכונה: המוכר רצה להיפטר מהמכונית כמה שיותר מהר.

כמה פעמים יצא לך לקנות רכב, כשאתה מגיע למוכר, אתה לא יוצא עם מפתחות בכיס? אני מאמין שלא הרבה. זה הדבר שגרם לקונה לקנות את המוכר - ידע מראש שהמפתחות יהיו בכיס שלו.

המסקנה: כל אחד יכול ליפול, כל אחד הוא תמים בגלל שיקולים שונים. אין קשר לא גיל, לא למעמד המוכר או קונה. המצב הוא של WINWIN.

פורסם

גם אני כמוך נוסע רק במכוניות בטווח המחירים הזה. אז מצאתי מציאה. אמרתי שהייתי מוכן לשלם לו 8000 כמו שהוא ביקש אבל אמרתי 5000 והוא זרם. אולי חשב שהוא דפק אותי ושהוא הרוויח? אני הרווחתי. מכיר מכוניות דייהו ומה הבעיות שלהן.לא סתם חיפשתי אופטרה כי אני יודע שהשוק שלהם קבור עמוק באדמה.משום מה זה לא מוצא חן בעיני אנשים כאן. אני טרול .אני נוכל. אני שקרן. נצלן. שמישהו יקרא למנהל הפורום שיעשה לי וידוא הריגה

פורסם

כל אחד שהיה מוריד במחיר כמו שאתה הורדת אז הוא היה מבסוט מעצמו, כן רכב שנת 2008 במחיר כזה עם היסטוריית טיפולים מסודרת במחיר כזה זה יפה, אולי יהיו תקלות בלי סוף או שהרכב אחרי טואלוס אבל זה לא ידוע כרגע, זה פשוט נראה רע מהצד מאיך שכתבת את הדברים.

לא יודע מה טרול פה, איזה אינטרס יש לבנאדם שאף אחד לא מכיר לשקר על זה שקנה רכב ב5000 שקל.

פורסם

עשית בדיקה לאוטו לפני הקנייה ?

חכה כמה זמן עם החגיגות..

אני אישית לא היתי מבצע את העסקה זה חשוד מדיי הקלות שהסכים לרדת וכל כך נמוך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...