Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ימים יגידו ותדע אם באמת עשית עיסקה טובה.

יכול להיות שזה לימון רקוב והזקן ניסה לחרטט אותך כדי לעשות עליך קופה, אבל אחרי שהתחלת להוכיח לו שדייהו זה זבל לא היה לו כח והוא רק רצה להיפטר מהרכב הזה כמה שיותר מהר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

קשה לי להאמין שהמוכר יירד מ-14K ל-5K רק בגלל מה שסיפרת לו כולל מה שנכתב בפורום.

אשמח לראות את חוזה הרכישה שבו מופיע הסכום ששילמת על הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

^^^

אולי גם איך שילם? ומה מקור הכסף?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קשה לי להאמין שהמוכר יירד מ-14K ל-5K רק בגלל מה שסיפרת לו כולל מה שנכתב בפורום.

אשמח לראות את חוזה הרכישה שבו מופיע הסכום ששילמת על הרכב.

חוזה רכישה? בדיקה? בסכום כזה?עשיתי בדיקת נסיעה, בדקתי יחד איתו בUMI טיפולים ומה עוד עשה לרכב, הלכנו לבנק משכתי 5000 ש"ח שילמתי לו מזה הוא לקח ושילם על העברת בעלות, למה הוא ירד כזה במחיר ? לא יודע ? לא מעניין כל עוד אני מרוצה, את שגרת הטיפולים בUMI וקילומטרז הוא לא יכל לזייף, אשמח לראות את ההסמכות שלך באודיו-חשמל, ואני מקווה שאתה לא מרק ששירת איתי בשדה דב

פורסם
ימים יגידו ותדע אם באמת עשית עיסקה טובה.

יכול להיות שזה לימון רקוב והזקן ניסה לחרטט אותך כדי לעשות עליך קופה, אבל אחרי שהתחלת להוכיח לו שדייהו זה זבל לא היה לו כח והוא רק רצה להיפטר מהרכב הזה כמה שיותר מהר.

אם אכלתי אותה וזה לימון אז מלימון עושים לימונדה, אני בטוח אמכור את האוטו הזה יותר מ5000 ש"ח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הלך מנוע או גיר, עד שלא תתקן לא תוכל למכור אותו בכלל. מקסימום לפירוק או לברזל בכמה מאות.

בכל אופן, הכל ספקולציות. אולי באמת רכשת בונבוניירה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הכבוד!

השוק הרכב מת למוכרים. לא משנה מהי השנה. מי שיודע להתווכח, מרוויח.

יש גם בני 60 שיודעים להתווכח מצוין.

כנראה שהמוכר ניסה להיפטר מהרכב במהירות, כי אוטוטו הוא מקבל רכב אחר.

פורסם

קנה בהרבה, פראייר. קנה במעט, מנייאק. :shock:

הוא לא היה חייב למכור ומר לוי לא היה חייב לקנות. בסופו של דבר נראה ששני הצדדים מרוצים.

אני אולי לא הייתי נוהג כך (אומנם אני עוסק במכירות אבל אני buyer "מעפן", כתלות בהגדרה) אבל לא נעשה פה שום דבר רע.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

דפני גפני עושה חלטורות?

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...