Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד השרשורים המצחיקים והעליזים שקראתי בחיי, שאפו לפותח השרשור.

בפורום כאן לא אוהבים עליזות-יתר, ישתדלו לבאס לך את הצורה ו/או לקרוא לך טרול. כשהשרשור השמח הזה יגיע לקצת יותר מדי עמודים, הוא גם ינעל איכשהו...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אנשים תמימים יש בכל גיל ובכל מקום. אולי הקונה ידע בדיוק את מילות המפתח שיגרמו למוכר (הספציפי הזה) להוריד במחיר. גם אתה יכול ליפול בפח של קונה ממולח ויודע לעשות את העבודה. אבל מצד שני, הסיפור הזה לא הגיוני עבורי. בגלל סיבה אחת פשוטה: המוכר ירד מ-14,000 ל-5,000 ש"ח, כמעט 67% פחות בפגישה אחת. הסיבה שיכולה לגרום לנכונה: המוכר רצה להיפטר מהמכונית כמה שיותר מהר.

כמה פעמים יצא לך לקנות רכב, כשאתה מגיע למוכר, אתה לא יוצא עם מפתחות בכיס? אני מאמין שלא הרבה. זה הדבר שגרם לקונה לקנות את המוכר - ידע מראש שהמפתחות יהיו בכיס שלו.

המסקנה: כל אחד יכול ליפול, כל אחד הוא תמים בגלל שיקולים שונים. אין קשר לא גיל, לא למעמד המוכר או קונה. המצב הוא של WINWIN.

הלכת רחוק מידי. למי שמכיר את קרית ביאליק רחוב ירושלים שם ראיתי את האוטו.הבן אדם ירד דיברנו עשינו סיבוב סגרנו על מחיר . ברחוב ירושלים יש את הבנק שלי וליד יש סניף דואר מרכזי. נכנסנו לבנק הוצאתי כסף. עברנו לפסאז ליד לתוך סניף הדואר בזמן שהיא בדקה תעודות נתתי לו את הכסף ביד ומזה הוא נתן לה כשהעברנו בעלות. לא לחצתי עליו למכור את האוטו באותו הרגע. שאלתי רק אם אפשר עד יום שישי והוא ענה שאפשר היום. מכאן תגבשו עוד קונספירציה. את הסרט ממצלמות האבטחה אני אמסור למרק10

פורסם
הלכת רחוק מידי. למי שמכיר את קרית ביאליק רחוב ירושלים שם ראיתי את האוטו.הבן אדם ירד דיברנו עשינו סיבוב סגרנו על מחיר . ברחוב ירושלים יש את הבנק שלי וליד יש סניף דואר מרכזי. נכנסנו לבנק הוצאתי כסף. עברנו לפסאז ליד לתוך סניף הדואר בזמן שהיא בדקה תעודות נתתי לו את הכסף ביד ומזה הוא נתן לה כשהעברנו בעלות. לא לחצתי עליו למכור את האוטו באותו הרגע. שאלתי רק אם אפשר עד יום שישי והוא ענה שאפשר היום. מכאן תגבשו עוד קונספירציה. את הסרט ממצלמות האבטחה אני אמסור למרק10

הטנעה שלי שלא לחצת על מכירה, הוא היה הגיע מראש לחוץ על מכירה. יכול להיות שבתמימות ובנחישות שלך הצלחת להראות את המצב הקיים: רכב עם שוק על הפנים.

אני לא מאמין שיכלת להגיע להנחה משמעותית לרכב שהוא יותר סחיר. לכן נצלת את הזדמנות (וכנראה עוד תנצל את הזדמנויות) שהרכבים של שברולט מקוריאה הן לא סחירות.

פורסם

זה לא משנה כמה שוק יד 2 בארץ זנות, רכב טוב במיוחד שכיר כמו קורולה והסטוריית טיפולים לא יימכר אפילו במחירון אלא במעל.אך דגם 2008 רובוטי באמת זנותי.גם אופטרה באמת שמורה לא הייתה נמכרת ב 5 במקום 14.סיפור שלך מזכיר לי סיפור שחוויתי במהלך חיפושים אחרי אוונסיס 2005.בוא נגיד שגם גבר בן 60 הוא בכלל לא תמים ואולי אף יותר ממזר ממך ש"מנצל" את עובדת הגיל שלכאורה הוא התמים.הימים יגידו מי יצא מהעסקה הזו מבסוט.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ההורים שלי ב2009 קנו סוזוקי ליאנה מודל 2006, על פניו הרכב היה במצב טוב חיצונית (בכל זאת הרכב בן 3 שנים).

לרכב היו רק 50k. לקחנו לבדיקה, יצאה תקינה מלבד תיקון של הטמבונים ושריטות ומעיכות פה ושם.

הרכב נמכר ללא יותר מדי מיקוח 7000 ש"ח פחות מהמחירון (אם אני זוכר נכון ב65k) עושה רושם שהמוכר היה די לחוץ למכור בטענה כי קנה רכב חדש וכו' וכו'.

אחרי שבוע נדלקה נורת check engine - הלך ממיר קטליטי, אחרי חודש הלך מצבר, אחרי חודשיים התחילה נזילה מהרדיאטור, אחרי חצי שנה נזילה ממסרק הגה.

עושה רושם שנפלתי על איזה רמאי שעשה תיקון חאפרי זמני לכל הבעיות הללו. מכון הבדיקה התנער מנושא הממיר בטענה שערכי זיהום האוויר שנמדדו בבדיקה היו תקינים. למוכר לא היה לי מה לבוא בטענות כי בדקתי את הרכב לשביעות רצוני.

בקיצור זה היה שכר לימוד לחיים לי ולהורים שלי ומאז קונים רק חדש. יקר, אבל די בטוח.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

ברכות לקונה, תנחומים למוכר. או ההיפך.

ירצה שאול לספר על חייו עם הכלה החדשה, יפתח שרשור בעניין.

תם הטקס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...