Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל זה יש מחירון לא?

סוזוקי בת 10 שנים מתומחרת ב27k (נכון ליום המכירה)

ודיהולט בת 8 שנים מתומחרת ב19k.

אני אישית בצחוק לא הייתי קונה שברולט, אבל אם רכב עם ק"מ נמוך במצב מצויין נמכר במחיר בדיחה, כנראה שאני מתרחק מהם בצדק.

אני שוב מדגיש שאני ממש לא חובב נהיגה, אמרתי כבר שכל הרכבים שלי היו מתוצרת דייהו ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות, חוץ מהוויואנט המקוללת שפעמיים שנסדק בה הדשבורד שעשוי מפלסטיק של צעצועים,אני למשל לא מתקרב VAG או צרפתיות כי אני יודע שאני לא מטפל במכוניות , משתמש ומוכר

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

איפה הבחור מהחתימה שלי שצריך אותו.

סך הכל יש לבחור כח התמקחות מצויין, הייתי רוצה שתעבוד אצלי (אילו היה לי עסק והייתי צריך אנשי מכירות)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני לקונה כמוך לא הייתי מוכר.

מה סיבה הפשוטה אתה באה לקנות ממני רכב או להעליב את הרכב.

כי אם אתה באמת חושב שהרכב הוא גרוטאה עם מנוע למה אתה באה לקנות ממני?

8 אלף זה מחיר סביר כנראה שאולי היא לפני טיפול יקר כגון טיימינג שהוא הבין שעדיף לאבד 3 אלף מאשר להמשיך עם הרכב.

פורסם

מצד שני,אם המוכר הוריד כול כך הרבה ודי מהר,אולי המוכר לא כזה תמים..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איפה הבחור מהחתימה שלי שצריך אותו.

סך הכל יש לבחור כח התמקחות מצויין, הייתי רוצה שתעבוד אצלי (אילו היה לי עסק והייתי צריך אנשי מכירות)

קודם כל תודה רבה, דבר שני שאנשים שוכחים זה שיש לנו סמארטפון , אינטרנט נגיש בכל מקום, כל דבר שאני קונה כל חנות שאני נכנס אני משווה מחירים במקום ואם באינטרנט יותר זול אז כן מותר להתווכח מתר להוריד מחירים, לפני שחודשיים קניתי מקרר, בחנות דרשו 5400 ש"ח , נכנסתי לזאפ ובדקתי שמוכרים את המקרר הזה ב4100 ש"ח אחרי שהראיתי למנהל החנות וקצת ויכוחים יצאתי משם עם מקרר ב4100 ש"ח טוסטר מתנה והובלה חינם , אז מה אני לא בסדר, ככה כולנו צריכים לעשות

פורסם (נערך)
אני לקונה כמוך לא הייתי מוכר.

מה סיבה הפשוטה אתה באה לקנות ממני רכב או להעליב את הרכב.

כי אם אתה באמת חושב שהרכב הוא גרוטאה עם מנוע למה אתה באה לקנות ממני?

8 אלף זה מחיר סביר כנראה שאולי היא לפני טיפול יקר כגון טיימינג שהוא הבין שעדיף לאבד 3 אלף מאשר להמשיך עם הרכב.

על מה אני אוריד ? אני אומר לך שהרכב במצב פצצה, מה אני צריך להגיד לו בזמן מכירה" הרכב שלך פצצה אבל לא מתאים לי לשלם לך מה שאתה דורש" הוא ניסה בדרך שלו, אני ניסיתי בדרך שלי, אני ניצחתי תודה רבה, והאוטו עבר טיימינג יש קבלות,

מה עשיתי לא בסדר? כל הדברים שהראיתי לו מקארספורום אלו תגובות של אנשים שמלכלכים על האוטו בלי שהם נסעו עליו קילומטר אחד, זה בסדר? אנשים כמוכם הרגו את השוק של הרכב

עריכה אחרונה על ידי שאול לוי
פורסם

6000 ש"ח מוכר?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שאם לא היית רושם אדם מבוגר,אלא אדם זה לא היה מתסיס,כניראה שיש מחשבה שאדם מבוגר הוא תמים,קל לעבוד עליו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני חושב שאם לא היית רושם אדם מבוגר,אלא אדם זה לא היה מתסיס,כניראה שיש מחשבה שאדם מבוגר הוא תמים,קל לעבוד עליו.

מה זה מבוגר? הוא היה בן 60 הוא יותר מבוגר ממני, נראה לי שאתם דמיינתם איך אני עובד על זקן בן 90 על כסא גלגלים עם פיליפיני מאחוריו

פורסם

אני חושב שככה נוצרה המחשבה.

פורסם

אתה רוצה לעבוד על קונה מבוגר בן 69

לא יפהההה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שהיית בסדר, מהניסוח השתמע שהיה שם קטע לא נעים ומזלזל, אולי אגרסיבי, אדם מבוגר וכו'.

כשהייתי צריך למכור, ידעתי למחול על כבודי ועל כבוד המכונית שלי ולקחת הצעות לא משהו.

כשלא הייתי לחוץ למכור, כל אלה שהציעו חצי מחיר המשיכו לנסוע באוטובוס.

במקרה הזה כל סיפורי אלף לילה ולילה על מכונית אמריקאית ושזה לא קקה קוריאני היו יופי טופי,

רק שמאחורי זה היה בן אדם שרצה למכור אוטו בלי שוק. עשה 1+1 ונפטר ממנה.

תתחדש ותהנה. ואל תדאג לקרוז, היא לא צריכה את עזרתנו עם השם המחורבן שלה :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...