Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום סימון לא יעזור. ולצערי אני אומר את זה מנסיון. אתה יכל לכתוב שם מה שאתה רוצה. כל אחד שיגע אומר לעצמו " אני רק לשנייה, מה כבר יכל ליהיות. מקסימום יצפרו ואני אזוז". זו תופעה מעצבנת וממש מרגיזה למי שאמור להיכנס אל החנייה. רק מחסום פיזי, הצבת עמודים, גדר, מחסום חשמלי מתרומם או כל פתרון אחר שיהווה חסימה פיזית לחנייה יפתור את הבעייה.

האם אפשר להזיז את השער החשמלי למקום שבו סימת באדום?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השער החשמלי בתמונה הוא של איזה עסק שנמצא בקומה התחתונה (לא העסק הבעייתי). ככה שהצבת שער איפה שהקו האדום תחייב הבאת שלט גם לעסק התחתון וזה יכול להוביל לבעיה אחרת (הלקוחות של העסק התחתון יחנה בחנייה של הבנייה). השער של חניית הבניין לא מופיע בתמונה אבל היא איפה שיש פס דהוי כזה על המדרכה, בצד שמאל של התמונות (הטנדר ממש חונה חצי מטר מולו).

חוץ מזה, אני גם לא בטוח עד כמה נוח זה יהיה לחכות שהשער יפתח בשביל פנייה. גם ככה אני צריך לחכות "זכות קדימה" אם אני מגיע בנתיב הימני (נתיב שמאלי פנוי ממכוניות בשביל לבצע את הכניסה). אז גם לחכות שהשער יעלה, גם לחכות שהכביש פנוי, מדובר בכביש ראשי ולפעמים די פקוק. זאת בעיה...

פורסם

תעבור דירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אולי שלט בנוסח כזה יעזור: "חנייה אסורה, רכב חונה יורם על בלוקים", תתפלא אבל ראיתי כמה וכמה שלטים כאלו, אם זה עזר? לא יודע. עכשיו ברצינות, הפתרון הכי טוב שיכול להיות בשבילך זה: לשים 4 פטריות בטון בצע זוהר בקצוות (אפילו יותר לכיוון האמצע) של המעטפת שאנשים לא יוכלו לחנות בה, להזיז את השער (או לעשות אחד אחר, ראשי) לקצה של האספלט (בחיבור של האספלט למדרכה), ככה יהיה מקום לעמוד (או לעמוד ולחכות שהעשר יפתח) רק על המדרכה לאורך ואנשים לא עומדים על מדרכה לאורך שממול שער, זה הפתרון הכי טוב בשבילך. זה על עיוור, אם היית נותן תמונה של המקום מגוגל או אומר איפה זה נמצא היה יותר קל. 0cdjndcj5too.jpg

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

תודה. פטריות זו אופציה אבל אני חושש שזה יקשה על הכניסה לחנייה.

לכידה.jpg

הנה זווית אחרת. כמו שאפשר לראות יש 2 מחסומים. אחד לעסק שלא עושה בעיות (שם הלקוחות לא מפריעים) ועסק בצד ימין שהלקוחות שלו חונים ממש מול המחסום לחנייה של הבניין (באמצע) או על הלשונית (ליד חניית הנכים).

רעיונות יעילים אחרים?

פורסם

כן.

הנמכה וסימון על הכביש (מעטפה) של המדרכה מול החניה של בית העסק ומחסום פטריות או קיר לבנים נמוך בניצב למדרכה שמיועד ל 2 מטרות:

האחת - הפרדה ברורה בין שני הנתיבים לנתיב כניסה לחניה לעסק ונתיב כניסה לחניה לבנין

האחרת מניעת "זליגת רכבים" שחונים לרגע אל נתיב הכניסה לחניה לבנין

לבסוף, הזזת המחסום לתחילת נתיב הכניסה לחנית הבנין(על קו המדרכה) ללא הפרעה לחנית נכה

פורסם

הסימון על הכביש הוא אדום צהוב, החוסמים חושבים שהם מפריעים לאוטובוס בלבד (מתעלמים שיש סיבה שהמדרכה מונמכת + לא שמותר להפריע לכניסת אוטובוסים).

תנסה לבקש מהעיריה לשנות את הסימון לאדום לבן אולי זה ייקל.

• תוכן חדש...