Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בכניסה לבניין המגורים שלי (ולחנייה של הבניין) צריך לעלות על המדרכה 2-3 מטרים (נקודת החיבור בין הכביש למדרכה היא באותו גובה... לא משהו מיוחד). בכל אופן, ליד הבניין יש חנות שהלקוחות חונים או במקביל לשפת המדרכה (וחוסמות את הכניסה) או על המדרכה עצמה (כאילו הן נכנסות לחנייה, אבל חונות ממש מול המחסום של החנייה).

מתעצבנים מול האנשים שחונים ככה, אבל זה לא עוזר. אפילו אמרנו ששמרנו את המספר רכב ושנתלונן למשטרה עליהם. גם אם אחד למד את הלקח, אחד אחר חונה שם כמו אידיוט.

ניסנו לדבר עם המוכרים ואפילו עם בעל העסק שינחו את הלקוחות להפסיק לחנות ככה. יש את כל המשך הרחוב לחניות נורמליות. אבל כמובן שלא, הישראלי לא ילך כמה מטרים ברגל כשאפשר פשוט לחנות לרגע שם ולחסום חנייה.

לפעמים זה באמת כמה שניות (ועדיין לא ברור לי למה אני צריך להמתין לכבודו שיקנה ויחזור למכוניתו בזמן שאני בסה"כ רוצה להיכנס לבית שלי) ולפעמים הנהג הנכבד נעלם וחוזר אחרי זמן מה.

להתלונן למשטרת התנועה זה גם חסר תועלת... אם כי הקנס לנהג עומד על כמה מאות שקלים - כמדומני.

בכל מקרה, המצב ממשיך לקרות ואני עייפתי כבר. מה אפשר לעשות?

האם בעל העסק יוכל לקבל קנס על זה שלקחותיו חוסמים חנייה? הרי הוא לא באמת אשם ישיר, אבל בעצם כן...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שימו שלט עם אזהרה.

על גבי הרכב החונה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שימו שלט עם אזהרה.

המחסום של החנייה רחוק מדי וכבר עליו יש תמרור. העירייה גם אם תשים הרוב ישימו פס...

על גבי הרכב החונה.

ויזרקו את הדף הזה תוך כדי גיחוך... ניסינו תקופה לשים שפים עם אזהרות. זה לא יעיל במיוחד

פורסם

הדרך החוקית היחידה היא להודיע בחנת המשטרה הקרובה על חסימת כניסה לחניה. יישלחו ניידת תנועה למקום. מנסיון אישי, ב 80% מהמקרים שנשלחתי לתלונה על רכב חוסם, הרכב הוזז טרם הגעתי.

חלוקת דוחות זה כמו לסלק מים עם מגב. אלה סולקו אבל מיד באים אחרים.:cry:

הפתרון? רגיעון/סבלנות במקרה הטוב ורטלין במקרה הרע:-)

פורסם

האם הכניסה מסומנת באדום לבן? מעטפה? יש סימון ברור שאוסר חניה?

אולי כדאי לבדוק לגבי מדבקות על השמשה. כאלו שקשה לקלף. "חנית במקום אסור, בלה בלה בלה".

אני לא יודע אם הדבר חוקי.

בכל מקרה, שלט ברור וסימון על הכביש יעזרו לדעתי מאוד, גם אם לא ימנעו. נסה לפעול מול העירייה שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו,

למיטב ידיעתי הדבקת מדבקות אינה חוקית ובמיוחד מדבקות קשות הסרה.

אנקדוטה קטנה - ראיתי מדבקה שכזו שבה כתוב, בין היתר, "ניתן להסיר בקלות עם מים חמים"

פורסם

באיזה עיר מדובר? יודע שבתל אביב ניתן להתקשר למוקד העירוני ויגיע פקח ויפנה או יתן לרכבים דוחות, אם הם חונים בכניסת החניה או על המדרכה.

אופציה שניה, אם זה רלוונטי ויכול לעזור - תתקשרו לעירייה ותבקשו שיתקינו עמודי חסימה על המדרכה בצורה שלא יהיה ניתן לחנות על המדרכה ולחסום לכם את הכניסה לחניה, אם לא יעזור דרך המוקד, תפנו לפניות הציבור בעירייה, תציינו בפירוש שבנוסף לחסימה לחניה חוסמים על המדרכה - שזו כבר עבירה אחרת לגמריי, ואם חוסמים את המדרכה לגמריי אז בכלל..

בהצלחה.

פורסם

תבדוק אם אפשר להציב שלט איפה שהמכונית חונות כמו "החנייה אסורה, המקום מצולם 24 שעות רכב חונה יעמוד לדין"

או משו בסגנון...

פורסם
הדרך החוקית היחידה היא להודיע בחנת המשטרה הקרובה על חסימת כניסה לחניה. יישלחו ניידת תנועה למקום. מנסיון אישי, ב 80% מהמקרים שנשלחתי לתלונה על רכב חוסם, הרכב הוזז טרם הגעתי.

חלוקת דוחות זה כמו לסלק מים עם מגב. אלה סולקו אבל מיד באים אחרים.:cry:

הפתרון? רגיעון/סבלנות במקרה הטוב ורטלין במקרה הרע:-)

אם זה היה קורה פעם בחודש אז זה היה נסבל. אבל זה קורה גם כמה פעמים ביום. גם בימי שישי בערב למשל. זה בלתי נסבל ודמיין לעצמך מצב כאילו זה קורה בחנייה של הבית שלך. רטלין, הא?

האם הכניסה מסומנת באדום לבן? מעטפה? יש סימון ברור שאוסר חניה?

אולי כדאי לבדוק לגבי מדבקות על השמשה. כאלו שקשה לקלף. "חנית במקום אסור, בלה בלה בלה".

אני לא יודע אם הדבר חוקי.

בכל מקרה, שלט ברור וסימון על הכביש יעזרו לדעתי מאוד, גם אם לא ימנעו. נסה לפעול מול העירייה שלך.

זה צהוב אדום בגלל תחנת אוטובוס מטר ליד. המדרכה היא גם בגובה הכביש כדי שיהיה אפשר לעלות לחנייה אבל אחרים מנצלים את זה בשביל לחסום את החנייה.

באיזה עיר מדובר? יודע שבתל אביב ניתן להתקשר למוקד העירוני ויגיע פקח ויפנה או יתן לרכבים דוחות, אם הם חונים בכניסת החניה או על המדרכה.

אופציה שניה, אם זה רלוונטי ויכול לעזור - תתקשרו לעירייה ותבקשו שיתקינו עמודי חסימה על המדרכה בצורה שלא יהיה ניתן לחנות על המדרכה ולחסום לכם את הכניסה לחניה, אם לא יעזור דרך המוקד, תפנו לפניות הציבור בעירייה, תציינו בפירוש שבנוסף לחסימה לחניה חוסמים על המדרכה - שזו כבר עבירה אחרת לגמריי, ואם חוסמים את המדרכה לגמריי אז בכלל..

בהצלחה.

עיר בצפון

עד שאקרא למוקד הוא יזיז את הרכב ואי אפשר לקרוא למוקד או למשטרה כל חצי שעה... יגידו שאני מטרידן ועוד אקנס על זה.

יש מצב שאם הרכבים יצולמו (ויישלחו לרשויות), אולי מישהו ייטיב ליבו וייקנוס אותם לפי זה ?

אמן אבל זה לא עוזר... זה תהליך ארוך...

תבדוק אם אפשר להציב שלט איפה שהמכונית חונות כמו "החנייה אסורה, המקום מצולם 24 שעות רכב חונה יעמוד לדין"

או משו בסגנון...

ואתה חושב שעוד תמרור יעזור? אם תמרור אחד לא הספיק

פורסם

אני הייתי מכין מספר צילומים ומבקש סימון מעטפה ברור על הכביש בעירייה. אם צריך עושה שם קצת רעש, ככה בשביל הכיף.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ואתה חושב שעוד תמרור יעזור? אם תמרור אחד לא הספיק

ברגע שיהיה תמרור שכל רכב שחונה מצולם אז כמעט בטוח שכן, כי ברגע שאסורה חנייה זה רק במצב שאם פקח עובר... ברגע שהם ידעו אם חונים מקבלים דוח זה ירתיע

פורסם

מנסייון מר עם בעייה דומה, הפתרון היחיד שימגר את הבעייה הוא הצבת עמודים שימנעו מכלי רכב לעמוד במקום שמפריע.

כל פתרון אחר לא יעזור כיוון שכל פעם יגיע רכב אחר שלא מכיר שנותנים שם דוח ויסגור את הכניסה.

פשוט לשים עמודים , ובנוסף להזיז את השער החשמלי למקום שלא ישאיר אופצייה לחנייה.

ממש מעצבן.

• תוכן חדש...