Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקה מאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז לרדת מהעניין? הרכב מצויין מכנית והשילדה נקייה לחלוטין, הוא מוריד 5000 מתחת למחירון

השוק מפוצץ במאזדות 6, אין מישהו שבאמת מקבל מחירון על הרכב, 5 מתחת למחירון זה מעט מאוד,

בכל מקרה לא חסרות עוד מאזדות, הייתי מוותר במקומך

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

נשמע כמו הרפתקאה לא נעימה...

מה יקרה אם ייכנסו בך באותו מקום? הוא כבר לא חזק כמו קורה מקורית וכזו שלא הוטלאה או משהו. כבר שמעתי על מספיק קומבינות כדי להבין שאם זה לא רכב נדיר במיוחד (מאזדה...) או זול במיוחד (כולה 5K מתחת למחירון, וזה לא שה-6 נסחרת מעליו או משהו) צריך לעבור לרכב הבא. אבל זה אני.

פורסם
אז לרדת מהעניין? הרכב מצויין מכנית והשילדה נקייה לחלוטין, הוא מוריד 5000 מתחת למחירון

בוא נעשה תרגיל שגם ילמד אותך משהו.

אם בעל הרכב כ"כ בטוח שלרכב אין שלדה, בקש ממנו לשלוח לך את דוח השמאי של הרכב.

אני דיי בטוח שהוא לא יתן לך את הדוח אבל אם כן פרסם פה, בדוח יש תמונות שיעזרו לנו להגיע להחלטה האם זו תאונה רצינית או לא.

סתם לסבר את האוזן, נזק לעמוד יכול להגרם גם מרכב שפגע בדלת בזמן שהנהג פותח אותה כדי לצאת מהרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

5000 מתחת למחירון הייתי מקבל גם ממיקוח אגרסיבי, על תאונה הייתי מצפה לקבל מחיר מאוד אטרקטיבי שישכיח במעט את העובדה שהרכב עבר טראומה

• תוכן חדש...