Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שחשוב לו המראות והמפתח יקנה איזה אינפיניטי או משהו מקררי כזה, או איזה suv מפלצתי. לאלפא (ובמוו) יש שוק רחב לפי דעתי של אנשים שרוצים ידני ובסיסי, שיהיו לו כסאות עור וזהו - שיסע מצויין ויראה מגניב, שיהיה מכונת נהיגה נוחה ומרשימה. מראות וכסאות חשמליים לא תורמים כלום.

ואני לא אומר שזה כל הלקוחות, פשוט שהם קיימים ואין סיבה לא להציע דגם גם בשבילם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיפור עם מכונית ידנית יקרה מזכיר לי את הבדיחה על הארנבת ועוגת הגזר.

יש רף איבזור מסויים בטווח המחירים שלה, ואי אפשר לרדת ממנו.

ברגע שירדו ממנו, המכונית פשוט לא תימכר, נקודה.

ואל תזלזל באינפיניטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתם רציניים? מה זה, 106 ראלי? BRZ?

זו מכונית בסגמנט שגם האיבזור בו משחק תפקיד רציני. תראו כמה מתבכיינים על היעדר מראות מתקפלות, לא משנה שאלו לא לקוחות פוטנציאליים, אלא מה קופץ קודם לאנשים לעיניים וגרסה זולה מתאימה לספורטיביות בהגדרה,

לא רכב גדול עם (כנראה) יכולות כלשהן והנעה אחורית.

GTI ידנית עם 3 דלתות שהוצעה פה ב-180 ומשהו זו דוגמא מצויינת. אבל רכב בשני סגמנטים מעל? שאמור להתחרות בסדרה 3 ו-A4?

כגרסה אחת, זאת יכולה להיות פלטפורמה מצויינת להרבה מאוד אנשים. שהגרסאות אחריה יתמקדו באבזור ובקטיפה על הדשבורד. יש גם הרבה גרסאות פתיחה באודי, במוו ומרצדס שמגיעות נטולות אבזור.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
מי שחשוב לו המראות והמפתח יקנה איזה אינפיניטי או משהו מקררי כזה

אלפא רומאו באמת לא נמצאת בפוזיציה שמאפשרת למישהוא להתבונן בזלזול לא על היכולות ולא על המכירות של אינפיניטי.

כשיעצבו רכבים שנראים ונוסעים כמו מקררי ה QX70 וכשימכרו את הסטילביו באותם מספרים, נרשה לך לזלזל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לחלוטין דג'ה וו מתחילת שיווק ה 159.

כשהולכים לפי מה שלמדת בתואר, אתה נשאר עם הררי גרוטאות MG שחשבת שתמכור אותם במחיר של מיטב המתחרות,

רק כי יש להם ריפודי עור.

כשהולכים לפי מה שלמדת בשוק הרכב בחיים האמיתיים.

אתה קרסו מעיף דאציות בכמויות ---- / לובינסקי (MG) יחלמו עליהן בעשור הקרוב...אולי.

.

מסכים, אבל הסוף הפוך גוטה.. הפוך :wink:.

לכן -

לפני שיווק הרכבים, הם צריכים לפנות אלינו, ואנו נבנה להם את החבילה הנכונה.

או, לדון לקבל החלטה - ולבצע.. הפוך.

הוספה - חן הבדיחה שווה העלאה.

פעם אחת הגיעה ארנבת למסעדה, הארנבת:יש לכם עוגת גזר??? המנהל: לא אין לנו, למחרת מגיעה הארנבת ואומרת יש לכם עוגת גזר??

המנהל: לא אין לנו, כך היה כל השבוע, עד שהמנהל הכין עוגת גזר

למחרת מגיעה הארנבת ושואלת יש לכם עוגת גזר??

המנהל: כן יש לנו, הארנבת: נכון שזה מגעיל???

המבין יבין!

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

צודק, תודה על התיקון.

אגב, בקשר להערה הזו:

לפני שיווק הרכבים, הם צריכים לפנות אלינו, ואנו נבנה להם את החבילה הנכונה.

תצחק, תצחק, אבל זה כבר קרה לא פעם ולא פעמיים שיבואנים התיעצו עם קבוצת מיקוד מאנשי הפורום המכובד הזה בכדי להבין יותר טוב את רחשי קהל היעד.

• אחראי פורום
פורסם
מי שחשוב לו המראות והמפתח יקנה איזה אינפיניטי או משהו מקררי כזה, או איזה suv מפלצתי. לאלפא (ובמוו) יש שוק רחב לפי דעתי של אנשים שרוצים ידני ובסיסי, שיהיו לו כסאות עור וזהו - שיסע מצויין ויראה מגניב, שיהיה מכונת נהיגה נוחה ומרשימה. מראות וכסאות חשמליים לא תורמים כלום.

ואני לא אומר שזה כל הלקוחות, פשוט שהם קיימים ואין סיבה לא להציע דגם גם בשבילם.

כגרסה אחת, זאת יכולה להיות פלטפורמה מצויינת להרבה מאוד אנשים. שהגרסאות אחריה יתמקדו באבזור ובקטיפה על הדשבורד. יש גם הרבה גרסאות פתיחה באודי, במוו ומרצדס שמגיעות נטולות אבזור.

שוב פעם מצטט את שניכם:wink: אין לזה שוק ומי שבא לבחון סגמנט כזה הוא לא באותו שוק של ספורט זול (או מוזל).

לא מזנים דגם בשביל כמה פנאטים (שהגודל והמשקל של הג'וליה [עם המנועים החלשים יותר] בכלל לא מדברים "ספורט" כזה).

בנוגע לנושא השרשור, אני חושב ששני דגמי הכניסה מתומחרים סביר, ה-280 קצת יקר מדי והתלתן צפוי לגמרי.

אני לא עומד בתור בנתיים כי כמו שכבר כתבתי, לא קיבלתי ממנה את ההרגשה שציפיתי לקבל ממנה. אולי נהיגה טובה תשנה את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

למה אתה חושב שאין שוק?

מה שאני "מציע" זה בול מה שקנו לא מעט אנשים שקנו ג'ולייטות, לא המנוע הכי חזק בעולם אבל חזק, עיצוב מרשים ובלי כמויות של אבזור בסביבות המחיר שאמרתי. תוסיף למחיר הג'ולייטה את ההנעה אחורית והגודל, נגיד 30 אלף שקל, וזה דגם שכל מי שקנה ג'ולייטה יחשוב עליו ברצינות. ב250 אלף ומעלה זה גם קהל יעד שמוכר אבל זה לא סותר למכור לכולם. זה לא הזנייה, אני לא מציע לשים טאסות ופגושים שחורים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני לא חושב כלום, גם סמל"ת לא חושבים כלום, אלפא רומאו חושבת שאין שוק כי כאמור בפעם המליון, כלל אין דגם כזה בייצור!

פורסם

אין לה שוק, כי מי שקונה מכונית סגמנט D לא רוצה homologation special. זאת לא 106/306 ראלי. חוץ מזה, בשביל 30K פחות תצא עוד שנה (אי"קטולהו) הג'ולייטה החדשה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מבחינת האבזור, אלפא באופן מסורתי הציעה מכוניות שהיו יותר מאובזרות וברוב המקרים זולות ב10-15% מבמוו מקבילה. מסכים עם חן בקשר ל164 שהיתה מאובזרת בצורה יוצאת דופן במיוחד בגרסת ה 3 ליטר, שכללה בין היתר כסטנדרט(!) בקרת אקלים אלקטרונית, מראות מתקפלות ומתכהות אוטומטית, ווילונות, הגה וידית הילוכים מעץ וחישוקי סגסוגת, הרבה רמקולים לשנה וכד'. לדעתי המחיר שלה הגיוני ביחס למתחרות. מי שתוהה שאין פלאפים, מסכים שיכלו להיות כסטנדרט. אך כנראה שרובו של קהל היעד אינו מייחס לזה חשיבות. בבמוו סדרה 3, הם אגב גם באים כתוספת. נאחל לגוליה בהצלחה בארץ הקודש!

נ.ב המספרים שרשם amiger, מאד מרשימים, במיוחד התלתן ירוק. יש מידע מהי כמות התלתן הידניות?

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

שמעו, שאפו למי שרכש, כנראה שהוא יהנה מאד מהאוטו.

למען הסר ספק, אני לא מחובבי סמל"ת (אני פרסונה נון גראטה אצלם) אבל אוהב מכוניות עם רוח מיוחדת כמו אלפא רומיאו, כן מדבקה, לא מדבקה, כן עשירית שניה פחות מבנוו או לא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...