Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוף סוף ראיתי אותה, ישבתי בםנים, שיחקתי בכפתורים וקשקשתי עם החברה. אז קודם כל, המנוע לא רעד כשסגרתי את הדלת. הכפתורים היו במקום והרגישו מצוין.

נפתחו מאז אתמול מעל 60 הזמנות כולל 6 qv

זה יפה המספר הזה של ההזמנות שנפתחו, אבל כשנזכרים בהשקה של הטיפו וה 500x עם האנחה הרגילה והאמירה שבצידה ״ מצטערים אבל התנפלו ולא נשאר יותר ״, הייתי דווקא מייחל למעט צנוניות בהתלהבות הראשונית ולו כנגד עין הרע, במיוחד כשהאוטו הזה כל כך חשוב וקריטי לעתיד היצרן הזה עם העבר הנהדר והעתיד הנסתר.
פורסם

אז גם אני ישבתי בתוכה היום, שני רכבי התצוגה שהביאו הם בכלל דיזל שלא ימכרו בארץ.

הרכב מרגיש מאוד בעל אופי גרמני, הכל מצופה עור, רמת האבזור נמוכה יותר מהמקבילות הגרמניות.

השאלה הגדולה היא איך היא מרגישה בנסיעה

הגרסא שלי קרצה היא ה280 כ"ס Q4 שעולה 375 אש"ח, היא במחיר סביר פלוס דגם ביניים שנראה שהוא הכי מאוזן גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת אבזור. המחיר של התלתן קרוב למליון ש"ח והוא כבר גבוהה יותר.

פורסם
אז גם אני ישבתי בתוכה היום, שני רכבי התצוגה שהביאו הם בכלל דיזל שלא ימכרו בארץ.

הרכב מרגיש מאוד בעל אופי גרמני, הכל מצופה עור, רמת האבזור נמוכה יותר מהמקבילות הגרמניות.

השאלה הגדולה היא איך היא מרגישה בנסיעה

הגרסא שלי קרצה היא ה280 כ"ס Q4 שעולה 375 אש"ח, היא במחיר סביר פלוס דגם ביניים שנראה שהוא הכי מאוזן גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת אבזור. המחיר של התלתן קרוב למליון ש"ח והוא כבר גבוהה יותר.

ואני לא הבנתי איך האבזור נמוך משל הגרמניות...

Sent from my iPhone using Tapatalk

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אדם שמקורב אלי מאוד העלה אתמול על הכביש ב.מ.וו 340 בהזמנה מיוחדת עם שלל תוספות כמו מתלים אדפטיביים, פנסים עוקבי פניה עם מערכת עזר לתאורה ועוד ועוד.

ההפרש הכספי שבין האוטו שלו לבין מה שאתה הזמנת הוא הפרש שאיננו משמעותי (מחיר סגירה מול מחיר סגירה).

כמו כן הבחור בחן את הרכב ללא ליווי במשך יום שלם.

חבל שכך קונים אוטו.

פורסם
לא הבנתי איך תלתן במחיר של 700 אלף ש"ח וסביר להניח שיש גם הנחה גדולה, זה קרוב למיליון ש"ח?

אני אוהב לעגל כלפי מעלה.

אז תנסה להבין, היית שם? קראת את המפרט? בדקת וחקרת ? או שאתה סתם רושם

פורסם
היית שם? קראת את המפרט? בדקת וחקרת ? או שאתה סתם רושם

פרייסלס

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז תנסה להבין, היית שם? קראת את המפרט? בדקת וחקרת ? או שאתה סתם רושם

כן, הייתי... קראתי את המפריט, גם במשך שנה וחצי אני בוחן את כל הסגמט, אז אני מכיר את המפרטים של כולם בערך, בנוסף גם קניתי בסוף.

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם

הגרסא שלי קרצה היא ה280 כ"ס Q4 שעולה 375 אש"ח, היא במחיר סביר פלוס דגם ביניים שנראה שהוא הכי מאוזן גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת אבזור.

דווקא הגרסא הכי בעייתית מבחינת מחיר לדעתי.

330i מתחילה מ 330 אלף ש״ח לפני מיקוח.

340i אחרי מיקוח לדעתי מתקרבת מאוד למחיר של גרסת ה280 כ״ס.

פורסם
אדם שמקורב אלי מאוד העלה אתמול על הכביש ב.מ.וו 340 בהזמנה מיוחדת עם שלל תוספות כמו מתלים אדפטיביים, פנסים עוקבי פניה עם מערכת עזר לתאורה ועוד ועוד.

ההפרש הכספי שבין האוטו שלו לבין מה שאתה הזמנת הוא הפרש שאיננו משמעותי (מחיר סגירה מול מחיר סגירה).

כמו כן הבחור בחן את הרכב ללא ליווי במשך יום שלם.

חבל שכך קונים אוטו.

ביניינו לשלם מקדמה זה: "עוד לא לקנות אוטו..." שריינתי לי את הרכב שרציתי, הצבע וכו' כשיגיע ארצה אבצע נסיעת מבחן, אם משהו חלילה לא יהיה לטעמי תמיד אפשר לבטל.

לגבי 340 שהחבר קנה, שיתחדש, אני בטוח שזה רכב טוב ומאובזר לעילה אבל במקרה שלי בחרתי באלפא.

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם
אני אוהב לעגל כלפי מעלה.

אם אתה אוהב לעגל, אז בהחלט אפשר להגיד שכל הגרסאות חוץ מתלתן קרובות לאפס שקלים.

• תוכן חדש...