Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה יונדאי i30 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
רחוקה מהגולף ומה308,ממש לא מרשימה.

רחוקה מאיזה בחינה מה308? יש משהו מוצלח או מיוחד ב308? תא הנוסעים בהחלט ניראה מעולה, כמו קונספט, אבל גם השימושיות שלו היא בערך כמו של קונספט בגלל המסך המגע הזעוותי.

ולפי מה שאני קורא מההודעה לעיתונות יהיה גם דגם של 1.0 טורבו עם 120 כ"ס שיגיע עם תיבת 6 הילוכים אוטומטית פלנטרית, וה1.4 עם ה140 יגיע עם ה7 הכפולת מצמדים, אז בטח יקחו איזה פרמיה על ה1.4 עריכה שנייה: כנראה שאני טועה

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
פורסם

עיצוב חיצוני מהיפים ביותר שראיתי להאצ'בק, ממש מרשים במיוחד הפרונט.

הקוראינים יעשו בית ספר עם האמינות שלהם לאירופאים עם אותה טכנולוגיה.

למי שלא מסתפק בתמונות הנה סרטון:

פורסם

נראה לי הם מכוונים יותר על אאודי A3 מאשר גולף.

גריל מרשים.

מושבי עור מרשימים.

לוח שעונים נראה יותר טוב מפיג'ו 308

אי אפשר לראות איכות פלסטיק בתמונות, מעניין איך האיכות במציאות.

אייל

פורסם (נערך)

נראית טוב. למרות שרואים בבירור את הכוונה לרכבים אירופאים מהסגמנט כמו הגולף, האסטרה וה-308. כאילו המעצב ישב, הסתכל על כל הרכבים בקטגוריה ושילב ביניהם. למרות זאת העיצוב יצא די הרמוני ולא מבולגן כלל.

לגבי האיכות, נוחות הנסיעה וחווית הנסיעה, נצטרך לראות את זה בפועל. לא הייתי ממהר למסקנות שהיא טובה יותר מהגולף למשל. או האסטרה...

כבר ראינו בעבר שבפועל דגמי יונדאי לא מהנים במיוחד לנהיגה, ההיגוי לא משתווה למה שיש בגולף, באסטרה ואני כבר יכול להמר שהוא יהיה רחוק ממה שיש בפוקוס, ב-3 או אפילו ב-308. גם יכולת השלדה ברוב הדגמים שלה לא מלהיבים במיוחד. האיכות בתא הנוסעים זה גם כן משהו שצריך לראות ולהרגיש בפועל. גם שם יונדאי אמנם צמצמה את הפערים, אבל לא סגרה אותם לחלוטין לעומת הטובות שבאירופאיות. או אפילו הטובות שביפניות (גם בדגמים החדשים יותר של היצרנית, למשל הסונטה, הטוסון או האלנטרה). אני מניח שהאיכות תהיה זהה לסיד. לא שזה רע. זה אפילו די טוב, אבל לא בליגה של הגולף.

ההפתעה נמצאת ביחידות ההנעה, נתוני הספק ונפחים דומים מאוד למנועים שיש ב-VAG. גם גיר הדו מצמדי עם 7 ההילוכים אי אפשר להתבלבל לאן הם מנסים לכוון. אבל גיר דו מצמדי לא בהכרח אומר שזה טוב, היום יש לא מעט תיבות אוטומטיות פלנטריות טובות לא פחות. אם הדו מצמדי יהיה כמו שיש עכשיו ביונדאי I30 הנוכחית או הסיד, הוא עדיין רחוק מהפעולה של ה-DSG, למרות שמבחינת אמינות יש מה להתווכח.

אני מאמין שהרכב יהיה טוב מאוד, ויתחרה בסקאלה היותר מוצלחת של המשפחתיות. אבל אני לא חושב שהוא יציג רף חדש באיזה תחום מסוים. וזה קצת בעייתי, כי כיום שאין רכבים רעים, צריך שיהיה איזשהו ערך מוסף (איכות, שם, מוניטין, חווית שימוש, איכויות נהיגה), ואני לא רואה את יונדאי מביאים אותו. A3, ממש לא נראה לי שצריכה לפחד. עם כל הכבוד ל-I30.

*ואני אשמח לדעת שטעיתי.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית מאובזרת. מעניין איך זה מרגיש ובעיקר נוסע.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אי אפשר להתייחס לרכב הזה ברצינות על סמך מה שרואים שם, כי כאשר הרכב הזה מגיע לפה המון דברים נעלמים והמחיר נשאר מופקע.

נחכה ונראה מה ישאר מהתמונות והסרטונים כאשר הרכב ינחת כאן, ואז נראה אם בכלל מעניין לבדוק מה הוא שווה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אבל זה נכון לרוב המוחלט של הרכבים שמגיעים לארץ. הולכים לאיבוד מנועי דיזל, תיבות ידניות, מערכות מולטימדיה מקוריות, מערכות בטיחות אקטיביות וגם משום מה שלל צבעי הפנים הקיימים בקטלוג הופכים כולם לשחור או בז'.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

פורסם

אני מבין שלא חידשתי שום דבר פשוט היה פה עודף אהדה ("

נראה לי הם מכוונים יותר על אאודי A3 מאשר גולף.

גריל מרשים.

מושבי עור מרשימים."), כאילו משהו מזה יגיע לארץ.

אתה גם צודק, כל היבואנים חוטאים בזה, אם כי יבואן יונדאי בזמן האחרון מגיע לשיאים חדשים של תמחור אל מול תמורה. מספיק להסתכל בI20 קרוס, ובI35 החדשות. יחידות הנעה מיושנות, מול מחיר מופקע. יבואן מזדה למשל הוכיח שאפשר להעמיד רכב איכותי, עם אבזור רב, ויחידת הנעה משכנעת במחיר טוב. זו נקודת ההשוואה שלי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נדמה לי או שיש כאן נקודת אור בכך שכלמוביל לא יכולים לדחוף לכאן את ה- 2DIN CONNECTED CAR שלהם? מה שכן, מה שרואים בתמונות זו המערכת הבכירה "8 שאין סיכוי שתשווק כאן וזו הרגילה היא רק "5.

• תוכן חדש...