Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברווז, ויתרתי. המקרה אבוד.

הולי שיט, הנאום שלך על הסתברות וספירה.... וואו. כ"כ וואו.

תודה לך.

פרשתי

אוי. קשה.

אנסה להסביר שוב, לאט, בשביל כל מי שלא הבין אותי עד עכשיו:

אני הולך להנות לי בקזינו. יש לי רעיון לגבי הימור מושכל. אני אבדוק אם הוא יעבוד, שוב. כל מה שאמרתם עד עכשיו, נכון (אני מכליל ומקצין בכוונה). לא חולק על אף אחד מכם. סה"כ אני טוען שהחיים הם לא ניתנים למדידה ע"י מתמטיקה בגלל קנה המידה שלהם, ותמיד יש את היוצאים מן הכלל לכל כלל- באופן כללי ולא רק בהקשר לקזינו!!!!! אני כבר מזמן לא מדבר על הקזינו אלא באופן כללי, תיאורטי, היפותטי.

:roflmao::roflmao:

ברווז, הבעיה היא שאתה מסתכל על רק עצמך.

כשמדברים על אינסוף מתכוונים לאורך החיים של הקזינו עצמו ובתאכלס, בחיים האמיתיים- הוא מרוויח לכל אורך הדרך.

נכון! צודק! לא דיברתי על אורך החיים של הקזינו. גם לא בדיוק דיברתי על אינסוף.

לא, הבעיה היא שהוא מסתכל על מה שהוא עשה בעבר (בפוקס) וחושב שזה מה שיהיה בעתיד.

לא! לא! לא!!!

מעניין אם היה חושב אותו הדבר אם היה פשוט מפסיד את ה-25 הראשונים שלו...

וואו. בשם האב, הבן ונערת החודש, לא הבנת אותי.

אני חושב שהאפשרות קיימת למצב מסויים לחזור על עצמו. אני לא טוען לרגע שאני לא הולך להפסיד, אני לא טוען לרגע שאני לא הולך להפסיד אף פעם, אני לא טוען לרגע שאני לא הולך להפסיד סכום דמיוני, אני לא טוען שאני הולך לזכות, אני לא טוען שאני הולך רק לזכות, ואני בהחלט לא טוען שאני הולך לזכות בסכום דמיוני.

הטענה שלי היא זו:

יש הימור אחד שבו סיכויי ההפסד יחסית נמוכים מול כל שאר משחקי המזל, אם משתמשים בו בצורה מסויימת.

אני הולך לבחון טענה זו, שוב.

זה כל מה שאני טוען.

אם הייתי מפסיד את ה-25$ שלי, הייתי הולך מהקזינו, ומנסה שוב בטיול הבא- בדיוק מה שאני עושה עכשיו! מצליח, מצליח. לא מצליח, לא קרה כלום, נקנה פחות בירה אחת בערב.

כבר אמרתי בפירוש, שגם הפסדתי בדרך. למעשה, אם איזה שהוא פוקס מטורף היה קורה, ולא הייתי מפסיד אפילו פעם אחת, הייתי יוצא מהקזינו עם כ-600$ ולא 400.

אבל את ההפרש של 200$, מה שהפסדתי, הפסדתי מכסף שלא היה לי כשנכנסתי לקזינו. היו לי 25$ להמר עליהם. זהו.

לאורך זמן, לחלוטין ייתכן שאני טועה ושאני אפסיד את הכסף הראשוני, כבר בסיבוב הראשון, בכל פעם שאכנס לקזינו.

לאורך זמן, לחלוטין ייתכן שאני אזכה ואצא מהקזינו בכל פעם עם 400$.

לאורך זמן, ייתכן שאני טועה ואצא מהקזינו כל פעם עם הסכום שנכנסתי אליו בדיוק.

אני רוצה לבדוק את זה. זה הכל.

ברווז לא נעים להגיד, אבל כל מה שכתבת מוכיח שאין לך מושג קלוש מה זה הקונצפט הזה של הסתברות.

זה בסדר, אפשר גם לא לדעת הכל, אנחנו עדיין אוהבים אותך :wink:

הסתברות היא הסיכוי שמשהו יקרה, אחת לכל X דגימות. לא?

דוגמא אחת להסתברות היא, שאחת לכל נניח 500 פעמים שתקום בלילה בחושך ללכת לשירותים, אתה תדפוק את האצבע הקטנה של הזרת ברהיט קשיח ותתפוצץ מכאבים. עד כאן? שאלות? טענות? משהו? הכל ברור לכולם- או שאני לא הבנתי משהו מהותי?

אין? יופי.

מה יקרה אם אני אחליט שאני לא אוהב את הסיכויים שלי, ואעטוף את כל הרהיטים הקשיחים בדרך לשירותים עם ספוג? ההסתברות שאחטוף מכה ואתפוצץ מכאבים נהיית הרבה יותר קטנה. עדיין יש לי סיכוי לחטוף מכה של 1 ל-500, אבל התוצאות שונות. הסיכוי שהתנאי יתמלא במלואו נהפך להיות קטן פי נניח 10 לצורך הדיון. יש מתמטיקה שיכולה לחשב את זה, אני משוכנע.

לא מכיר אותה, אבל מדובר על דגימה ספציפית מספיק כדי שיהיה אפשר לחשב את זה לדעתי.

בואו נלך על משהו יותר גרנדיוזי, שקרה לי במציאות:

איך אפשר להתחיל לחשב את זה בכלל, אני לא יודע. קרה לכם פעם, שהלכתם ברחוב, עבר משב רוח עירני, הפיל כמה בקבוקי שתייה קלה שעמדו בצורה לא יציבה על מקרר של קרטיבים, ובקבוק קולה אחד עף לכביש, בדיוק כשעוברת מונית גדולה ועולה עליו, והפקק עף לכיוון המבושים? (למבושים שלום, אגב. הרפלקסים עובדים היטב) מה הסיכוי ההסתברותי שזה יקרה? מאיפה מתחילים לחשב את זה?

ולמי שבא אליי בטענות לגבי נאום "הסתברות וספירה".

להיכנס לקזינו ולהמר על כמה שקלים, לא מתאים לכם. אבל לעלות על הכביש ולהמר עם החיים שלכם שלא יבוא מולכם נהג שיכור כשאין לכם לאן לברוח, זה משום מה הימור שכולנו עושים כל יום בלי לחשוב עליו אפילו.

מה לעשות, שניהם הימורים עם הסתברות מסויימת לכל תוצאה. מדוע יש כזה אנטי לאחד מסוגי ההימורים האלו, ולשני כלל לא? בשני אתה מהמר על הרבה יותר מכסף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולמי שבא אליי בטענות לגבי נאום "הסתברות וספירה".

להיכנס לקזינו ולהמר על כמה שקלים, לא מתאים לכם. אבל לעלות על הכביש ולהמר עם החיים שלכם שלא יבוא מולכם נהג שיכור כשאין לכם לאן לברוח, זה משום מה הימור שכולנו עושים כל יום בלי לחשוב עליו אפילו.

מה לעשות, שניהם הימורים עם הסתברות מסויימת לכל תוצאה. מדוע יש כזה אנטי לאחד מסוגי ההימורים האלו, ולשני כלל לא? בשני אתה מהמר על הרבה יותר מכסף.

לקזינו לא חייב להיכנס..

לעומת זאת איך אנשים אמורים להגיע לעבודה\בית\מהשלאיהיההיעד?

They are trying to ban me...

פורסם

לאורך זמן, לחלוטין ייתכן שאני טועה ושאני אפסיד את הכסף הראשוני, כבר בסיבוב הראשון, בכל פעם שאכנס לקזינו.

לאורך זמן, לחלוטין ייתכן שאני אזכה ואצא מהקזינו בכל פעם עם 400$.

לאורך זמן, ייתכן שאני טועה ואצא מהקזינו כל פעם עם הסכום שנכנסתי אליו בדיוק.

לאורך זמן אתה תפסיד ברולטה. קשה להסביר את תורת ההסתברות על רגל אחת בפורום אינטרנטי, אבל מדובר במדע מדוייק. אם אתה מסכים שאחת ועוד אחת הם שתיים, גם התוחלת של ההימור ברולטה ניתנת לחישוב באותה הוודאות. כדי להיווכח בכך אתה יכול, למשל, לרכוש רולטה ביתית ולשחק במשך 100 שעות תוך כדי שאתה רושם את כל התוצאות - הרבה יותר זול מלהפסיד בקאזינו. אפשרות אחרת היא להרשם כשומע חופשי בקורס הסתברות באוניברסיטה הפתוחה או משהו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זו התוצאה של אנשים יבשים שמנסים להסביר משהו לברווז שכידוע חי בסביבה רטובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ אחת ההודעות היותר מוצלחות בת׳רד הזה :lol:

וברווז- שוב הבנתי מהדוגמאות שנתת שאין לך מושג מה זה הסתברות. אתה מערבב מאורעות שיש לך שליטה עליהם (לדפוק את הרגל בשולחן) , ניתוח מאורעות בדיעבד (אין שום קשר בין הפקק שפגע במבושייך להסתברות, זה פשוט לא רלבנטי לדיון, הייתי מסביר לך למה אבל זה כבר יהיה דירייל רציני לדיון) ומשליך מהדוגמאות האלה לסדרת מאורעות בלתי תלויים עם אפס שליטה ויכולת ניבוי מצדך (תוצאות הרולטה).

אין לי בעיה שתלך לקזינו וגם תפסיד את הכסף באופן מודע (אני גם מתכנן דבר כזה חודש הבא ואפילו שמתי 100$ בדיוק למטרה הזו) אבל אל תשלה את עצמך שמצאת שיטה לעשות כסף קל , ועוד תוך כדי הליכה נגד המתמטיקה וההסתברות (אלא אם אתה אורן זריף, ואז הסתברות באמת לא תתפוס)

פורסם
יש לי רעיון לגבי הימור מושכל. אני אבדוק אם הוא יעבוד, שוב.

וואו. בשם האב, הבן ונערת החודש, לא הבנת אותי.

יש הימור אחד שבו סיכויי ההפסד יחסית נמוכים מול כל שאר משחקי המזל, אם משתמשים בו בצורה מסויימת.

אני הולך לבחון טענה זו, שוב.

בשם דונלד ג'יי טראמפ, הבנתי אותך מצוין. אתה זה שלא מבין.

בהימור הזה שלך סיכויי ההפסד לא נמוכים יותר ואין שום דבר להשתמש בו בצורה מסוימת. הוא לא מושכל ולא בטיח, ואין לך מה "לבחון טענה זו, שוב", בגלל שמעולם לא בחנת אותה. כולה היה לך פאקינג מזל.

שאר הקשקושים שלך על הסתברות וחפצים שנתקעים בהם בלילה ובקבוקי קולה ותאונות לא קשורים בכלל לדיון כי אנחנו מדברים על הסתברויות שאפשר לחשב ואתה מדבר על שטויות שאי אפשר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגיד ברווז, יש צילום של התאונה מאיזה מצלמת אבטחה באיזור. לדעתי זה יהיה להיט ביו טיוב , ובעל הכנסה גבוהה יותר מהימור בקזינו

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

וברווז- שוב הבנתי מהדוגמאות שנתת שאין לך מושג מה זה הסתברות. אתה מערבב מאורעות שיש לך שליטה עליהם (לדפוק את הרגל בשולחן) , ניתוח מאורעות בדיעבד (אין שום קשר בין הפקק שפגע במבושייך לא פגע, יש רפלקסים טובים. להסתברות, זה פשוט לא רלבנטי לדיון, הייתי מסביר לך למה אבל זה כבר יהיה דירייל רציני לדיון) ומשליך מהדוגמאות האלה לסדרת מאורעות בלתי תלויים עם אפס שליטה ויכולת ניבוי מצדך (תוצאות הרולטה).

רגע. אז אתה אומר שיש לי שליטה מלאה על היכולת לדפוק את האצבע ברהיט? אז למה אני עושה את זה אם ככה? ולמה אתה עושה את זה? ולמה כולם עושים את זה?! זה ספורט לאומי חדש או משהו?!

יש לי על זה את אותה השליטה לגבי תוצאות ההימור. האצבע תלוייה בזה שאקום לשירותים, ההימור תלוי בזה שאכנס לקזינו. אותה רמת שליטה.

אין לי בעיה שתלך לקזינו וגם תפסיד את הכסף באופן מודע (אני גם מתכנן דבר כזה חודש הבא ואפילו שמתי 100$ בדיוק למטרה הזו) אבל אל תשלה את עצמך שמצאת שיטה לעשות כסף קל , ועוד תוך כדי הליכה נגד המתמטיקה וההסתברות (אלא אם אתה אורן זריף, ואז הסתברות באמת לא תתפוס)

איזה אורן זריף, אולי ברווזרזיף.

בשם דונלד ג'יי טראמפ, הבנתי אותך מצוין. אתה זה שלא מבין.

בהימור הזה שלך סיכויי ההפסד לא נמוכים יותר

אפנה אותך למאמר הזה. שם ישנה טבלה שנוצרה על ידי אלו שמבינים בהסתברות, ולא "אנשים כמוני שלא מבינים מהחיים שלהם בעניין", שמראה כי הסיכויים בהימורים מסויימים לזכות הם 46.37%. קרוב מספיק בשבילי, כדי שארצה לנסות את זה שוב ושוב.

ואין שום דבר להשתמש בו בצורה מסוימת. הוא לא מושכל עובדה- נבדק ביותר ממקום אחד, והטענה חוזרת על הצמה- זהו ההימור הכי בטוח בקזינו במשחקי מזל. תגגל קצת. ולא בטיח, ואין לך מה "לבחון טענה זו, שוב", בגלל שמעולם לא בחנת אותה. כולה היה לך פאקינג מזל.

איך אתה יודע שהיה לי פאקינג מזל? איך אני יודע שהיה לי פאקינג מזל? ע"י בדיקה... נכנסנו לטיעון מעגלי. בכיכר, אני אמשיך ישר. אבל הכיכר עגולה, הנבלה.

שאר הקשקושים שלך על הסתברות וחפצים שנתקעים בהם בלילה ובקבוקי קולה ותאונות לא קשורים בכלל לדיון כי אנחנו מדברים על הסתברויות שאפשר לחשב ואתה מדבר על שטויות שאי אפשר.

אה. אז פתאום אי אפשר לחשב את זה.

אבל לחשב מאורעות אחרים, המצריכים שילוב של הרבה יותר מקרים, אפשר לחשב. מצב כמו תאונת דרכים, נבדק נחקר ונמצא הנתון. תאונה היא לרוב דבר שמערב עוד מספר אנשים כדי שהתאונה תקרה (לרוב עוד אדם אחד- נהג נוסף). מספר המשתנים פה הוא אסטרונומי. בעוד שדווקא במקום שבו מספר המשתנים נמוך (וגם מספר המשתינים...) לא ניתן לחשב? מעניין.

תגיד ברווז, יש צילום של התאונה מאיזה מצלמת אבטחה באיזור.

לא היו. עברו איזה 18-15 שנה מאז בערך, לא היו בתקופה ההיא מצלמות גם בפלאפונים. למעשה כמעט לא היו אז פלאפונים. עולם אחר.

אה, היברידבוי. לא חייב לנסוע לעבודה, אפשר גם ללכת, לתפוס אוטובוס, לרכב על אופניים על המדרכה או בשבילים הייעודיים וכדומה.

פורסם

ברווז, מה יהיה איתך?

המאמר הזה ואלפים אחרים שכמותו רק מוכיחים את הטענות שלי.

אותה טבלה שנוצרה על ידי אלו ש"מבינים בהסתברות" היא בדיוק טבלה שאני יכול לייצר בעצמי - כולה חישובי חילוק שלומדים ביסודי. 46.37% זה בסה"כ 18 חלקי 38, שזה בדיוק הסיכוי לזכות כשמהמרים על אדום, כי 18 מתוך המספרים הם אדומים (ברולטה אמריקאית, שאגב אם היית זוכר משהו מחילוק של כיתה ג' היית יודע שהיא פחות טובה עבור השחקן מרולטה עם 0 אחד, שם הסיכוי הוא 18 חלקי 37, שזה 48.65%).

אבל לא משנה, ניכר כי אתה לא מבין את המשמעות של האחוזים הללו. אתה חושב שהסיכוי לזכות הוא X ולכן כדאי להמר, אבל בהימורים האחרים בטבלה שבהם האחוזים נמוכים יותר, הרווח גבוה יותר בהתאמה - כך שבסה"כ ההחזר לשחקן הוא זהה ועומד על מה שנקרא שם House Edge, או 94.74%. במילים אחרות, כמעט לא משנה על מה תהמר, תקבל בחזרה בממוצע 94.74 דולר על כל 100 דולר שהשקעת. אם זה בשבילך "קרוב מספיק" אז אתה חי בסרט. לך תשחק בלקג'ק או בקרט, שם הסיכויים גבוהים הרבה יותר.

חוצמזה, אם היית באמת קורא את המאמר היית רואה משפטים כאלה:

While the odds and payouts vary on different roulette bets, ultimately the house edge is the same. While in many other games proper strategy is required to get the best possible odds for the player, roulette merely requires that players place bets in order to win.

או כאלה:

It is worth remembering that while betting systems sound like a good idea, they have been proven beyond any shadow of a doubt to be losing plays.

שמשמעותם היא שוב - שאתה מדבר שטויות.

בנוסף, הטענה שאני או אתה יודעים שהיה לך מזל ע"י בדיקה היא שגויה אינהרנטית. קצת כמו שמדען יעזוב כדור באוויר מאה פעם והכדור יפול למטה, אז הוא יגיד "איזה מזל יש לי, כל פעם שאני עוזב את הכדור הוא נופל למטה!".

ולסיום, אמרתי שאי אפשר (או נניח: קשה מאוד) לחשב את ההסתברות לתאונה או להתקע עם האצבע בשידה, ושקל מאוד לחשב הסתברות של משחק מזל. נראה לי שהיה לך איזה קצר קטן במוח אם קראת מה שכתבתי וחשבת שטענתי הפוך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ברווז, מה יהיה איתך?

המאמר הזה ואלפים אחרים שכמותו רק מוכיחים את הטענות שלי.

אותה טבלה שנוצרה על ידי אלו ש"מבינים בהסתברות" היא בדיוק טבלה שאני יכול לייצר בעצמי - כולה חישובי חילוק שלומדים ביסודי. 46.37% זה בסה"כ 18 חלקי 38, שזה בדיוק הסיכוי לזכות כשמהמרים על אדום, כי 18 מתוך המספרים הם אדומים (ברולטה אמריקאית, שאגב אם היית מבין משהו מהחיים שלך בחילוק של כיתה ג' היית יודע שהיא פחות טובה עבור השחקן מרולטה עם 0 אחד, שם הסיכוי הוא 18 חלקי 37, שזה 48.65%).

קראתי את המאמר. עוד לא יצא לי להיות בקזינו עם רולטה אמריקאית, האמת. כל הרולטה שהייתי בה עד היום (:lol:) הייתה עם 0 אחד.

אבל לא משנה, ניכר כי אתה לא מבין את המשמעות של האחוזים הללו. אתה חושב שהסיכוי לזכות הוא X ולכן כדאי להמר, אבל בהימורים האחרים בטבלה שבהם האחוזים נמוכים יותר, הרווח גבוה יותר בהתאמה - כך שבסה"כ ההחזר לשחקן הוא זהה ועומד על מה שנקרא שם House Edge, או 94.74%. במילים אחרות, כמעט לא משנה על מה תהמר, תקבל בחזרה בממוצע 94.74 דולר על כל 100 דולר שהשקעת. אם זה בשבילך "קרוב מספיק" אז אתה חי בסרט. לך תשחק בלקג'ק או בקרט, שם הסיכויים גבוהים הרבה יותר.

בממוצע. אמרת בעצמך, בממוצע. אל תשכח את הפעמון כשאתה מדבר על ממוצעים. גם אני לא שוכח, ויודע שלכל פעמון יש שני צדדים (אבל רק ענבל אחד). דבקתי באסטרטגייה מסויימת, והתוצאה שקיבלתי הייתה נקודה מסויימת על הפעמון. האם דביקות באסטרטגייה הזו לאורך דגימות נוספות מרובות תניב תוצאות דומות על הפעמון? או שאולי תוצאות שונות לחלוטין, או רנדומליות? זה מה שאני רוצה לבדוק. זה הכל. להנות.

חוצמזה, אם היית באמת קורא את המאמר היית רואה משפטים כאלה:

או כאלה:

שמשמעותם היא שוב - שאתה מדבר שטויות.

אתה חושב שלא קראתי? תחזור להודעה שבה נתתי קישור בבקשה, ותקרא את הפסקה שמדברת על "יש לי על זה את אותה השליטה לגבי תוצאות ההימור. האצבע תלוייה בזה שאקום לשירותים, ההימור תלוי בזה שאכנס לקזינו. אותה רמת שליטה."

בנוסף, הטענה שאני או אתה יודעים שהיה לך מזל ע"י בדיקה היא שגויה אינהרנטית. קצת כמו שמדען יעזוב כדור באוויר מאה פעם והכדור יפול למטה, אז הוא יגיד "איזה מזל יש לי, כל פעם שאני עוזב את הכדור הוא נופל למטה!".

:lol:

ולסיום, אמרתי שאי אפשר (או נניח: קשה מאוד) לחשב את ההסתברות לתאונה או להתקע עם האצבע בשידה, ושקל מאוד לחשב הסתברות של משחק מזל. נראה לי שהיה לך איזה קצר קטן במוח אם קראת מה שכתבתי וחשבת שטענתי הפוך.

זה בדיוק מה שכתבת ומה שאני הבנתי- למה אתה חושב שהבנתי הפוך? ייתכן שהניסוח שלי (כמות הציניות) היה לא הכי יעיל.

טענת שאי אפשר לחשב (המילים המדוייקות שלך היו "אתה מדבר על שטויות שאי אפשר") סיכויים לתאונת דרכים. בבקשה, עובדה, אפשר. קשה מאד? מקבל את התיקון. יש הבדל בין "קשה מאד" למשימה בלתי אפשרית.

כמו שנאמר באחד הסרטים: "it is not mission: difficult Mr. hunt. it is mission: impossible":lol:

[video=youtube;gJGJMi-sUS8]

פורסם

חפרת, ברווז. איזה מקור יש לך שם, כרומיום קרביד?!

עזוב מה שכולם אומרים.

קח רולטת צעצוע, קח ערימות ז׳יטונים מפלסטיק ושטרות של כסף ממונופול,

העמד לפניך איזה ברווז גומי לאמבט בתור ״הבית״ ותשחק 20, 30, 50, 100 סיבובים ברצף (מותר הפסקת פיפי).

איזו שיטה שבא לך, לא מגבילים אותך.

מחכה לתוצאות :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הדרך היחידה שאני מכיר לעשות כסף מהימורים זה בהימורי ספורט.

בניגוד לקזינו אתה לא יכול לעשות "יומית" אלא מקסימום משחק בשבוע. בנוסף צריך לדעת את ההרכבים האמיתיים שיעלו על הדשא ולא מה שאתרי הספורט מפרסמים (ישנם אי דיוקים שלפעמים יכולים להיות קריטים).

בארה"ב הבוקיז (סוכני ההימורים) לעיתים מסתירים מידע שגורם להפסדים כבירים אצל המהמרים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ברווז, כבר אמרו פה עשרים פעם - אם אתה סתם רוצה ליהנות, סבבה. רק תבין את המתמטיקה קודם, ותדע שאין לך מה לבדוק. באופן חד משמעי: אין שום אסטרטגיה שתוכל לקחת בפעמים הבאות שתשחק, שתלמד אותך איזושהיא תובנה בעלת משמעות על הסיכויים שלך לזכות ברולטה, נקודה. ככל שתפנים את זה יותר מהר, כך ייטב.

ולא מעניין אותי שאתה לכאורה מבין שההימור תלוי בזה שתכנס לקזינו, אם באותה נשימה אתה מדבר על שיטה, בדיקה ושאר קשקושים. פשוט תגיד שאתה הולך כדי לבלות, וזהו.

זה בדיוק מה שכתבת ומה שאני הבנתי- למה אתה חושב שהבנתי הפוך? ייתכן שהניסוח שלי (כמות הציניות) היה לא הכי יעיל.

טענת שאי אפשר לחשב (המילים המדוייקות שלך היו "אתה מדבר על שטויות שאי אפשר") סיכויים לתאונת דרכים. בבקשה, עובדה, אפשר. קשה מאד? מקבל את התיקון. יש הבדל בין "קשה מאד" למשימה בלתי אפשרית.

למה אני חושב שהבנת הפוך? כי כתבת "אה. אז פתאום אי אפשר לחשב את זה" בהקשר של סיכויי הימור, כשטענתי ההפך. וחוצמזה, אתה מתווכח איתי על סמנטיקה עכשיו? בהצלחה בלחשב סיכויים לתאונת דרכים. וב"קשה מאד" התכוונתי ל-NP-קשה. אני מאשים את אור, הוא החזיר אותי לימי האוניברסיטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ברווז, כבר אמרו פה עשרים פעם - אם אתה סתם רוצה ליהנות, סבבה. רק תבין את המתמטיקה קודם, ותדע שאין לך מה לבדוק. באופן חד משמעי: אין שום אסטרטגיה שתוכל לקחת בפעמים הבאות שתשחק, שתלמד אותך איזושהיא תובנה בעלת משמעות על הסיכויים שלך לזכות ברולטה, נקודה. ככל שתפנים את זה יותר מהר, כך ייטב.

פה אני קצת חולק עליך. קצת, לא הרבה.

הסיכויים הם זהים- מתוך 10 הטלות מטבע, תקבל בין 4-6 פעמים את התוצאה הרצוייה לך, ובין 6-4 פעמים בהתאמה את התוצאה ההפוכה. עד כאן, אנחנו מסכימים, נכון? יפה.

מה יקרה אם...

תחשוב לרגע. המטבע יוטל 10 פעמים בכל מקרה ובכל מצב. מה יקרה אם תחליט שאתה משתתף רק ב-4 פעמים (שאתה בוחר) מתוך 10 של הטלת המטבע? איך זה משפיע על הסיכויים שלך אז לנחש מהי התוצאה הנכונה? רמז, זה לא. אבל, סטטיסטית, יש לך יותר סיכוי לפגוע נכון ב-4 מתוך 4 מאשר ב-10 מתוך 10 בגלל גודל הדגימה, למרות שהסיכוי שלך נשאר זהה. כמובן, זה יכול לעבוד גם הפוך, ותוכל לבחור בדיוק את אותם 4 פעמים מתוך 10 שבהם התוצאה תהיה לרעתך. זה עדיין במובהק הימור של מזל, אבל עם קצת יותר סיכויים לתוצאה טובה. כל שנותר זה להנות מהדרך, ואו לפרוש בנקודה שבה הרגשת שהרווחת מספיק לאותו היום או כשהפסדת את התקרה שלך (דבר שיכול לקרות בסיבוב הראשון וזהו). עבד לי בפעם הקודמת (היה לי הרבה מזל, הכדור נפל למטה כל פעם שעזבתי אותו- כמו שכתבת קודם ואהבתי את האנלוגייה הזו (בלי ציניות), ונראה אם יעבוד שוב.

יודע מה? אם כן ואם לא, זה בכל מקרה ומצב לא יעיד על כלום לעתיד. זה במובהק "כל מקרה לגופו" ואו שיש לך מזל (ואתה מהמר בתור ה"נכון") או שלא. בזה כן שיכנעתם אותי. בכל מקרה, אני מת לבדוק את זה שוב.

ולא מעניין אותי שאתה לכאורה מבין שההימור תלוי בזה שתכנס לקזינו, אם באותה נשימה אתה מדבר על שיטה, בדיקה ושאר קשקושים. פשוט תגיד שאתה הולך כדי לבלות, וזהו.

למה אני חושב שהבנת הפוך? כי כתבת "אה. אז פתאום אי אפשר לחשב את זה" בהקשר של סיכויי הימור, כשטענתי ההפך. וחוצמזה, אתה מתווכח איתי על סמנטיקה עכשיו? בהצלחה בלחשב סיכויים לתאונת דרכים. וב"קשה מאד" התכוונתי ל-NP-קשה. אני מאשים את אור, הוא החזיר אותי לימי האוניברסיטה.

לא בהקשר של סיכויי הימור אלא בהקשר של מצבים אחרים. אבל, כמו שאמרת, סמנטיקה. מה שחשוב זה שהבנו וכבר לא מתווכחים על זה.

חתיכת שירשורפלצת התפתח לו פה, ולא זכור לי שראיתי תשובה לשאלה המקורית- האם מדובר על משהו חוקי או לא.

• תוכן חדש...