Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח לסובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות להחליף את המנועל בדלת של האוטו בצילנדר אחר

כי אני יודע שבסובארו כל מפתח פותח את הדלת בסובארו DL

או אולי יש אפשרות אחרת

בתודה יוסי

יונדאי גטס :-D

פורסם

מי שסיפר לך את השטויות האלו, הינו עוד אחד שניזון משמועות מטופשות, הינני בעל סובארו, כ-3 שנים, 3 סובארוים שונים, את כולן ניסיתי לפתוח עם מפתחות של סובארו אחרות, מספריים, ושאר הדברים שאנשים טוענים שאיתם אפשר לפתוח סובארו, אך ללא הצלחה, לפעמים קיים מצב נדיר שיש אותו מפתח לכמה מכוניות, וזה לא רק בסובארו, אז שאנשים פשוט לא יבלבלו לך את המוח, ואם מישהו כ"כ היה רוצה להכנס לך לאוטו, לא צריך להתאמץ הרבה בשביל לפתוח אותה בלי מפתח, אבל אני לא אפרט כי זה נחשב הסברי פריצות

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני בעל סובארו DL כבר 8 שנים באוטו שלי זה לא המצב כיוון ששבוע שעבר נעלתי את המפתחות בתוך האוטו (נעלצתי לנסוע לבית באוטבוס כדי להביע את המפתך הנוסף),אבל אכן ניתן במקרים שהמנעול שחוק מאוד לפתוך את האוטו אבל נתקלתי בדבר כזה רק פעם אחת ,כאשר נתנו לי רכב חלופי במוסך הרכב היה סובארו DL 88 לא רק שהיה אפשר לפתוח אותו עם כל מפתך היה אפשר גם להניע אותו עם כל מפתך ומה שהיה מדהים שהיה אפשר להוציע את המפתך מהסוויץ כך שהאוטו היה נשאר דלוק... :-D

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

בסובארו כל מפתח פותח כל מנעול - בדוק, אפילו עם מפתח של דלת רגילה אפשר לשחק טיפה והוא יפתח הכל

הפיתרון הוא סתימת המנעולים(פתחי המפתח) ברכב ע"י סיליקון או משהו בסיגנון והתקנת נעילה מרכזית עם אפשרות לפתוח מהשלט.

יום טוב.

פורסם
בסובארו כל מפתח פותח כל מנעול - בדוק, אפילו עם מפתח של דלת רגילה אפשר לשחק טיפה והוא יפתח הכל

הפיתרון הוא סתימת המנעולים(פתחי המפתח) ברכב ע"י סיליקון או משהו בסיגנון והתקנת נעילה מרכזית עם אפשרות לפתוח מהשלט.

יום טוב.

הפטנט הכי טוב הוא לנתק את השטאנגות (או "מוטטות" כמו שעמית אומר :p ) מהצילינדר של הדלת - אבל קח בחשבון שאם שכחת מפתחות בפנים או שהלך המצבר (נעילה מרכזית לא עובדת) אתה תצטרך לפרוץ את האוטו (לא בעיה). לחילופין, תמיד אפשר לסלול במקום ניסתר 2 חוטים למקרה חרום (שבאמצעות סוללה או מצבר אחר תוכל לפחות להחיות את הנעילה המרכזית ולפתוח את הרכב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה

אגב לפעמים אני מוצי את המפתח גם שהאוטו דולק ועוד דבר אחד המפתח שלי מאוד שחוק

ושוב תודה לכולם

יונדאי גטס :-D

פורסם

היי

כמה עולה להחליף סוויץ ?

כמה עולה להחליף מפתח לבגאג ( סוויץ בגאג)?

ועוד משהו , נזכרתי שלפני כמה שנים יכולתי להוציא את המפתח מהסוויץ גם כשהרכב עובד, ניגשתי למנעולן,לקח לי 500 ש"ח והחליף לי את הסוויץ, אחרי כמה חודשים שוב יכולתי להוציא תוך כדיי נסיעה, מסתבר שזה לא ניתן לפתרון כ"כ בקלות, ככה זה נשאר עד היום.

ואגב, זה דווקא יתרון מפני שאם רוצים נניח להניע בבוקר אז קודם כל מניעים ואח"כ מוציאים מפתח מהסוויץ ופותחים מנעול הילוכים או מנעול הגה, במקום לעשות את זה הפוך וככה מרוויחים גם קצת זמן שהרכב מתחמם טיפה, ונניח ששוכחים משהו בבית אז במקום לכבות ולנעול,פשוט מוציאים את המפתח ומשאירים מנעול הילוכים נעול ורצים הביתה ,עד שחוזרים הרכב חם ומוכן לנסיעה.

• תוכן חדש...