Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש מסגרייה. במסגרת עבודתו הוא שם כלים ברכב ומעמיס סורגים וכו' על הגג. לא מדובר במשקלים מאוד כבדים. יש לו גם עגלה והוא משתמש בה לפעמים (לא הרבה). ב-8 שנים האחרונות שירתה אותו הרנו קנגו ידנית שנת 2008. הוא קנה אותה חדש ודי נהנה ממנה. אך בזמן האחרון הרכב עושה הרבה בעיות, החלפנו קלא'ץ ועכשיו רוצים להחליף מערכת קירור. האוטו עשה עד עכשיו 150,000 ואנחנו די מאוכזבים ממנו. ציפינו שיחזיק יותר.

כעת לאחר שהבאנו שכנראה צריך להחליף רכב אנו מעוניינים בעצות. איזה דגמים כדאים להתעניין, האם כדאי חדש או אפשר להסתפק במשומש.

הקרטריונים שלנו הם כאלה : 1) אמינות 2) כוח 3) מחיר.

עד עכשיו אבי הסתכל על אוטלאנדר 2X4 ידני

ורנו קנגו ( שלאור החוויה שלנו איתה אנו פוחדים)

תודה מראש .

פורסם

אני הייתי רוכש סיטרואן ברלינגו מליסינג 0 ק"מ כמו זה המוצע כאן אאוטלנדר נראה לי עדין מדי כרכב עבודה, וגם יעלה משמעותית יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

150 אלף ק"מ ב 8 שנים- ממוצע מינוס, לא צריך דווקא רכב עבודה כמו קנגו, במיוחד שלא סוחב משקל כבד,

אאוטלנדר יכול להיות טוב - יותר גדול בפנים, וטוב באמינות ובסחירות, כוח= מנוע 2000 לא 1600.

פורסם

התקציב , הוא באזור ה130 ניתן לנוע למעלה אבל חשוב לקבל תמורה. כפי שציינתי הרנו קנגו שלנו כבר לא מספקת את הסחורה אחרי 8 שנים.

אנחנו מחפשים רכב שישאר איתנו לתקופה ארוכה יותר

פורסם

קלאץ ב 150000 זה בלאי טבעי. להחליף מערכת קירור נשמע לי ניפוח תקלה של המוסך המורשה.... תנסה לפנות למוסכים אחרים מחוץ לרשת קרסו תצא הרבה יותר זול.

פורסם

החלפת קלא'ץ ועכשיו החלפת מערכת קירור ברכב בן 8 שנים

שעשה עד עכשיו 150,000 ק"מ זה סביר כבלאי טבעי של הרכב.

מהכוללת החלפת מערכת קרור - ראדיאטור/צנרת/מיכל עיבוי?

פורסם

היו לנו שתי רנו קנגו, מודל 2000 דיזל ידני ומודל 2006 בנזין אוט'.

שתיהן לתקופה של כ 10 שנים, שתיהן הגיעו ל 320.000 ק"מ בערך.

בידנית הוחלף קלאץ' ב 280.000 ק"מ, זו נטו פונקציה של צורת נהיגה. למערכת קירור בשימוש בנוזל קירור נכון לא צריך לקרות כלום.

לגבי הרכב המחליף - ב 130.000 ש"ח אפשר לקנות את הברלינגו המאובזרת עם שתי דלתות צד 1.6 דיזל ידני 100 כ"ס.(המחיר הרשמי גבוה יותר- באיזור 150 אלף - אבל לדעתי אפשר להשיג אותה ב 130 כיד שניה 0 ק"מ או אפילו ישירות מיבואן באיזור המחיר הזה.

בקנגו אין יותר יבוא של גירסאות מאובזרות. יש רק את הבסיסית, אפשר להזמין דלת צד נוספת בתוספת 3000 ש"ח. כרגע יש את ה 1.5 טורבו דיזל ידני עם stop & start או בנזין 1.6 אוטומטי וותיק מאוד בלי stop & start. כנראה בעוד מספר חודשים תיהיה גירסת טורבו בנזין 1.2 עם תיבה רובוטית כמו בשאר דגמי רנו.

יש את דאצ'יה דוקר, מנוע 1.5 דיזל ידני כמו של קנגו. תא מטען גדול יותר משל שתי המכוניות הנ"ל, שתי דלתות צד בסטנדרט ומחיר נמוך משמעותית.

אבל זה רכב "גס" יותר מבחינת עיצוב פנים, קיפול מושבים ופתיחת דלתות פחות נוחים, תחושה כללית יותר פשוטה.

לגרירה תמיד עדיף מנוע טורבו על פני אטמוספרי.

לא נהגתי ולא מכיר את אוטלנדר, לא יודע להשוות אותו לדגמים הנ"ל.

פורסם

כן, אבל אפשר באיזור 105 אלף שקל לקנות קנגו עם 0 ק"מ יד שניה. כשמתכננים להחזיק 8 שנים או יותר אין שום משמעות ליד הנוספת. בקנגו שורת מושבים אחורית במצב מקופל "נבלעת" ברצפה. בדוקר הם ניצבים מאחורי השורה הקידמית, זה פחות יעיל. מצד שני, בקנגו רצפת תא מטען מרופדת בשטיח ולא בגומי או פלבטיק, זה פחות עמיד לאורך זמן ופחות מתאים להעמסת ציוד.

בדוקר תא מטען יותר ארוך.

המנוע (1.5 דיזל) בשניהם אותו מנוע שיש לו היום, רק בגירסת הספק 90 כ"ס במקום 70. הדגם החדש כבד יותר מהישן כך שהבדל בביצועים לטובת החדש קטן.

• תוכן חדש...