Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקק שבור בשמן Castrol edge 5w-40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי שמן Castrol edge 5w-40

עכשיו שמתי לב שנשבר לי הפקק ואני ממש לא רוצה שינזל לי בתא מטען או בכלל ישב פתוח והתקלקל,

איפה אפשר להשיג פקק כזה?

או אולי אפ יש למישהו אחד שעובד להגמר ובא לו לעזור (אני אשדוד),

3fe91852aba8e2121faa05365327c359.jpg

[אפשר לראות בתמונה אם תסתכלו טוב, סדק בפקק לכיוון הידית]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Seat Ibiza FR

פורסם

גם לי נשפח פעם בקבוק שמן בתא מטען. השמן נספג בשטיח. כמה שניקית, לא הצלחתי להוציא הכל.

גם כמה שנים אחרי זה השטיח היה שומני למגע, נאלצתי כל הזמן לפרוס ניילונים.

לכןף כמטו שנאמר - את השמן מחזיקים בבית או במחסן. לא באוטו.

פורסם

מה הבעיה לשים שמן בבגאז?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

תוכל למצוא בתחנות דלק אני בטוח

הצעה שלי אל תשאיר את השמן ברכב, מומלץ לשים אותו במקום קריר ומוצל שזה בבית

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם

30 שנה אני מחזיק שמנים ברכב ולעולם לא נשפך לי שמן בתא המטען. בכול מקרה תמיד טוב שיש שמן בתא המטען על כול צרה שלא תבוא.

לאלא שמפחדים שהשמן יישפך בתא מהטען רצוי להחזיק בתא המטען ארגז מפלסטיק שבו נמצאים כול אביזרי ניקוי וטיפול ברכב כולל שמן מנוע.

מאותה סיבה שמחזיקים פיוזים/מנורות לשעת חירום רצוי להחזיק גם שמן מנוע ונוזל קירור מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני ממלא שמן בבקבוק פלסטיק ליטר וחצי של קולה (שטוף, מיובש ומסומן היטב), שהוא, והפקק שלו, עמידים הרבה יותר מאלו של מיכלי השמן המקוריים. למקרי חירום בדרך, ליטר וחצי יספיקו לי.

:turn-l:
  • תוכן חדש...