Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן אבל לא כולנו טייסים באל-על :(

או טייסים בכלל.

או סתם טסים.

אם אתה רווק, תמיד תוכל למצוא טייסת.

אחיך הקטן יכול לבחור כל אחת מהדיילות שתנעים את זמנו בcock פיט (למה נראה לך קוראים לזה ככה?)

אחי היה פחות בקטע של הדיילות באל על. הוא מצא דיילת יהודיה וכשרה ממנצ'סטר.

לגבי הקוקפיט, יש סדרה חביבה ביו טיוב על הדיילות. מומלץ.

הייתי מאבטח באל על אחרי השחרור (ממש מזמן) ומה שנאמר שם אמת לאמיתה.

פורסם

זה כי גבר הומו זה עדיין גבר, ומסתכל קודם כל על המראה החיצוני.

אישה לעומת זאת, יכולה להיתפס על תכונה אחת אצל בן/בת זוג, ולא מעניין אותה מסביב. את ההסבר הזה קיבלתי, כששאלתי ידידה על איך זה שלנשים יש חוש יופי מעוות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה מתלונן? נראה אותך משיג דייט וזוגיות בעולם הגייז. בהצלחה :)

בכיינים, אתם לא צריכים להבין מוח של נשים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רוצים לגרור את הדיון קצת הלאה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4840075,00.html

71926880100099980836no.jpg

5 חודשים כדי לשאול כמה הצד השני מרוויח

3 חודשים וחצי לדבר על ילדים

חודשיים (ושלושה ימים!) כדי לשאול על האקסיות

אני מקבל דיווחים שאלה דברים שהבולשת חוקרת עליה כבר בדייט ראשון היום, כל דייט נהיה ראיון עבודה + סיווג בטחוני מלא, מעניין שאת זה הן מרשות לעצמן לעשות בדייט ראשון אבל נראה אותך רומז על סקס...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אני חייב, מאותו הערוץ שנירו פרסם.

:shock:

מעבר לזה שהסרטון מפגר פצצות (אם זה מדגם של בנות הטינדר שיש לנו בארץ - אבווווווייייי), נשמע שאף אחת מהדוברות לא באמת אי פעם השתמשה בטינדר

פורסם

עד שאני משקיע במשפט מתוחכם מעבר ל"מה המצב" פעם אחת לא קיבלתי תשובה. חרטטניות.

היחידה שאשכרה זרמה עם שיחה הייתה תיירת מרוסיה שכנראה "תפסה" אותי כשהייתה בנתב"ג או משהו כזה (בדרך חזרה :( )

לגבי המאצ'ים בטינדר- זה תלוי מאוד במקום מגורים ממה שהבנתי

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...