Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי לפנות בוקר נסעתי עם יונדאי גטס 2008 בצומת גמזו (כביש 443) אחי השלישי נהג והאח הקטן (16) ישב לידו, אני ישבתי עם חברה שלי מאוחרה, הרכב מבוטח בחובה וג' בלבד.

פנינו שמאלה בכביש דו נתיבי עם עוד רכב לידינו, ממולנו הגיחה נהגת במהירות ופגעה בנו, כולנו פוננו לטיפול בבית חולים כשאשר הרכב שלי נפגע הכי קשה ובדרך פגע ברכב לידנו (כולנו יצאנו בנס והמון מכות יבשות וכאבים הרכב להערכתי טוטאלוס).

בוודאות מוחלטת אחי לא נסע באדום, הנהגת שיקרה וטענה ההפך, משטרה הגיעה למקום ולא ביצעה יותר חקירה.

מה הסיכוי שהצילומים לא יגיעו לידנו?

ומה ההליך שפועל עכשיו כדי שהמכה הכלכלית לא תפול עליי?

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

יש לכם את הפרטים של הרכב השני שנפגע?

האם הם מוכנים להעיד ששניכם נסעתם בירוק והנהגת הפוגעת באדום?

אם היא לא מודה, תיפגשו בבית משפט. תצטרכו לתבוע את ביטוח חובה שלכם על פגיעות גוף וביטוח צד ג' של הפוגעת על הגטס ההרוסה . בנוסף, הרכב השני שנפגע יכול לתבוע צד ג' שלכם או/ו של הנהגת הפוגעת.

בטוח שיש צילום?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי אמר שיש מצלמות בצומת?

מהיכן אתם הגעתם ולאן פניתם , מהיכן הגיעה במכונית הפוגעת?

לכו לצומת , ותבדקו את סדר המופעים ברמזור, מתי כל צד מקבל ירוק ואחרי מי.

אם יש מצלמה פעילה, בקשו מהמשטרה את הצילומים.

אם אין ניתן לבקש את סדר המופעים ברמזור מהחברה האחראית על הרמזורים בצומת. בוחן התנועה ייעשה זאת גם הוא.

האם נגבתה מכם עדות?

מישהו הובהל לבית חולים?

לטובתכם עומדת העובדה ששני כלי רכב נסעו לעומת הרכב הבודד של הנהגת, מרמז שאכן אצלכם היה ירוק.

האם עמדתם בצומת וחיכיתם להתחלפות הרמזור לירוק או באתם בנסיעה רציפה ופניתם שמאלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שנינו עמדנו וחיכינו לירוק והיא בא ממול ופגעה בנו.

השוטרים לא גבו עדות ואמרו שכל הצומת מרושתת מצלמות.

שאלתי שוטרים שקרובים למשפחה והם אמרו שבגלל שהיה פינוי של כולם לבית חולים והיו נפגעים בוחן תאונות חייב להוציא את הצילומים ולזמן לחקירה בהמשך.

פורסם

מעולה

דאג לקבל את הצילומים , ובהנחה שאכן הגברת עברה באדום, יש מצב שיוגש נגדה כתב אישום פלילי.

במקביל אתם תדאגו לפנות לחברת הביטוח שלה, כדי לקבל את הנזק שלכם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ביום שישי לפנות בוקר נסעתי עם יונדאי גטס 2008 בצומת גמזו (כביש 443) אחי השלישי נהג והאח הקטן (16) ישב לידו, אני ישבתי עם חברה שלי מאוחרה, הרכב מבוטח בחובה וג' בלבד.

פנינו שמאלה בכביש דו נתיבי עם עוד רכב לידינו, ממולנו הגיחה נהגת במהירות ופגעה בנו, כולנו פוננו לטיפול בבית חולים כשאשר הרכב שלי נפגע הכי קשה ובדרך פגע ברכב לידנו (כולנו יצאנו בנס והמון מכות יבשות וכאבים הרכב להערכתי טוטאלוס).

בוודאות מוחלטת אחי לא נסע באדום, הנהגת שיקרה וטענה ההפך, משטרה הגיעה למקום ולא ביצעה יותר חקירה.

מה הסיכוי שהצילומים לא יגיעו לידנו?

ומה ההליך שפועל עכשיו כדי שהמכה הכלכלית לא תפול עליי?

תודה לעוזרים

שנינו עמדנו וחיכינו לירוק והיא בא ממול ופגעה בנו.

השוטרים לא גבו עדות ואמרו שכל הצומת מרושתת מצלמות.

שאלתי שוטרים שקרובים למשפחה והם אמרו שבגלל שהיה פינוי של כולם לבית חולים והיו נפגעים בוחן תאונות חייב להוציא את הצילומים ולזמן לחקירה בהמשך.

לא הבנתי, הייתם בנסיעה או שעמדתם ברמזור?

פורסם

אם תשב על התחת...

פנה לבוחן התנועה שמטפל בתיק ותראה מה קורה.

אם לא מדובר במישהו מקושר , הסיכוי להיעלמות הצילומים קטנה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הצילומים לא יעלמו, הסר דאגה מליבך,

יגיעו אל הבוחנים שם יבדקו ויוסיפו את הראיות לתיק החקירה.

החלמה מהירה, בריאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...