Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאזדה 3 2010 5 דלתות 2 ליטר.

 

נכנסו בי מאחורה בפקק בכביש החוף. הנזק שלי הוא החלפת טמבון ומגן פנימי לטמבון צבע ועבודה.

לאחר בדיקה עם יותר ממוסך אחד אין חלקים חלופיים לדגם שלי והכל צריך להיות מקורי.

עלות התיקון 10000 שח ואולי קצת יותר:

טמבון מקורי 6000

מגן אחורי (פס ברזל מאחורי הטמבון) 2500

צבע ועבודה 1500

 

הנהג הפוגע מודה באשמה ומעוניין להפעיל ביטוח אם הנזק הוא מעל 4K.

 

השאלה שלי לאחר צירוף התמונות האם בכלל שווה לתקן ולסבול את הבדלי הצבעים שיהיו לי?

אני מעוניין למכור את הרכב בעוד שנתיים כאשר הוא יהיה בן 8 ואני שאול מה עדיף להשאיר ככה הכל מקורי ופשוט להוריד קצת בעת מכירת הרכב ואז פשוט יראו את המכה ולא יתחילו לשאול שאלות או לבצע את התיקון ואז במכירה להתמודד עם השאלות של "למה הוחלף טמבון? איזה תאונה הרכב עבר?"

 

אולי אצליח להגיע לפשרה עם הנהג הפוגע שהוא ישלם לי פיצוי ללא תיקון של הרכב ואני אחתום לו שאני מוותר על דרישה בעתיד. במידה והוא יסכים האם למשל פיצוי של 4K נראה לכם הגיוני ? זה יכסה לי את ירידת הערך במכירת הרכב?

 

כבר היום יש לי כמה שיפשופים ברכב שאני מעדיף לא לתקן כדי למכור את הרכב בצורתו המקורית. האם אנשים עדיין מעקמים את האף כאשר אומרים להם בבדיקה שהרכב עבר צבע?

unnamed3.jpg

unnamed2.jpg

unnamed1.jpg

פורסם

מה הנזק לרכב הפוגע? היות ומדובר ברכיב פלסטיק ומגן כמובן שהוא מתכתי הייתי מתקן ומחליף עם השתתפות הביטוח מצד הנהג הפוגע.פשוטכרגע הטמבון שלך עלול לא לעמוד במכה נוספת ואז תהיה כבר פגיע פנימית משמעותית יותר.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כנראה שההשתתפות העצמית של הנהג קרובה ל 4K אחרת, לא רואה סיבה שהוא היה מסכים, מוזר מאוד.

עדיף לרוב לשלם השתתפות עצמית 1.5-2.5 תלוי מי מה ואיך ושתעשה מה שאתה רוצה לרכב.

בכל אופן, עדיף שתגיע למוסך מורשה וכו', שיעלו את הרכב לבדיקה, יכינו רשימה של מה צריך להחליף ותהיה בטוח שזה יהיה מעל 4K, לרוב יש נזקים שלא נראים לעין.

פורסם
אתה בטוח שהוא מוכן לשלם 4000 ,לא חושב...

אם כן,תבדוק מה הוא נזק פנימי במידה וכלום אז תיקח כסף ותיישר לבד -זה שום דבר !

 

 

הרכב שפגע בי הוא פורד טרנזיט משהו מפלצתי. העניין הוא שהרכב הפוגע הוא רכב עבודה של חברה בסדר גודל בינוני וקצין הרכב אמר שההשתתפות עצמית שלהם היא באיזור ה 4K כי יש להם ביטוח קולקטיב.

 

הרכב כבר היה במוסך ומה שרשמתי אלו הנזקים שנצפו במוסך.

 

השאלה שלי יותר לכיוון מה יקרה בעת מכירת הרכב? צפוי לי סיפור אם יחליפו לי טמבון?

לא בא לי בעיות במכירת הרכב.

 

תודה רבה.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה בעת מכירת הרכב. אלו דברים שקורים. יש ירידת ערך של 2-3% בדבר כזה. צריך לבדוק אם פח אחורילא דורש יישור. אני הייתי מתקן.

פורסם

אם החלטת לתקן - תתעד פשוט את הנזקים בצילום (את זה כבר עשית) ושמור התמונות.

לא מוצא עכשיו סיבה לדאגה למכירה (אם תהייה בעוד שנתיים - אם בכלל).

מה אתה חושב - שאם תשאיר את הרכב ככה (לא לתקן) - לא יורידו לך במחיר בעת המכירה ?

תלוי פשוט איך אתה מוכן אם בכלל לחיות עם זה (ולפי זה להחליט לתקן או לא).

alfa 156 2.5.

×
×
  • תוכן חדש...