Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

היום הושק בסין אוטובוס-גשר במטרה לגבור על הפקקים

http://rotter.net/forum/scoops1/335985.shtml

יש לי כמה דברים שלא הבנתי ואשמח לשמוע את דעתכם

א. אף אחד לא חושב על זה שמספיק נהג אחד מכל המיליונים שיש שם שיסטה מהנתיב/יאבד שליטה ויתנגש בקיר של המנהרה כלומר באוטובוס וישבית את כל התחבורה הציבורית בכביש זה.

ב. לפי התאור האוטובוס נוסע בכיוון התנועה של המכוניות כך שהוא מגיע מאחור, נסו לנהוג בכביש ביום כשלפתע נופלת עליכם מנהרה, לדעתי זה די עלול לגרום לבהלה ואיבוד שליטה. בנוסף לוקח זמן לעיניים להסתגל במעבר מאור לחושך וכזה קורה בפתאומיות ללא הכנה הראייה ממש מוגבלת לכמה שניות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע כמה פתאומי זה כבר יהיה.. סה"כ אני מקווה שאתה כן משתמש במראות שלך ביומיום ותראה את זה מגיע, מה גם שסביר להניח שהפרש המהירויות בין המכוניות לאוטובוס לא יהיה גדול, לכן זה לא יהיה פתאומי..

פורסם

רצוי באמת שהגשר יהיה גבוה כדי שתהיה אפשרות לעבור גם מעל משאיות. גם חיישנים לזיהוי עצמים גבוהים בדרך חיוניים מאוד בכלי תחבורה שכזה. אבל אני מניח שהם כבר חשבו על זה.

פורסם

עזבו את כל התרחישים של סטיה מנתיב או נהגים שיפחדו לעבור מתחת יעצרו ויבלמו את התנועה, או חוכמולוגים עם טנדר "פנוי להובלות" שהברזנט שלו 15 מטר גובה, או שליחי קטנועים שיסעו בצל תמידי ויעכבו את התנועה וכו' ועוד לא ראינו איך זה פונה ומה קורה כשהוא פונה ורכב ממשיך ישר. רק התשתית של מסילות ובניית רציפים לזה לא נראה לי כדאי ביחס לתועלת. אבל כגימיק לעבודת גמר של סטודנטים זה נחמד. בפועל אני לא רואה את זה מצליח

פורסם (נערך)

תסמוך על הנהג הסיני שיוציא את כל התרחישים שציינת מן הכוח אל הפועל. במיוחד את התרחיש של העמסת מטען חורג לגובה.

ועוד שכחתם את תרחיש הרמזור האדום שבו האוטובוס עובר בירוק, וכל התנועה החוצה ללא יוצא מן הכלל עוברת באדום, כולל מנתיבים שלא מיועדים להם כמו הכניסה לצומת בכיוון הנסיעה הנגדי.

עזבו מכוניות, מה יקרה שיהיה משאית או טנדר עם ארגז גבוהה? מלא תאונות בקיצור.

כשיש כל כך הרבה התנגשויות כמו בסין, התוספת הזו תהיה טיפה במים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני מניח שהסינים מצאו פתרון לכל הבעיות שיצוצו לכם לראש, הם לא אמרו 'בוא נעשה אוטובוס גבוה עם מסילה! ' וישר בנו אותו עם תשתיות בלי לחשוב על כל הבעיות ופתרונות אליהם.

לדעתי זה פתח של עידן חדש, שיגיע לעולם המערבי עוד הרבה הרבה שנים.

פורסם

בינתיים יכול להיות שיהיו קצת בעיות בגלל התאימות של זה עם רכבים שננהגים על ידי אנשים אבל עוד כמה שנים רכבים יהפכו לאוטונומיים ולא יהיו הבעיות האלו.

אני, בכל אופן, מאוד בעד.

פורסם

יוסי אני בהלם שאתה באמת חושב שעוד כמה שנים יהיו רכבים אוטונומיים. לפי דעתי לא יהיה לעולם גם שהטכנולוגיה תיהיה מוכנה לגמרי.

• תוכן חדש...