Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד שפות"ש יתן כיוון אני אתן מה אנחנו עושים. מעבר לבילוי כלשהו- מסעדה/ארוחה רומנטית שאנחנו מכינים בעצמנו/צימר. אנחנו עושים סוג של חשבון נפש, איפה היינו לפני שנה? (במישור הזוגי כמובן), איך החינוך שלנו לילדים? איפה אנחנו רואים את עצמנו בעתיד ואיך אפשר להתקדם. לדעתי האישית בלבד, בצורה הזאת אתה יוצק תוכן משמעותי יותר בחיים הזוגיים בכלל ובבילוי הספציפי בפרט.

זה יום הולדת,לא שיחה של שישי במרפסת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רודוס עם לוקוס (סורי הייתי חייב - תראה את הניק שלי)

אולי יעניין אותה escape room?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הלהיט זה סדנאות בישול כאלו. הולכים, לומדים, שותים מלא יין ואז אוכלים את מה שבישלנו. נחמד.

סופ"ש בחו"ל קרוב רעיון מעולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אוהבת בישול ואפיה אז אפשר לשלב עם היומיםם בריחה לחול.

בחר יעד קרוב ושמתאים לתקציב, חפש בהיעד סדנאת בישול שעוסקת בהתמחות המקומית של המקום. אחלה חוויה בצרפת/ איטליה אבל גם אחלה חוויה במקומות פחות צפויים כמו יוון/ טורקיה/ גרוזיה/רומניה וכו

יש צימר בצפון הגולן שמשלב אירוח דרוזי עם סדנאות בישול דרוזי שבסופן יש סעודה דרוזית גדולה, שכחתי את שמו של המקום.

בקשר לרעיון המקסים של ניהול שיחה ביומולדת שלה על "אנא אנו באים", עדיף כבר להזמין לחו"ל את אמא שלה שתתלווה אליכם :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כבר הולכים על סדנת בישול עם הרבה יין, אז לא יותר מידי - אם מתכננים משהו לאחר כך :wink:

אפשר גם סדנת יין באחד היקבים במרכז - מאוד מומלץ.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

לכל המצקצקים, אולי נוצר הרושם של שיחה טרחנית. האמת רחוקה מכך! לי נראה מוזר רק לחגוג וזהו, יום הולדת זה נק’ ציון כלשהי בשבילי. אבל אולי זה רק אני :-P

פורסם

זה שביום ההולדת הראשון שלך שחגגתם ביחד , האישה / חברה דחפה לך את השיחה של "יחסנו לאן ? " , והצליחה לעטוף את זה בעטיפה יפה,

לא אומר שצריך להפוך את זה להרגל .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אתם נשואים?

מה עם סדנת טנטרה או רטריט בנגב? ככה או שיהיה שיהיה לך סופש של סקס או סופש של שקט, profit.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אמנם זה לא מכסה יום שלם, אבל אני סגרתי רכיבה על סוסים בשקיעה.

חברה שלי גם אוהבת סוסים וגם שקיעה אז זה השתלב יפה

• תוכן חדש...