Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה התחילה ממוצ''ש באתי לרכב אחרי שעמד כל השישי שבת, מקיש את הקוד בקודן ומסובב את המפתח ואין סטרטר בכלל- שקט ולא משמיע רעשים של בלאי.

זאת לא בעיה של מצבר , הוא חדש וגם נסיתי להניע עם קבלים ולא עזר.. היום הגיע מכונאי לבית ונתן עם פטיש על הסטרטר וגם כלום לא קורה, נעשתה גם בדיקה של פיוזים וכולם היו תקינים.

חשדנו בסטרטר אבל מה שמוזר שלפי שעה קלה אבא שלי ירד אל האוטו והוא הניע כאילו כלום לא קרה , עשינו סיבוב שעה עם האוטו ולמזלנו לא כיבינו אותו כי שהגענו לבית וחנינו ניסינו להניע ושוב לא היה סטרטר וכמובן הבעיה חזרה.

דבר ששמתי לב אליו זה שהדוושת ברקס קצת קשה מהרגיל, תודה רבה לעוזרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זו לא הבדיקה הכי מקצועית, אבל זה עדיף מכלום בינתיים (עד שיענו לך המומחים):

תדליק את האורות ותסובב את המפתח עד הסוף להתנעה. אם האורות נחלשים, סימן שמגיע חשמל לסטרטר והוא לא מסתובב.

אם כך, סימן שהוא הבעיה.

אם לא, צריך לגלות מה מונע ממנו לקבל חשמל. כלומר אתה צריך שחשמלאי יבדוק את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה, עכשיו ירדתי לבדוק את מה שאמרת, האורות לא נחלשו.

שאני בא להניע ולוחץ על דוושת הברקס היא קשה מהרגיל, אני מרגיש שיש משהו שנועל אותו כדי להניע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדוושה קשה כי הרכב לא מונע, זה תקין. כשהמנוע יעבוד הדוושה תהיה רכה יותר.

אני לא מתמצא מספיק בקורולה כדי להפנות אותך לבדוק דברים ספציפיים אבל תתנחם בזה שפחות לא תצטרכו להחליף סטרטר.

בדוק שאתה מנסה להתניע כשידית הילוכים בP או בN.

הבעיה יכולה לנבוע מלא מעט גורמים. יכול להיות שמדובר באימובילייזר שבמפתח, יכול להיות שמדובר בתקלה במגעים של מתג הביטחון של בורר ההילוכים (מה שמאפשר לרכב להתניע רק בP או N) יכול להיות שהמגעים בסוויץ' עצמו תקולים. גש מחר לחשמלאי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה הייתה בקודן , הוצאנו אותו והבעיה הסתדרה, תודה רבה לכולם ממליץ לכל מי שיש רכב מעל 6 שנים להוציא את הקודן אחרת הוא יפתיע אותכם ותתקעו.

פורסם

חבר יקר, בד"כ עושים קודנית לא כי מתחשק וכי בא לנו ללחוץ על מספרים כדי להניע...הביטוח מחייב את זה!

אז אמין לא אמין אוהב לא אוהב, לפעמים זה הדרישות. אצלי בטויוטה דרשו מאיתנו לפני כמה שנים לעשות קודנית, עד אז לא הייתה קודנית.

פורסם

כשתזדקק (והלוואי שלא) - חברת הביטוח תעשה את הכל כדי להשתמט ממך (ראה את זה כך).

מה הבעייה לבדוק את זה - לא הבנתי.

(אם היית לומד את תורת המשחקים והסיכויים - יש מצב שהיית מבטל גם את הביטוח המקיף :lol:)

alfa 156 2.5.

פורסם

עזוב אותך מי יגנוב קורולה רובוטית :D

אבא שלי בדק והביטוח לא מחייב אותנו, חוץ מזה גם אם היה מחייב לא רואה עם זה בעיה שהקודן עדיין במקום שלו.

פורסם

לדעתי אתה עושה בשכל...תשאיר את הקודן מנותק וסע בראש רגוע. כל קודן בכל שלב שהוא בחיים מתחיל לעשות בעיות וחצי אוטו מחליפים לך שהבעיה יכלה להיפתר ב 150 שח עקיפה של הקודנית.

• תוכן חדש...