Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהידיעה לא מרעישה ולא מעניינת אף אחד, אבל לא יכולתי שלא להיזדעזע מהתוצאה!

קבלו את מתיחת הפנים של הלאנסר לשוק הסיני שנראית כמו הכלאה בין הלאנסר לאוווטלנדר..

מוזמנים להקיא..

2017_mitsubishi_lancer_china_01.jpg

2017_mitsubishi_lancer_china_02.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אני לא מבין מה עובר על היצרן הזה..

הלאנסר הנוכחית מתחילה להוות איום על האמפריזה שלא הוחלפה עשר שנים.. מתיחה ועוד מתיחה ועוד מתיחה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
אני לא מבין מה עובר על היצרן הזה..

הלאנסר הנוכחית מתחילה להוות איום על האמפריזה שלא הוחלפה עשר שנים.. מתיחה ועוד מתיחה ועוד מתיחה!

מה שעובר על היצרן הזה זה משבר קשה. בארה״ב הנוכחות שלהם הצטמצמה פלאים ב-5 השנים האחרונות וחלק גדול מהדילרים שלהם עזבו אותם. כשאין מכירות אין כסף למחקר ופיתוח, הדגמים מתישנים, המכירות צונחות עוד יותר וחזר חלילה.

פורסם

דווקא לא נראת לי כל כך גרוע משום מה..אפילו יש בה משהו יפה

התמונה האפורה הזאת גרועה ושילוב של הרקע הדיכאוני אולי עושה לכם קצת בלאגן בעיניים..

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

צחוק צחוק, אבל אם היו מחזירים את גירסת 1.6 אוט', ומוכרים אותה כאן באיזור 100 (110 לדגם המאובזר) אלף, זה היה נמכר כמו לחמניות חמות.

מיושן או לא, עדיין עדיף פי כמה על כל הטיפו/I25/אלמרה/ראפיד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
צחוק צחוק, אבל אם היו מחזירים את גירסת 1.6 אוט', ומוכרים אותה כאן באיזור 100 (110 לדגם המאובזר) אלף, זה היה נמכר כמו לחמניות חמות.

מיושן או לא, עדיין עדיף פי כמה על כל הטיפו/I25/אלמרה/ראפיד.

כבר הסברתי בפוסט אחר למה כנראה אין סיכוי שזה יקרה.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...