Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קרתה לי תופעה די מוזרה עם הרכב.

בזמן נסיעה כשאני מגיע למצב שבו הרכב עומד ( רמזור , כיכר ) אז פתאום דוושת הבלם נתקעת ואי אפשר ללחוץ עליה.

רק אם אני נותן לאוטו לזוז לרגע אז פתאום זה מסתדר.

חשוב לציין שזה קרה לי רק פעמיים בלבד וזה היה בכביש לא ישר , אלא עליות ממש קטנות.

יודעים ממה התופעה ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה כמו פעולה רגילה של hill holder. אמור לקרות בכל עצירה בשיפוע. אתה מרגיש את זה אם אתה מרפה מדוושת הבלם ומנסה ללחוץ שוב.

פורסם

מאור, נהגת פעם ברכב עם היל הולדר?

ככה זה עובד בדיוק. אם בזמן שהרכב עומד בשיפוע אתה משחרר את דוושת הבלם ומנסה ללחוץ שוב, תרגיש שהדוושה קשה. לאחר 2-3 שניות כשהיל הולדר מתבטל, חוזרת למצב הרגיל.

פורסם

אצלי ברכב יש גם Hill hold והמצב שמתואר תקין לחלוטין.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יתכן שהמצב הזה תקין.

אבל יתכן גם שברכב יש דליפת אוויר למערכת הוואקום של הבלם.

אותה התופעה בדיוק.

ממליץ על בדיקה במוסך לפני שקובעים בפסקנות שהרכב תקין.

פורסם

כן הדוושה ננעלת מתי שאני מרפה מהדוושה כשאני בעלייה קטנטנה,זה קרה לי פעמיים בעיקר בפקקים.

אגב חשוב לי לציין שהאוטו לא זז ממקומו גם כשהדוושה ננעלת לי.

פורסם (נערך)
כן הדוושה ננעלת מתי שאני מרפה מהדוושה כשאני בעלייה קטנטנה,זה קרה לי פעמיים בעיקר בפקקים.

אגב חשוב לי לציין שהאוטו לא זז ממקומו גם כשהדוושה ננעלת לי.

ברכבים שיש ככה עובד

Hill holder, כאשר הרכב בעליה ואתה לוחץ על הברקס לחיצה נוספת מפעילה את המערכת והדוושה נהיית קשה ונעצרת ככה אתה יודע שהרכב עמוד על ה Hill holder ולא ידרדר אחורה. מי שלא משתמש בשיטה הזו לפעמים ירגיש שהרכב מדרדר אחורה וצריך לתת יותר גז.

במישור המערכת לא אמורה לעבוד.. במידה וזה ככה גש לבדוק תנושא.

עריכה אחרונה על ידי togi
פורסם

גם אצלי במונדאו, בעליה כשהמערכת נדרכת ואני עוזב את הבלם הדוושה הופכת לקשה. כאשר המערכת מתנתקת הדוושה חוזרת למצב תקין

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...