Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לבורג - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, אין מכוניות גרועות. כל אחד יגיד לכם את זה, וזה נכון במידה לא מבוטלת.

להוציא אולי 2-3 מכוניות שנמכרות היום בישראל והן גרועות אבל לכתחילה לא מתיימרות להציע משהו שהוא תחבורה קצת יותר טובה מכיסא אוטובוס עירוני.

אז היום אין ממש מכוניות גרועות, אבל מה לגבי מיוחדות? המממ... פה העניינים מסתבכים טיפה.

כי מרוב מכוניות טובות, יש לנו מעט מדי מכוניות מיוחדות.

אז הנה מכונית שהיא גם טובה אבל גם מאוד מיוחדת - סובארו לבורג

המבחן המלא כאן

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתמע מהכתבה שמדובר במכונית מאוד נחמדה.

אבל ברכב שמראש פונה לקהל כל כך מצומצם לקבוע תג מחיר כל כך גבוה יהפוך אותו למשהו מאוד נדיר על הכבישים, עד כדי כך שאני ממש תוהה אם זה כדאי לייבא אותו או בעצם תוך כמה זמן יפסק השיווק.

כמובן שאני בעד גיוון ושיהיו כמה שיותר אפשרויות ללקוח, אבל בשורה התחתונה, רכב שמוצע במחיר שמנותק מהמציאות ומייצג תמורה לא טובה למחיר פשוט לא יצא מאולם התצוגה.

פורסם

אני מת על סובארו וזאת נראית גדולה ומרשימה מאוד חיצונית,

במיוחד כשאתה עומד לידה באולם תצוגה.

אך עדיין עיצוב פנים קודר,זול משהו בשידור שלו לטעמי כשחושבים על

180 אלף שקלים...סטיישן מגודלת הנעה כפולה קצת מהנה (אולי הרבה?)

עדיין לא נהגתי,במחיר כזה נראה לי מיותר אפילו לעשות נסיעת מבחן.

נורא לחשוב כך בגלל מחיר הזוי ולפסול רכב על מחיר בלבד עוד מלפני שנהגת

בו. יש אלטרנטיבות טובות ראויות לא פחות ממנה,חבל.

פורסם

התקלה השיווקית מתחילה עוד לפני המחיר. השם קשה להגייה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמה עולה פורסטר טורבו? מה הייחוד של הלבורג מולה?

לא עדיפה xv 2 ליטר בחמישים אלף פחות או כמה שזה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פורסטר טורבו? הוא יקר מאוד ביחס אליה. 260 אלף שקלים בערך.

הלבורג היא סטיישן הנעה כפולה לכביש. שזה עבורנו בישראל שילוב מאוד מוזר, אבל יש ארצות בהן הקומבינציה הזו מאוד קוסמת.

ה-xv שני ליטרים מצוינת, אבל הרבה פחות מתנהגת ובכלל פונה למי שמחפש ג׳יפון או קרוסאובר קטן.

חשבתי לא מעט למי בעצם אפשר להשוות אותה, אבל היא באמת מין עוף מוזר בשוק שלנו.

זה כמו לשאול למה מיאטה ב-230 אלף שקלים ולא גולף gti או ב.מ.וו 125.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מאחר וכל עניין ה"מוזר", ה"שונה" וה"מיוחד" מאוד מדבר אליי, כנראה שהרכב הזה היה מאוד רלוונטי לגביי אילו הייתי ללא ילדים קטנים. זאת אולי גם הסיבה שכמעט כל המכוניות של סובארו מדברות אלי.

המכונית הזו תימכר ככל הנראה במספרים זעומים עד בלתי קיימים, ומצטרפת לרשימה ארוכה של מכוניות כאלה (SVX, XT, טרייבקה, פורסטר ידניות וכו').

וזה טוב לדעתי, כי זאת סובארו האמיתית. היום תחת הכנפיים הרחבות של סמל"ת, יש להם הזגמנות לקחת את המותג סובארו למקומות הטבעיים שלו שבהם הוא אמור להיות - מכונית נישה שנמכרת מעט לאנשים מאוד מסויימים.

פורסם

בתור בוגר B4 סטיישן אני יכול להגיד שלמרות משפחתיות אלה רכבים מתנהגים שאין להם מושג '' עקומה חדה''. אין להם דבר כזה '' כביש רטוב''. מנוע בוקסר עם מרכז כובד נמוך. 4*4 וחלוקת משקל אידאלית בזכות מרכב זה נוסלה טובה. תוסיף מנוע טורבו עם מומנט בריא בתורים נמוכים ומקבלים רכב לא רע בכלל שגם שימושי .

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אז רגע, אין יותר אאוטבק? זו המשבצת?

הלבורג' מחליפה למעשה את הלגאסי סטיישן, שבאופן מוזר הפסיקו לייצר אותה, אבל עדיין מייצרים את האאוטבק.

גם בחו"ל התמחור של הלבורג' גבוה מאוד - למרות שמדובר ברכב שמבוסס על שלדת האימפרזה.

אם צ'מפיון היו טורחים לייבא את האוקטביה 1.8 סטיישן או את הלאון 1.8FR סטיישן היית מקבל רכבי סטיישן עם ביצועים גבוהים יותר מהלבורג' ומחיר של כ-20,000 שקלים פחות (הנחת המחיר היא לפי מחירי גרסאות הסטיישן ברמות הבסיסיות ביחס לגרבת ההאצ'בק).

הלבורג' כבר מכרה 8 רכבים וסובארו ידועים כייבואן שמנסה להביא את כל ההיצע שזמין באירופה.

בזמנו הם מכרו פחות יחידות של האימפרזה WRX סטיישן - אבל עדין היו מאפשרים ייבוא שלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...