Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לבורג - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
היום תחת הכנפיים הרחבות של סמל"ת, יש להם הזגמנות לקחת את המותג סובארו למקומות הטבעיים שלו שבהם הוא אמור להיות - מכונית נישה שנמכרת מעט לאנשים מאוד מסויימים.

הבעיה שאז אתה נתקל באחד מהחסרונות הגדולים של סמל"ת - חוסר היכולת שלהם לתת ערך למי שרכש מהם דגמי נישה. צפה לאיכות ירודה בתיקון תקלות, שהייה ארוכה במוסך ולטרייד אין במחירי זנות.

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
הגהה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם צ'מפיון היו טורחים לייבא את האוקטביה 1.8 סטיישן או את הלאון 1.8FR סטיישן היית מקבל רכבי סטיישן עם ביצועים גבוהים יותר מהלבורג' ומחיר של כ-20,000 שקלים פחות (הנחת המחיר היא לפי מחירי גרסאות הסטיישן ברמות הבסיסיות ביחס לגרבת ההאצ'בק).

אתה אופטימי, אוקטביה קומבי 1.8 4X4 או סקואט 4X4 1.8 יעלו בישראל קרוב או מעבר ל-200 אלף שקל.

פורסם

משהו לא ברור לי.

אני היחיד שרואה סטיישן עם כונס מצועצע וג'אנטים מוגזמים ו....זהו?

על איזה יחוד מדובר?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אתה אופטימי, אוקטביה קומבי 1.8 4X4 או סקואט 4X4 1.8 יעלו בישראל קרוב או מעבר ל-200 אלף שקל.

לא ביקשתי סקאוט - מספיק ה-1.8 עם מפרט זהה לגרסת ה-5 דלתות.

ה-VRS סטיישן עולה 220 אלף עם הרבה אבזור, אז איך הגעת למחיר כזה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הדבר הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את הכתבה זה פורד SMAX של סובארו.

ניכר שזו הנישה שסובארו כיוונה אליה. משפחתית מרווחת שלא מענישה על הגודל שלה.

סה"כ נראה רכב שבארץ לא יימכר כמו לחמניות אבל בחו"ל יכול להיות פוטנציאל לא רע לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

איך SMAX? זה גדול, גבוה ול-7 נוסעים וההוא סטיישן צפוף ל-4-5.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

SMAX לא כזה גבוה.

הנישה שנתפסה אצלי היא של משפחתית מרווחת שמציעה מנוע+גיר והתנהגות סבירה בכביש מפותל. זו מאוד SMAX לדעתי.

אז הם לא כיוונו אחד לאחד, סבבה. עדיין, נראה לי שזה הכיוון שהם חיפשו הרבה יותר מאשר מתחרה לאוקטביה סטיישן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
SMAX לא כזה גבוה.

הנישה שנתפסה אצלי היא של משפחתית מרווחת שמציעה מנוע+גיר והתנהגות סבירה בכביש מפותל. זו מאוד SMAX לדעתי.

אז הם לא כיוונו אחד לאחד, סבבה. עדיין, נראה לי שזה הכיוון שהם חיפשו הרבה יותר מאשר מתחרה לאוקטביה סטיישן.

אני חושב שהוא לא בדיוק אלטרנטיבה ל S-MAX, בגלל עניין הפראקטיות. המקס הרבה הרבה יותר מרווח.

אבל, בעל מקס שעידן החמולה מאחוריו ומחפש להתקדם למשהו שמתאים לסטאטוס החדש אבל עדיין מיוחד ועם ערך מוסף, בהחלט טבעי שיחפש בסביבה של רכבים כאלו. רכב קצת שונה, עם תכונות ל"מבינים". ולא צעקני מדי.

זה עדיין לא אומר שהלבורג מציעה תמורה נאותה. יש פה בעיה. לפחות עד שנהגתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ברור. מה יצא בפועל קראנו במכתב, לא להיט גדול, במיוחד בארץ.

אני כתבתי מה לדעתי היה הכיוון של סובארו. אולי אני טועה. זו רק תחושה. בטח בחיפוש ברשת אפשר למצוא איזו מסיבת עיתונאים שסובארו יגידו למה הם כיוונו.

בכל מקרה אני חושב שהיא תימכר מעט מאוד בארץ.

מה שכן, נורא מסקרן אותי לעשות בה סיבוב.

פורסם
פורסטר טורבו? הוא יקר מאוד ביחס אליה. 260 אלף שקלים בערך.

הלבורג היא סטיישן הנעה כפולה לכביש. שזה עבורנו בישראל שילוב מאוד מוזר, אבל יש ארצות בהן הקומבינציה הזו מאוד קוסמת.

ה-xv שני ליטרים מצוינת, אבל הרבה פחות מתנהגת ובכלל פונה למי שמחפש ג׳יפון או קרוסאובר קטן.

חשבתי לא מעט למי בעצם אפשר להשוות אותה, אבל היא באמת מין עוף מוזר בשוק שלנו.

זה כמו לשאול למה מיאטה ב-230 אלף שקלים ולא גולף gti או ב.מ.וו 125.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מאזדה 6 סטיישן מינוס ההנעה הכפולה.

האם שווה להוסיף 20 אלף ש"ח על הנעה כפולה ותוספת אבזור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
וסובארו ידועים כייבואן שמנסה להביא את כל ההיצע שזמין באירופה.

הלוואי.

אני מחכה לרכבי הדיזל שלהם, אבל עם מיסוי ישראלי מונפץ+תמחור חי בסרט של סובארו כנראה שסובארו דיזל נראה רק ביוטיוב

שלומי

פורסם

סתם אוטו מפגר. יש פורסטר ב170K מלמטה ואאוטבק ב199K מלמעלה, כל אחת מציעה יתרונות משלה: הפורסטר גם דפוקה מבחינת פלסטיקה ואבזור, אבל יש לה שימושיות אמיתית מחוץ לכביש, היא מרווחת ויש לה המון שטח חלונות + ישיבה גבוהה יחסית מה שנותן הרגשה די מיוחדת; האאוטבק מציעה תא נוסעים מודרני ומרווח מאוד ומנוע 2.5.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המכונית לא מפגרת. היא טובה מאוד וממש מגניבה בגישה ובביצוע שלה.

התמחור שלה הוא זה שמפגר והורס כל סיכוי ריאלי שלה להצליח. אגב תמחור, היא יקרה יחסית גם בשווקים אחרים כך שייתכן מאוד שהפעם הוא הונחת על היבואן ולא היה חוליה נוספת בשרשרת התמחורים הלא ברורה שלו.

ולמען השם, למה כל פעם להשוות אותה לפורסטר?! מה הקשר חוץ מההנעה הכפולה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קינן, מה לדעתך מחיר שהיה הופך אותה למוכרת טובה?

האם זה משהו שאולי אפשר להגיע אליו דרך מיקוח?

• תוכן חדש...