Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לבורג - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה אוטו, במחיר מופקע.

אני מכיר כמה מעריצי המותג שהיו רוכשים אותה בשמחה במחיר סביר יותר.

לי עוד לא יצא לראות אפילו אחת על הכביש...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קינן, מה לדעתך מחיר שהיה הופך אותה למוכרת טובה?

האם זה משהו שאולי אפשר להגיע אליו דרך מיקוח?

בין 150 ל-160 ואולי 165 אלף שקלים שישקפו את ייתרון ההספק, ההנעה הכפולה ומקדם הייחוד.

מה שהיה מושך את מי שלא רוצה משפחתית גדולה או ג׳יפון ומעדיף את התוכן והיכולת הדינאמית על מטראז׳ של פח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ששש....

אל תגלה, אני בונה על זה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
משהו לא ברור לי.

אני היחיד שרואה סטיישן עם כונס מצועצע וג'אנטים מוגזמים ו....זהו?

על איזה יחוד מדובר?

הרבה ממבו ג'מבו שיווקי על יחוד. זהו.

זו סטיישן שנותנת מענה גם ללקוחות לגאסי B4 שאינם חפצים באאוטבק - וגם ללקוחות של אימפרזה שרוצים משהו קטן יותר מלגאסי.

מעבר לזה, זו סטיישן כפולת הנעה וזריזה, לא משהו שלא ראינו כבר אצל המתחרים.

שאפו לסמל"ת על התמחור. כמו במקרה של ה-STI, תפגשו את המכונית הזו בעיקר באולם התצוגה, כי על הכביש תעלינה יחידות בודדות בלבד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מצטער, אבל המכסה מנוע הופך את הרכב הזה לבדיחה. זה לא שיש לה שם מנוע של STI. בחו"ל אגב, יש לה גם מנוע 2 ליטר עם כמעט 300 סוסים. שם המכסה מנוע הזה היה יותר הולם.

אוקטביה 1.4 סטיישן, כנראה תהיה לא פחות זריזה, לא צריך את 1.8. ב 0-100 אוקטביה מהירה בכמה מאיות אפילו. ב-30K פחות. מי באמת צריך סטיישן עם הנעה כפולה בארץ שזה מצדיק השקעה כספית כזו? אנשים בודדים אולי. גם אוקטביה 1.4 לא באמת צריך, יש מספר דגמי סטיישן טובים ב 130-140K.

אגב לגבי מבחנים כאן באתר - לדעתי זה יוסיף אם בסוף הכתבה תופיע טבלה עם נתונים טכניים על הרכב.

פורסם
ששש....

אל תגלה, אני בונה על זה.

ששש... מאוחר מידי... גם אני!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...