Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לידידה שלי יש יונדאי i20 שנת 2012 1.4 אוטומט. בזמן האחרון מתרחשת אצלה התקלה הבאה - תוך כדי נסיעה הגיר מוריד הילוך ונתקע על הילוך נמוך (היא לא יודעת לאיזה הילוך, אבל היא יכולה לנסוע בקושי 40 על טורים גבוהים, אז כנראה ראשון). במקביל דוושת הבלם נעשית קשה מאד ויש ירידה בכושר הבלימה. היא עוצרת בצד ומכניסה ל-P ונותנת כמה לחיצות על הבלם עד שהדוושה משתחררת ואז היא יכולה לנסוע נורמלי. לחילופין גם כיבוי והדלקה של המנוע מעלימים את הבעיה. זה קורה פעם-פעמיים ביום.

היא לקחה את הרכב למוסך מורשה של יונדאי (יונדאי צפון) והם חיברו למחשב ולא מצאו תקלה. היא לא הצליחה לשחזר את זה בנסיעת מבחן עם הבוחן.

כנראה תיאלץ להשאיר את האוטו לכמה ימים במוסך ע"מ שיצליחו לשחזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה (תקלה בגיר+דוושת בלם קשה). יש למישהו רעיון במה מדובר?

תודה לעונים :)

פורסם

שיבדקו את מתג אור הבלם- יכול להיות שהוא הגורם לבלגן.

חוץ מזה,יש לברר,האם הוחלף שמן גיר כי אם לא,בהחלט שהגיע הזמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...