Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואה וואה וואי וואה, אם המאבחן רק יראה את הדרך שמחקת את הפרטים הרלוונים במכתב, הלך עליך...! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי,

אין מה להתכונן לדעתי וחבל על הכסף. כל מכוני ההכנה [הדס, נעם וכו'] מציעים הכנות אבל זה לא בהכרח מועיל.

מכון פילת מבצע הכנה להרבה ארגונים ולא רק למשרד ראש הממשלה.

כן ממליץ לקרוא קצת על מבנה המבחנים, על חוויות של אנשים ומידע שיש באינטרנט. הם משתנים בהתאם לדרישות אבל צורת הניקוד והשיטות נשארות זהות, רק הפרמטרים משתנים.

ממליץ להיות כן ועקבי יחסית. לחשוב למה שואלים אותך את מה ששואלים אותך ולמה מעמידים אותך דווקא בסיטואציה הזו ואיך זה אמור לבדוק כישורים שדרושים לתפקיד אליו אתה מתמיין.

למשל, בדינמיקה קבוצתית, בעבודה א' ירצו לראות מי שמתבלט ולוקח יוזמה ובעבודה ב' ירצו לראות מי שמקשיב ונצמד להוראות. אין כאן טוב או לא. יש כאן מתאים לתפקיד או לא.

בסופו של דבר פולטים דף עם תוצאה שמתארת תחושות רלוונטיות ומידת הקיצוניות שלך בהן. אחר כך הארגון שבוחן אותך מחליט איזה ציון להעניק לתכונה שנבדקה. כאמור, אצל 1 ירצו אסרטיביות 9 ומעלה, אצל אחר ירצו אסרטיביות בין 4 ל-6 ואצל האחרון ירצו 2 ומטה. הכל תלוי בדרישות התפקיד.

טיפ נוסף, זה יום מתיש קצת. תביא אתך מים ואוכל.

לגבי שאלון פסיכוטכני - הכל עובד על אותו עקרון. אתה נשאל כמה מאות שאלות שונות, שלפעמים חוזרות על עצמן ובודקות תכונות שלך ועקביות.

בסוף נפלט דף תוצאות כזה:

totza1.jpg

כמו שאתה רואה אין כאן שחור ולבן.

שים לב לסעיף אמפתיה. אם מחפשים רופא, סביר להניח שירצו פה ציון גבוה יחסית. אם מחפשים פה איש בטחון, מעדיפים ציונים נמוכים. אם מחפשים בנקאי, רוצים משהו באמצע.

כמובן שזה לא בהכרח משקף, אבל מבחינתם זה כן, אז אין ברירה אלא להתמודד.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נסה להשיג את הספר של מכון נעם או לפחות לקרוא קצת באתר שלהם.

לדעתי זה עוזר כי אתה יודע למה לצפות, מה לא לעשות בשום פנים ואופן והתרומה הכי גדולה - זה מוריד קצת את מפלס הלחץ.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו אני רואה שהודעת התודה שלי לכם לא נשלחה.

ובכן, היה מאוד מעניין וקצת מאתגר. מסקרן אותי לראות את התוצאות. התפקיד עצמו הוא לדעתי מכרז תפור, אבל מאחר והמבדקים מתאימים לכל תפקיד בשירות המדינה התאים לי לעשות אותם בזמן זה.

החלק שמסקרן אותי - נתבקשתי לכתוב סיפור קצר, 3 4 שורות, על משהו אמיתי או דמיוני.

יש למישהו רעיון לאיזה בדיקה זה משמש?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הסיפור הקצר הוא קריטריון פשוט שנבדק לצרכי עבודה בשירות המדינה.

אם אתה כותב על בולבולים וציצי יודעים שאתה מתאים להיות נשיא.

אם כותב על שוחד, נדל"ן וכו' אתה נשלח מיד לרשות הממשלה.

ואם אתה לא רושם כלום אתה נשלח להיות חבר כנסת מן המניין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ממה שאני מכיר התוכן פחות רלוונטי כל עוד אינו יוצא מגדר הרגיל.

ממה שאני מכיר זו בדיקה של כושר התבטאות בכתב. לראות שאתה כותב קצר, תמציתי ומעביר את המסר באופן ברור.

יצירתיות ואלתור אינם מדדים קוגניטיביים ולכן פחות סביר שייבדקו במבדק בכתב. לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...